FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav god da je marjan bolji je od Bahe
Baho ko da prenosi istovaranje brasna iz kamiona a ne fudbalske utakmice
Baho ko da prenosi istovaranje brasna iz kamiona a ne fudbalske utakmice
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma bjež, mi da smo igrali u ovih prvih 5. kola sa Corona prvacima, rastavili bi ih na proste faktore ..
Nit je gledljivo, niti interesantno, stream realno u kkk, ovaj se dere gol, Jukic, Jukic, a gol ponisten, vec pocela i nova akcija ovih Nomada ..

Nit je gledljivo, niti interesantno, stream realno u kkk, ovaj se dere gol, Jukic, Jukic, a gol ponisten, vec pocela i nova akcija ovih Nomada ..

Nazalost velikoj vecini je ovaj odron od komentatora cool.Jadna nam majka gdje gazi ova nasa zemlja.
Ovaj Maccabi Tel Aviv je prvak u izrael i nemoze bez penala pobijedit protiv Rige...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Baho i Surkovic. Je li toliko tesko naci naseg komentatora, osudjeni smo na ove sirničare 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Yebo vas komentator, ne znam kad je on odlucio pobjednika. Amar i igraci ga ne cuju, to je bitno.
A nas nek nervira slobodno, sve dok je igra na nivou
A nas nek nervira slobodno, sve dok je igra na nivou
Ne znam kakve to veze ima kad igramo skroz sa drugim timom? Isto ko sad lupam gledas neki nas tim iz lige i na osnovu tog tima neko donosi sud o nasoj ekipi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovi pitari bas veze nemaju ALLAHA MI! Mi cemo im pobjeci 20b. Ovakvi rwtarsirani ce od Veleza izgubiti ako nisu opet sedam brace posjetili ko sa Tuzlom.
ŽELJEZNIČAR 1921
Samo pazi sad prvu domacu protiv Veleza nece znati hodati a tek sa ovim bjelorusima - pojest ce ih.
Mjau !
-
- Kontakt:
Nema im sudija pa odmah guravi
-
- Kontakt:
Ma treba trazit nadu u svemu

Moramo osvojiti titulu,ovi veze nemaju realno ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ništa nje kao prije nakon ovih svih dešavanja sa koronom. Kada gledam nas u okvirima PL Bosne i Hercegovine, odlično smo se prilagodili, i to izgleda dobro. Kada gledamo i utakmice u Europi, mnogo iznenađenja, čudnih utakmica i rezultata, što znači da su svi drukčije prihvatili ovu "novu realnost" Sa te pozicije gledam i utakmicu sa Izraelcima. Malo je ko favorit trenutno, i iznenađenja su moguća. Mi smo početkom lige uhvatili finu formu, a ne znam je li kod njih liga počela, i kako oni stoje. Čitam promjenili su trenera, neke igrače, očito je da se sklapaju još uvijek, i možda nam je to šansa.
A ako i ne bude prolaska, niti prvi niti zadnji put, fokusirati se na ligu i pokušati uz sve izazove izgurati nekako...
A ako i ne bude prolaska, niti prvi niti zadnji put, fokusirati se na ligu i pokušati uz sve izazove izgurati nekako...
Sarajevo je presmijesna ekipa.. Ne zasluzeno vode malo je reci
Zajebite te price. Fks je dobra ekipa za nase lige i glupa je prica da cemo im bjezati 20 bodova ili sta.
Od utakmice do utakmice i pametno, samo sebe gledati
Od utakmice do utakmice i pametno, samo sebe gledati
Prvi put nakon dugo vremena imat cemo ispred sebe ekipu koja je kvalitetnija na svakoj poziciji pa cemo vidjet kako ce se snaci. Ovo u ligi vecinom smo bolji ili je egal sto se kvalitete tice. Iskreno mene je pravo strah te utakmice u Izraelu pogotovo sto je tamo, a ne ovdje ili negdje blize. Vidjet cemo, nadam se da cemo biti kompletni pa da moze Osim da skonta koja varijanta je najbolja. Vidim da su tri izmjene u ovim kvalifikacijama, a ne 5.VeteranSA je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:32Ništa nje kao prije nakon ovih svih dešavanja sa koronom. Kada gledam nas u okvirima PL Bosne i Hercegovine, odlično smo se prilagodili, i to izgleda dobro. Kada gledamo i utakmice u Europi, mnogo iznenađenja, čudnih utakmica i rezultata, što znači da su svi drukčije prihvatili ovu "novu realnost" Sa te pozicije gledam i utakmicu sa Izraelcima. Malo je ko favorit trenutno, i iznenađenja su moguća. Mi smo početkom lige uhvatili finu formu, a ne znam je li kod njih liga počela, i kako oni stoje. Čitam promjenili su trenera, neke igrače, očito je da se sklapaju još uvijek, i možda nam je to šansa.
Vas je strah Slobode mrtve kukali ko da s Realom igramo, a ne izraelci
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja se ne sjecam protivnika ove sezona da tebe nije bilo strahLjoZee je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:48Prvi put nakon dugo vremena imat cemo ispred sebe ekipu koja je kvalitetnija na svakoj poziciji pa cemo vidjet kako ce se snaci. Ovo u ligi vecinom smo bolji ili je egal sto se kvalitete tice. Iskreno mene je pravo strah te utakmice u Izraelu pogotovo sto je tamo, a ne ovdje ili negdje blize. Vidjet cemo, nadam se da cemo biti kompletni pa da moze Osim da skonta koja varijanta je najbolja. Vidim da su tri izmjene u ovim kvalifikacijama, a ne 5.VeteranSA je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:32Ništa nje kao prije nakon ovih svih dešavanja sa koronom. Kada gledam nas u okvirima PL Bosne i Hercegovine, odlično smo se prilagodili, i to izgleda dobro. Kada gledamo i utakmice u Europi, mnogo iznenađenja, čudnih utakmica i rezultata, što znači da su svi drukčije prihvatili ovu "novu realnost" Sa te pozicije gledam i utakmicu sa Izraelcima. Malo je ko favorit trenutno, i iznenađenja su moguća. Mi smo početkom lige uhvatili finu formu, a ne znam je li kod njih liga počela, i kako oni stoje. Čitam promjenili su trenera, neke igrače, očito je da se sklapaju još uvijek, i možda nam je to šansa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Maccabija me strah, ostalih odnosno ovo u ligi je vise oprez pogotovo kad gostujemo. Osvrni se na protivnike od pocetka sezone pa skontaj kako smo znali prolaziti sa njima nebitno kakav im je sastav.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, nedimmmm1337, Pablo11 i 56 gostiju.