FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al je Juka odigra momacki. Bravo momci, idemo dalje..
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Sarajevo Sampion
- egocentrik
- Kontakt:
Protiv Veleza i 1 0 elhamdulillah.. strah me naše odbrane, Pidro i Dupe mi ne ulijevaju nimalo povjerenja
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Dobro je ovo, rezultatski prije svega,a i igra nije bila losa mada su i ovi tanki ono bas.
Ovakvu igru ponoviti protiv Bresta uz oporavljenog Tinu i uz jos malo vise discipline u odbrani, imali bi dobrog razloga za optimizam
Ovakvu igru ponoviti protiv Bresta uz oporavljenog Tinu i uz jos malo vise discipline u odbrani, imali bi dobrog razloga za optimizam
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 19 avg 2020, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
- forza_juve
- Kontakt:
Bravo, ne mozes drugacije igrati sa cobanima. Bitan je prolaz i to se samo pika. Sada je psiholoski nivo kod igraca skocio i odmah se poceti spremati za sljedeci korak jer samo tako nesto moze biti. Ne srljati, ne obazirati se na komentare o nekoj losoj igri jer drugacije nije moglo.Denchi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:53Prezadovoljan prenosom, ovako bi svaku gledao do kraja sezone...
Zadovoljan igrom, ovo je pravi recept bio za ove cobane...provokatorska supacka ekipa sa karinom od sudije...
Sreca nije igro Besim pa smo sacuvali cistu mrezu i pobjedili sa "samo" 2 postignuta gola...![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ima općenito pa nek se piše od strane ostalih navijača.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:56Ne kontam? Sta treba diplome da priložim da bih mogao da pisem na temi ? De ba frajeru, ja cijenim da je ovo forum za navijace Sarajeve, uži krug, ali olabavi malo. U ovim situacijama pola države gleda tekmu. Nije to ekskluzivno pravo samo par ljudi..
Čestitke btw, da u grupe prođete.![]()
Hvala na željama iskreno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ovo je ragbi a ne fudbal
**** im kraljicu i sudiji FUJ
Kako su oni igrali nema ni u kantonalnoj
Hvala BOGU
**** im kraljicu i sudiji FUJ
Kako su oni igrali nema ni u kantonalnoj
Hvala BOGU
- egocentrik
- Kontakt:
stavi na prolaz bice sigurno preko 2 kvota
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- siroliver69
- Kontakt:
Što bi @zip rekao, ovaj Vinkec ne zna izgubiti
Bravo gospodo,
Idemo dalje...
Bravo gospodo,
Idemo dalje...
-
- Kontakt:
dupla radost kod mene,prosla dvojka na sarajevo i tiket,i naravno moje sarajevo

Benjo ide do iduće sezone za milionski iznos
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Iskreno očekivao sam da su loši, al ovako i ne baš. Pa ovi čobani su pravi amateri, ko da gledaš Andoru i San Marino.
Sve u svemu rutinski prolaz. Tatar je nenormalan, nosi nas brat na svojim leđima. Zadovoljan sam, teški uslovi kiša nije stala, ovi udaraju sudija pušta, nemamo igrača koji može organizovat igru ali i pored toga duplo smo jači bili. Trka i zalaganje konačno na nivou, ganjali su loptu čak i u zadnjih 10 minuta, agilni cijelu tekmu s dosta visokog presinga.
Mogli smo dat na kraju i još gol ili dva, onaj bezobrazluk Handžeta pokvari dojam, ne možeš onako glup bit.
Sad vidjet šta s Veležom, nadam se iskreno da ćemo uspjet odgoditi to, pa se spremiti još bolje i pravac Bjelorusija po čudo i plasman u 3. pretkolo LP.
Čestitke nam svima.
Sve u svemu rutinski prolaz. Tatar je nenormalan, nosi nas brat na svojim leđima. Zadovoljan sam, teški uslovi kiša nije stala, ovi udaraju sudija pušta, nemamo igrača koji može organizovat igru ali i pored toga duplo smo jači bili. Trka i zalaganje konačno na nivou, ganjali su loptu čak i u zadnjih 10 minuta, agilni cijelu tekmu s dosta visokog presinga.
Mogli smo dat na kraju i još gol ili dva, onaj bezobrazluk Handžeta pokvari dojam, ne možeš onako glup bit.
Sad vidjet šta s Veležom, nadam se iskreno da ćemo uspjet odgoditi to, pa se spremiti još bolje i pravac Bjelorusija po čudo i plasman u 3. pretkolo LP.
Čestitke nam svima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sudiji sve po spisku zensko sto ima u familiji
i muka mi kad Dupovac pocne kreirat napad
Da li neko zna sta je problem sa Zinedinom.
ono sto je do sad odigrao
Izborio penal kad je susic dao go
meni je on igrac ala Stojcev.
ima taj prvi korak
od svih"pojacanja"
Jukic
Milicevic
Fanimo
Susic
pa i Oremus
od njega najvise ocekujem.
Sad napast Dinamo pa sta bog da.
i muka mi kad Dupovac pocne kreirat napad

Da li neko zna sta je problem sa Zinedinom.
ono sto je do sad odigrao
Izborio penal kad je susic dao go
meni je on igrac ala Stojcev.
ima taj prvi korak
od svih"pojacanja"
Jukic
Milicevic
Fanimo
Susic
pa i Oremus
od njega najvise ocekujem.
Sad napast Dinamo pa sta bog da.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
Al idiotluka sa portala "Domaći su bolje otvorili ovu utakmicu..." Jedna frljoka kao opasna i eto razbili su nas.. Mi eto najgori.. Za kantonalne lige...
Hvala na praćenju i mrš u 3 pm..
Hvala na praćenju i mrš u 3 pm..
Ne bih komentarisao igru, ovo je rutinski bilo.
Samo bih napisao da imam zelju da Marijan nikad vise ne prenosi nikakvu utakmicu. Ono je prestrasno.
Samo bih napisao da imam zelju da Marijan nikad vise ne prenosi nikakvu utakmicu. Ono je prestrasno.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijelisampion, JavierBosnia, PapakIzSa, riki46, rimljanin90, rishovski i 35 gostiju.