Ma naravno, golemo je to a nebitno za sta su, pare su pare. Nego da ne bude u subotu Manijaci USA/Canada donirali 700 a ukupno imamo ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko je od nas cuo za Juricica? Jos lik igrao u drugoj ligi. Amar sigurno nece gomilati igrace da bi ih placao tek tako, pogotovu u ovom kokuzluku.MrkiMedo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:45Ja imam osjecaj da dosta forumasa i ljudi koji pricaju o pojacanjima ni ne zna kako pojedini igrac izgleda, primjer evo Grzan sad. Ko ga je gledao u gosku i Istri?
Sta ce nam igrac na platnoj listi ako imamo vec takvog? Draze mi gledati Gasala.
Uz uslov dq je to sve tacno, a ja ne vjerujem da jest
Uostalom, ovo je jos jedna od mnogobrojnih "insajderskih". Znaci, pisi propalo.
djesi tivoltron30 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:11Ko je od nas cuo za Juricica? Jos lik igrao u drugoj ligi. Amar sigurno nece gomilati igrace da bi ih placao tek tako, pogotovu u ovom kokuzluku.MrkiMedo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:45Ja imam osjecaj da dosta forumasa i ljudi koji pricaju o pojacanjima ni ne zna kako pojedini igrac izgleda, primjer evo Grzan sad. Ko ga je gledao u gosku i Istri?
Sta ce nam igrac na platnoj listi ako imamo vec takvog? Draze mi gledati Gasala.
Uostalom, ovo je jos jedna od mnogobrojnih "insajderskih". Znaci, pisi propalo.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zna Amar i sss sto sam njim traze, logicno da mi veze nemamo. A i dobro kazes, nova insajderska pa pisi propalo.delinjo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:13djesi tivoltron30 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 15:11Ko je od nas cuo za Juricica? Jos lik igrao u drugoj ligi. Amar sigurno nece gomilati igrace da bi ih placao tek tako, pogotovu u ovom kokuzluku.MrkiMedo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:45Ja imam osjecaj da dosta forumasa i ljudi koji pricaju o pojacanjima ni ne zna kako pojedini igrac izgleda, primjer evo Grzan sad. Ko ga je gledao u gosku i Istri?
Uostalom, ovo je jos jedna od mnogobrojnih "insajderskih". Znaci, pisi propalo.![]()
mislio sam da je citava cifra otisla na stolice, izvinjavam se

FKŽ !
Treba vratit tu uplatu Misimovića. Šta je 1000 KM naspram miliona koje je spiskao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolje da je zaustavio one svoje pudlice što laju na klub, više bi nam valjalo.
Željezničar za život cijeli!
Hvala mu kao i svakom ko je kupio ili ce kupiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Duznost obavljena a kaze ona djevojka u shopu da je maski skoro nestalo a jutros dosle
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Idu maske ko halva. Ne znam koji put vec nestaje zaliha i to sve pukne u dan-dva. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amin.
EDIT: Đe nestade ona Misketova uplatnica, zakleo bih se da sam je vidio

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ovo je, pretpostavljam, sa lobotomije?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije.
Oni pljuju jer vole klub a ne zbog interesa.

Oni pljuju jer vole klub a ne zbog interesa.
Željezničar za život cijeli!
Hvala za svaku uplatu, ali "mangupskiji" potez bi bio uplatiti i ne slati svojim supkolizcima da objavljuju po forumima 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Baš sam krenuo to da napišem. Uplatiš i onda pošalješ uplatnicu uvlakačima sa lobotomije da te hvale. Tuga...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Levin, sassari, Suki46 i 85 gostiju.