FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je. Najbitnije da smo prošli. Igra neglediva. Ali hajde valjda su visoka očekivanja. Može li se neko sjetiti koja je evropska utakmica bila pod Musemićem kad smo igrali ko sat?
Mi nikada odustati necemo...
Vinkec i decki u kasu ubaciše milion i tristo hiljada maraka, lijepo lijepo.....
Protov Bresta sigurno da imamo šansi, nije to neki bauk
Protov Bresta sigurno da imamo šansi, nije to neki bauk
-
- Kontakt:
Ono što smo morali uraditi u Evropi ove sezone, uradili smo, prošli prvo pretkolo, to je najvažnije.Sada ce pritisak u Evropi, biti 100 puta manji.Čestitke Vinku i momcima.
Protiv Bresta će tu biti i Pejović i Tino aBd
Protiv Bresta ako nas sreca pogleda mozemo proc, jaki jesu, al poredjenja radi Bate ih je proslu uzeo 1 3
- BordoSarajevo
- Kontakt:
ODLIČNO, ČESTITKE EKIPI I STRUČNOM ŠTABU NA PROLAZU.
Cilj ispunjen, pritisak spao, opet prvi pravimo "next level" domaćeg fudbala, kakav god bio.
Sad sa mudima i bez pritiska se udarat sa ostalim, itekako imamo šanse.
Prošli dalje, fina cifra zaređena za sada. Uz zdravog Sušića i Pejovića mi smo druga ekipa, al bukvalno druga. Tu je naravno i Šerbečić. Eh kad bi sad zaganjali jednog beka i napadača, para će bit..
Cilj ispunjen, pritisak spao, opet prvi pravimo "next level" domaćeg fudbala, kakav god bio.
Sad sa mudima i bez pritiska se udarat sa ostalim, itekako imamo šanse.
Prošli dalje, fina cifra zaređena za sada. Uz zdravog Sušića i Pejovića mi smo druga ekipa, al bukvalno druga. Tu je naravno i Šerbečić. Eh kad bi sad zaganjali jednog beka i napadača, para će bit..
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 19 avg 2020, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:59Iskreno očekivao sam da su loši, al ovako i ne baš. Pa ovi čobani su pravi amateri, ko da gledaš Andoru i San Marino.
Sve u svemu rutinski prolaz. Tatar je nenormalan, nosi nas brat na svojim leđima. Zadovoljan sam, teški uslovi kiša nije stala, ovi udaraju sudija pušta, nemamo igrača koji može organizovat igru ali i pored toga duplo smo jači bili. Trka i zalaganje konačno na nivou, ganjali su loptu čak i u zadnjih 10 minuta, agilni cijelu tekmu s dosta visokog presinga.
Mogli smo dat na kraju i još gol ili dva, onaj bezobrazluk Handžeta pokvari dojam, ne možeš onako glup bit.
Sad vidjet šta s Veležom, nadam se iskreno da ćemo uspjet odgoditi to, pa se spremiti još bolje i pravac Bjelorusija po čudo i plasman u 3. pretkolo LP.
Čestitke nam svima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Napokon je Vinko pokazao kako se igra,oduvijek je znao da pusti protivnika malo a onda iz kontre da go,to je predstavio i veceras,a mislim da ce nam i cijela sezona takva biti,jos ovdje treba uigranosti ali nakon mjesec dana Sarajevo ce sve da kara.
Bravo momci,idemo na Velez i na 3 bobe

Bravo momci,idemo na Velez i na 3 bobe

Ooooooooooo jedannn milionnnn oooooo jedannn milionnnn
ŠAMPIONI

ŠAMPIONI

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Protiv Atalante, nepredvidiva postava!!!
Radujte se pitari, ovo je nasa noc.
Amer Dupovac!
Ja u 2.pol prebacio na engleze sto prenose... Velsane ili ti ga... Drag mi je Marjan i sve to al brate...em sto stopa prenos pomalo..em sto se zvuk ne cuje..i jos ga Miki pretjera... Jedino sobro sto su navijacke pustali pomalo

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ma moze naravno, cvrsto se postaviti koristit šanse i moze se proci. Brest sinoc iskontrirao Astanu Vinko ce to pametno postaviti. Još da se Sušic i pejovic prikljuce imamo dobre sanse.
nije mi jasno sto ste morali Marjana slusati, onaj stream sa zvanicne je bio odlican, komentatori sasvim ok...sto se tice igre, ne znam meni je ovo razocaravajuce do sad, ocito je da nama kreator fali, ako Tino nije spreman, neka ganjaju kako znaju i umiju ovih dana da se registruje Pejovic, valjat ce nam koliko toliko, u Bjelorusiji jedinu sansu vidim u tome da domacinu u potpunosti prepustimo loptu i grcevito se branimo pa na neke polukontre/kontre pokusamo
Pyro is not a crime !
Plaču li oni navijači Partizana što su navijali za nomade i vrijeđali nas? Mamu im đikansku! Sušića ne očekujte ni protiv Bresta, Pejović bi nam valjao haos ako bude uletio u prvu uskoro.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Protiv Bresta uvesti Pejovićs,TSS Fanima i Besima, imamo prolaz u 3.kolo
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Brest je protiv Astane, imao Fortunu na svojoj strani, ali ona je ptica selica. Prolazimo ih.
Vjerovatno najlošije Sarajevo u zadnjih 30ak godina, tu negdje sa Ješićevim, jedino što sad imamo fakat dobre individualce pa mogu riješavati utakmice. Idemo dalje pa ćemo vidjeti gdje ćemo stići.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Zašto niste gledali na https://livestream.fksarajevo.ba/
Nije se znalo ili?
Ja Marijana ne bih mogao slušati dvije minute.
Nije se znalo ili?

- feniksptica
- Kontakt:
nema odgadjanja protiv Veleza, igrat. Ove odgode nas mogu stic i nabacit takav rezultatski pritisak na ans a i zgusnut nam raspored. Imamo igraca da odigramo.Ja bih tu Utakmica stavio sad u subotu odmah. Nismo se veceras puno umorili a bit cemo dan odmorniji protiv Veleza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, GradKamena2, misstianopenaldo, mosarajvosa83, rimljanin90, SamoDaKazeem i 61 gost.