Pojacanje???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
+1Hajdeee je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:58Jacih, trenutno, nemamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:56Kovacevic
Hodzic - Milicevic - Dupovac - Salcin
Djokanovic - Oremus
Fanimo - Rahmanovic - Tatar
Ahmetovic

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kovacevic
Oremus Dupovac Besic Salcin
Milicevic Djokanovic
Tatar Rahmanovic Velkoski
Handzic
IZNENADI IH VINKEC!
Oremus Dupovac Besic Salcin
Milicevic Djokanovic
Tatar Rahmanovic Velkoski
Handzic
IZNENADI IH VINKEC!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A šta ne bi bilo bolje gurnuti Salčina na DMF, a Pidru tamo gdje mu je i mjesto?ElCartel11 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:56Kovacevic
Hodzic - Milicevic - Dupovac - Salcin
Djokanovic - Oremus
Fanimo - Rahmanovic - Tatar
Ahmetovic
Mislim, prirodnije mu je, a i dobili bi tu kreaciju toliko potrebnu u vezi.
Ljudi, jel moze mi neko potvrditi da li ima prenos na TV-u tj. na Face TV kanalu, ili samo na internetu preko njihovog nekog streama? Cuo sam od nekoga da je samo preko streama :/
Hvala!
Hvala!
Face TV prenosi, Marjan Mijajlovic komentator. 100% sigurno i provjereno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ja volim volim volim samo tebeee i samo tebi tebiii dajem sveeeeee.....?
12. igrač kluba iz Titove 38b
Zna li se hoćel bit prenosa večeras?
-
- Kontakt:
Ne razumijem šta se dešava...
Astana se sinoć ne može sastavit sa loptom, Legija takodjer protov konobara iz Irske nakon njihovog crvenog zabi gol. Evo danas Omonia više liči na federalnog prvoligaša nego neku ozbiljnu ekipu.
Da li je traga ostavila duga pauza ili se slabije ekipe nalože zbog jedne utakmice...
Astana se sinoć ne može sastavit sa loptom, Legija takodjer protov konobara iz Irske nakon njihovog crvenog zabi gol. Evo danas Omonia više liči na federalnog prvoligaša nego neku ozbiljnu ekipu.
Da li je traga ostavila duga pauza ili se slabije ekipe nalože zbog jedne utakmice...
PRVO bilo bi dobro da mi naucimo ponekad neku lekciju iz sobstveni gresaka..
Recimo Husref Saric pripremali ekipu 5-6 igraca povrijedeno pidro i stanoje teze..
12 mjeseci posle novi trener novi kondicioni trener vecina ljudi ( ija to mislim) u BIH smatra ga najboljim kondicionim trenerom u drzavi mozda i sire. Greska ispravljena, sad jeleskovic treba da vidi zasto je kondicija slaba i da to sto prije ispravi i da nauci na tom da mu se to nikad vise nedesi u karijeri..
Normalno je da neko ko voli FK SARAJEVO reaguje grubo kad vidi igru protiv kaknja i sise..
Takode forum je tu da mi obicni navijaci koji nismo profesionalci al dosta nas dugo prati svjetski fudbal kao FK SARAJEVO IMAMO pravo dat svoje misljenje..
Meni je nelogicno dosta stvari odkako su pocele pripreme
Zasto se nismo bolje pripremili a imali smo preko 2.5 mjeseca zajednickog rada plus online pripreme u jeku korene
Zasto se nije igralo vise prijateljski utakmica
Zasto su svi u ligi cak i mladost i krupa bolje fizicki spremljeni
Zasto se otkazuje utakmica protiv naj slabije ekipe lige cije je stadion blizi kampu nasem nego NAS stadion
I pitanje za komitet foruma dali iko od vas bi zamjenio nase igrace za igrace bilo koje ekipe u bh ROG ZA ROG. Ja nebi
I drugo pitanje dali bi ostavili ovu ekipu na okupu kakva jeste u ovom trenutku i da zavrsimo kao 3 na tabeli sa zaostatkom od prvog od 4-5 bodova nakon 19 kola i onda na zimu da dovedemo Ahmeta sa 27-28 godina i jos par ahmeta gdje skripi ili bi sad doveli igraca tipa lendric juric zakaric bili prvi sa bodom vise..
Recimo Husref Saric pripremali ekipu 5-6 igraca povrijedeno pidro i stanoje teze..
12 mjeseci posle novi trener novi kondicioni trener vecina ljudi ( ija to mislim) u BIH smatra ga najboljim kondicionim trenerom u drzavi mozda i sire. Greska ispravljena, sad jeleskovic treba da vidi zasto je kondicija slaba i da to sto prije ispravi i da nauci na tom da mu se to nikad vise nedesi u karijeri..
Normalno je da neko ko voli FK SARAJEVO reaguje grubo kad vidi igru protiv kaknja i sise..
Takode forum je tu da mi obicni navijaci koji nismo profesionalci al dosta nas dugo prati svjetski fudbal kao FK SARAJEVO IMAMO pravo dat svoje misljenje..
Meni je nelogicno dosta stvari odkako su pocele pripreme
Zasto se nismo bolje pripremili a imali smo preko 2.5 mjeseca zajednickog rada plus online pripreme u jeku korene
Zasto se nije igralo vise prijateljski utakmica
Zasto su svi u ligi cak i mladost i krupa bolje fizicki spremljeni
Zasto se otkazuje utakmica protiv naj slabije ekipe lige cije je stadion blizi kampu nasem nego NAS stadion
I pitanje za komitet foruma dali iko od vas bi zamjenio nase igrace za igrace bilo koje ekipe u bh ROG ZA ROG. Ja nebi
I drugo pitanje dali bi ostavili ovu ekipu na okupu kakva jeste u ovom trenutku i da zavrsimo kao 3 na tabeli sa zaostatkom od prvog od 4-5 bodova nakon 19 kola i onda na zimu da dovedemo Ahmeta sa 27-28 godina i jos par ahmeta gdje skripi ili bi sad doveli igraca tipa lendric juric zakaric bili prvi sa bodom vise..
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jek moze da se banuje sljedece pitanje o prenosu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nista vise ne treba, samo srce na teren i rezultat ce doci aBd
Bordo bijeli za život cijeli!!
Nesto kontam ove sankcije Bjelorusiji, sta mislite suspenduju ovaj Brest 

Nadam se da gledate Ararat Armeniju 

E dabogda ti struje nestalo pa ne mog'o gledat radi takvog pitanja

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ovi su doveli dosta novih igraca, zele napraviti dobar rezultat u Evropi.ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:35Ne razumijem šta se dešava...
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Sretno divovi! Obradujte nas!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno sto su oni igrali dok su ovi odmarali. Bjelorusija, Armenija gotovo pa nije bilo pauze.ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:35Ne razumijem šta se dešava...