FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao što se i očekivalo, Salčin ima prednost u odnosu na Pidru, dosta više doprinese.
Zinedina ni na klupi, vjerovatno je nastavio sa katastrofalnim igrama od početka prijateljskih, nije ni čudo što je tek treća - četvrta opcija na svojoj poziciji (Rahman 1, Velkoski 2, Tatar 3), žali Bože para za otkup, mogli smo sigurno kvalitetnije rješenje naći umjesto njega.
Ako budemo djelovali kao protiv Tuzle ili Mladosti u drugom poluvremenu, odmah bi reagovo sa kapitenom umjesto Đokanovića ili Oremuša.
Sretno nam!!
Zinedina ni na klupi, vjerovatno je nastavio sa katastrofalnim igrama od početka prijateljskih, nije ni čudo što je tek treća - četvrta opcija na svojoj poziciji (Rahman 1, Velkoski 2, Tatar 3), žali Bože para za otkup, mogli smo sigurno kvalitetnije rješenje naći umjesto njega.
Ako budemo djelovali kao protiv Tuzle ili Mladosti u drugom poluvremenu, odmah bi reagovo sa kapitenom umjesto Đokanovića ili Oremuša.
Sretno nam!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa Pidro je mozda jos pocstrahom nakon povrede, a ovi Englezi ga samo mogu slomit. Salcin i on su isti i doprinose istoBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:41Kao što se i očekivalo, Salčin ima prednost u odnosu na Pidru, dosta više doprinese.
Sretno nam!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
VOLIM TE MANGUPE FCS
22 su otisli u Wels.18 mozes prijaviti za utakmicu.Tako da je na tribinama.(Zinedin,Besim,Hodzic F,Dizdarevic)VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:39Haj nek nam je sretno & berićetno!!!BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:35Trener Bordo tima, Vinko Marinović, odabrao je startnu postavu za evropsku premijeru, a utakmicu počinju: Kovačević, Salčin, Miličević, Dupovac, Hodžić, Oremuš, Đokanović, Rahmanović, Jukić, Tatar, Ahmetović
Na klupi su: Džafić, Pidro, Bešić, Hebibović, Velkoski, Handžić, Fanimo
A gdje Mustedanagić?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hocel bit neki link?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NEGiljotina je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:33Jesi li ti onaj s onom bubom na avataru? Ne pehiraj.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:32Sve mi mirise na Zariju i Kukesi.
Sa igrom u prva tri kola nismo favoriti ni protiv amaterskih ekipa.
Daj Boze da grijesim.![]()

Ja sam onaj sto je realan,ne sanja grupne faze i ostale PM.

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 19 avg 2020, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Ne igra velkovski. Imamo se cemu nadati.
JURISSS
JURISSS
Kad pogledas fina nam ekipica nije nikako u konkurenciji za tekmu:Dizdarevic,Šerbecic,Pejovic,Susic,Cruz,Mustedanagic,F.Hodzic....Jos malo i jos jednu ekipu sastavis 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidi ararata i omonije
Kritikovati da, pljuvati ne. To je bit mog posta, a o Krletu bi se dalo raspravljati sa puno detalja. Nema se vremena brzo će tekma...Samozdravlje je napisao/la: ↑19 avg 2020, 13:46
Apsolutno se slazem ne treba nikog vrijedjati , ali ni braniti neodbranjivo. Sloboda , Velez i reci mi koje je to utakmice Velkoski odigrao za nezaborav.
Stanojevic,Rahmanovic,Ahmetovic , Tatar i Akademci osvojili Titulu i Kup 2018/19 .
Ofanzivno Velkoski prosjecan u svih 1000 odigranih utakmica, defanzivno (jako bitno) "isto nista".
Velkoski u padu forme od kako je dosao iz Koreje. Pitas li se sta je Klub dao njemu ?
Ne kazem da nece zabiti nesto neocekivano i na osnovu toga igrati polusezonu. Ne sjecam se kad se pobio, bio povrijedjen i ginuo na terenu ?
Sto se tice licnog u zivotu zelim mu isto sto i sebi. Puno vise je dobio od FKS nego FKS od njega. Tretman vrhunski , doprinos kao Sisic, Milanovic.
Sretno nam večeras.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Au, jes propo... Ko mudo kroz pidžamu...miky_hz je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:4622 su otisli u Wels.18 mozes prijaviti za utakmicu.Tako da je na tribinama.(Zinedin,Besim,Hodzic F,Dizdarevic)VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:39Haj nek nam je sretno & berićetno!!!BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 18:35Trener Bordo tima, Vinko Marinović, odabrao je startnu postavu za evropsku premijeru, a utakmicu počinju: Kovačević, Salčin, Miličević, Dupovac, Hodžić, Oremuš, Đokanović, Rahmanović, Jukić, Tatar, Ahmetović
Na klupi su: Džafić, Pidro, Bešić, Hebibović, Velkoski, Handžić, Fanimo
A gdje Mustedanagić?
Još saat vremena. Odoh u kafanu.
Svima sretno večeras i da nas obraduju.
HA, SOKOLOVI!!!!
-
- Kontakt:
Pidro i Fanimo na klupi 

-
- Kontakt:
Po meni bolje sto je salcin poceo,malo nek ohladi pidroni.
-
- Kontakt:

IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
Idemo im **** majku majčinu amatersku. Uf ova himna me dokrajči, naježi se. Hajdeeeeeeee
Idemo im **** majku majčinu amatersku. Uf ova himna me dokrajči, naježi se. Hajdeeeeeeee
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase