FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Iritira činjenica da se već vidimo u finalu. Nismo zeca uhvatili, a već je ražanj spreman. Nismo nikad bili prepotentni i ne vidim svrhu što bi to sada bili.
Idemo od utakmice do utakmice. Lyon ne bi bio u polufinalu da nemaju kvalitet. Na papiru smo mnogo kvalitetniji, ali to treba i na terenu pokazati.
Idemo od utakmice do utakmice. Lyon ne bi bio u polufinalu da nemaju kvalitet. Na papiru smo mnogo kvalitetniji, ali to treba i na terenu pokazati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Psg lagano..bice to dobra utakmica aBda u finalu. Lyon je ok ekipa ali Bayern zna dje da ih udari i ne sumnjam da ce Flick procitati njihovu igru.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
pa ja...postovi se arhiviraju sad...
Đe policajac Gero i Effe? Hocemol pobijedit sutra?
Đe policajac Gero i Effe? Hocemol pobijedit sutra?
Ma realno poslije osmice Barci, a i kad sagledas sve predstave kako je Flick tu, ne smije biti problema protiv Lyona i vjerujem da nece. Otvorilo se sve za to finale, ne smije nas Lyon zaustaviti, a sa PSGom sta bude bude.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U oba meča ove sezone nismo uspjeli pobijediti Leipzig (0:0, 1:1). S druge strane, PSG je u četiri meča pobijedio Lyon (1:0, 4:2, kup 5:1, liga kup 6:5 na penale).
Neka si se i ti pojavio....Pa eto ima i moj post od večeras, ne gledaš kako treba...

Ma hoćemo pobijediti aBd.
Ima li kakvo tvoje predviđanje?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma pregledao sam vam postove malo. Neki stari obicaj. Neka ste vi meni zivi i zdravi.
Znas da sam ja optimista. Nisam bio jedino kada je Peponja bio na klupi sa svojom baklava taktikom. Fino su natrpali Barcu nema sta.
sljivo, predlazem da budes pesimistican kao i protiv Barcelone prije utakmice, ili možda bolje sutra neki normalan pristup, a onda za finale čuvaj pesizimizam, dobro nam je došao.
Ne bi trebalo, stvarno, da sutra bude problema. Gotova su iznenađenja u nokaut fazi LP, kako je PSG večeras rutinirao Leipzig, nema razloga nijednog, da mi ne uradimo to sa Lyonom.
Ne bi trebalo, stvarno, da sutra bude problema. Gotova su iznenađenja u nokaut fazi LP, kako je PSG večeras rutinirao Leipzig, nema razloga nijednog, da mi ne uradimo to sa Lyonom.
Nemoj samo prelistavat i pregledat, nego napiši ko nekad nešto konstruktivno....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Realno, kod nas bi baš trebalo da krene nešto naopako da ne prođemo Lion, dok za Barsu nisam mogao tako nešto reći. Ipak su to ljudi sa par liga prvaka, Messi i šta već ne, a jedna utakmica. Lion nema ništa za ponuditi osim one igre u bloku, da se nada nekom Sterlingu ili da mi napravimo neku epsku glupost, tipa crveni. Male su im šanse, ali ipak postoje.
Sutra ako Bog da samo sigurno i onda u finale. Ne treba ni Lyon smatrati livada ekipom , ali mi smo Bayern i ne bojimo se nikoga. Sto se tice moguceg finala sa Psg-om , imaju strasan napad , ali po meni prosjecan vezni red bez Veratija. Odbrana solidna. Jedino me zabrinjava ako budemo igrali finale sto brani Navas (ako bude spreman ) jer je 2018 on odveo Real u finale svojim odbranama i strasan je golman.
- Centre forward
- Kontakt:
Optimističan sam za prolazak u finale. U njemu baš i ne, ybg.
Kad pogledaš od koga smo mi sve gubili finala kroz historiju. Porto i CSKA su svoje prve titule osvojili protiv nas. Ta utakmica '99 koja je Jedinstvo vinula u elitu, pa protiv A. Vile čini mi se. Možda me je i ono protiv truhlog Intera najviše i pogodilo. Sjećam se k'o juče, spremio neki ispit na faxu momački te 2010. Doš'o ujutro, progovorit' nisam mogao.
Kad pogledaš od koga smo mi sve gubili finala kroz historiju. Porto i CSKA su svoje prve titule osvojili protiv nas. Ta utakmica '99 koja je Jedinstvo vinula u elitu, pa protiv A. Vile čini mi se. Možda me je i ono protiv truhlog Intera najviše i pogodilo. Sjećam se k'o juče, spremio neki ispit na faxu momački te 2010. Doš'o ujutro, progovorit' nisam mogao.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Meni je sad više bitno da igramo dobro, da su tekme dobre i da se može uživati u igri. Ako se ne uzme trofej sad, uzeti će se drugi put.
Što se Lyona tiče vjerujem da će to biti rutinska pobjeda,nevjerujem da će se ponoviti Barac ili Totenhem ali nekih 2-0,3-1 vjerujem da nećw izostati.
Ono što bi volio da Sule bude u timu umjesto Boatenga,smatram da je brži,okretniji,i kvalitetniji definitivno.
Onaj lom od suareza mi para oči,nekako troma reakcija,podsjetilo ma ako se sjećate gola koji smo primili u finalu protiv intera,kada je milito činimi se slomio Van Byitena.
U svakom slučaju čvrsto vjerujem i nadam se da ćemo sljedeće godine braniti titulu prvaka evrope
Ono što bi volio da Sule bude u timu umjesto Boatenga,smatram da je brži,okretniji,i kvalitetniji definitivno.
Onaj lom od suareza mi para oči,nekako troma reakcija,podsjetilo ma ako se sjećate gola koji smo primili u finalu protiv intera,kada je milito činimi se slomio Van Byitena.
U svakom slučaju čvrsto vjerujem i nadam se da ćemo sljedeće godine braniti titulu prvaka evrope
Taj lom od Suareza se desio pri visokom našem vodstvu i plus Boateng je u tom trenutku imao žuti karton i bolje je onda što je u taj duel ušao pod ručnom. A teško je očekivati da sada ubaci Suelea, kada su Alaba i Boateng uigrani.Bayern111 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 00:10
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Periša opet starter sutra izgleda, bio je u glavnoj ekipi na zadnjem treningu danas, Pavarda neće forsirati tako da Kimmich RB i sredina opet Thiago - Goretzka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ivan je igrač za velike utakmice, jer nema respekta prema protivniku i voli izazove. On je neka vrsta Mandžukića po mentalitetu i takvi igrači su uvijek poželjni u ovakvim utakmicama.
Očekivano za Pavarda. Očekujem da Robert večeras pokaže da je mašina za postizanje golova.
Mia San Mia.
Očekivano za Pavarda. Očekujem da Robert večeras pokaže da je mašina za postizanje golova.
Mia San Mia.
onaj Lopez, golman Lyona je strasan golman. No medjutim, moje misljenje je, nocas ili cemo dobiti na guranje ili cemo im uvaliti 5icu.
Mia San Mia
Mimo utakmica u Lisabonu se vodi i rat sa Zahavijem oko ugovora Alabe.On je lud ako misli da će dobiti 20 mil po sezoni to ustvari neće dobiti nigdje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.