I onda ce oni biti najglasniji u proslavi pobjeda i uspjeha kluba...ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:04Al ovo ti je brate onaj debilni, podmukli, hinjski, bezobrazni post sa ciljem da se pokrene lavina negativnosti i priče o Husrefu, da se ocrni i Jelešković i igrači, na dan naše najbitnije tekme u ovoj sezoni.Zip je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:49Da je ista normalno, kao sto nije, vas dva sa onim napaijrom bi se sakrili i stidili biste se sta pricate.
Al dobro, ko je bosnji ugoodio. Niko niti ce.
Al dobro, kukajte, ko vas yebe.
Samo nemojte biti dvolicni pa dolaziti vcrs ovde i izjavljivati salvu radosti, srece i ostalih pozitivnih stvari.
Odavno bitnija tekma nije bila, ja ne mogu da vjerujem sta pojedini pisu na dan te bitne tekme, a zovu sebe navijacima. Nevjerovatno.
I onda me onaj @stroj1946 citira i poyebe svu fameliju neki dan jer sam kao ja vrijedjao nekog... A pogledaj ovog debila iznad, pa svaki malo normalan forumaš koji ovdje provede 20 minuta na dan može skontati cilj ovog posta. Osim ako nije ironija bila u šta čisto sumnjam.
Sve naopako u PM.
Hinjaluk na nivou. Tuzno i zalosno.
Hvala Bogu pa sve u klubu boli qurac za nas forumase, seratore sa fb i instagrama.