FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledam u Minsku demonstracije napeta situacija u drzavi.Ako se sta ne smiri tesko da cemo tamo igrati utakmicu.
Pobjeda će biti vrlo važna finansijski za FK Sarajevo jer je Sarajevo već osiguralo 1,2 miliona eura, odnosno oko 2,4 miliona KM.
Sarajevo je već imao zagarantovanih 800.000 eura do ovog kola, a večeras je izborio dodatnih 400.000 eura, tako da će to biti velika novčana injekcija za bordo tim.
Prolazak se ‘naplatio’ sa 380.000 eura, plus dodatnih 20.000 eura od Evropske lige koliko je razlika u učešću između drugog i trećeg pretkola (drugo je već bilo zagarantovano).
Vadiiiii vadiii pareeeee

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje to?Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:39Jedan pozdrav za onu "bracu"grobare ili srbe sto su podrzavali ove velsane![]()
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:39HvalaSanchez1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:31evo ga tivra se morao je nije lako ovo duratGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:29Najgore Sarajevo u zadnjih 30 godina nam donijelo 1.2 miliona€
Jesicu vrati se, sa tobom smo bili 3 puta u grupnoj fazi EL
pozz dobro dosao.
![]()
Melji rajvo![]()
![]()

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislim da je večeras igracima spala ona psihicka barijera. Sad ce biti opusteniji. Raduje sto su svi favoriti prosli (sem Astane cini mi se), jer relativno ako ispadnemo od Bresta u pretkolu LE imas sve ove nenosioce.
Još bolje ako je 1,3 mil € i ne KM
Daj sad za tih 300k preko jednog napadaca bem ti napadaca vise. Vidi se da nam fali samo tako, Merso nece moci sam iznijeti sezonu.
Još bolje ako je 1,3 mil € i ne KM

Daj sad za tih 300k preko jednog napadaca bem ti napadaca vise. Vidi se da nam fali samo tako, Merso nece moci sam iznijeti sezonu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prelijepo. 

Rekord Amera Dupovca
Večerašnji nastup u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, protiv velškog prvaka Nomads FC, za stopera FK Sarajevo, Amera Dupovca, bio je jubilarni 20. nastup u bordo dresu u UEFA takmičenjima.
Dupovac je tako postao fudbaler sa najviše nastupa u UEFA takmičenjima u historiji FK Sarajevo.
Nakon 19 odigranih utakmica za Sarajevo u UEFA Evropskoj ligi, stoper bordo tima je večeras upisao i prvi nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka, te je iza sebe ostavio Muhameda Alaima i bivšeg saigrača Damira Hadžića koji su u utakmicama Lige prvaka, Kupa UEFA i Evropske lige ukupno upisali po 19 nastupa.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
Večerašnji nastup u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, protiv velškog prvaka Nomads FC, za stopera FK Sarajevo, Amera Dupovca, bio je jubilarni 20. nastup u bordo dresu u UEFA takmičenjima.
Dupovac je tako postao fudbaler sa najviše nastupa u UEFA takmičenjima u historiji FK Sarajevo.
Nakon 19 odigranih utakmica za Sarajevo u UEFA Evropskoj ligi, stoper bordo tima je večeras upisao i prvi nastup u kvalifikacijama za Ligu prvaka, te je iza sebe ostavio Muhameda Alaima i bivšeg saigrača Damira Hadžića koji su u utakmicama Lige prvaka, Kupa UEFA i Evropske lige ukupno upisali po 19 nastupa.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Za 7 dana otprilike, 25. ili 26. augusta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
bilo je neke podrske za velsane u fazonu zgazite ih i toforgempp je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:40Gdje to?Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:39Jedan pozdrav za onu "bracu"grobare ili srbe sto su podrzavali ove velsane![]()
![]()
Obavezno odgoditi mec protiv Veleza. Iako ce nam to kasnije stvarati pritisak zbog eventualnog prividnog bodovnog zaostatka, imamo sanse protiv ovih, narocito ako utakmica bude premjestena na drugi teren zbog ovih demonstracija.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Za 7 dana 26.08.2020.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' mi drago

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dvije šanse imamo za plej of evropa lige. Ako jednu iskoristimo, plej of ponovo.
Ukoliko prođemo sljedećeg protivnika imamo dvije meč lopte za grupnu fazu evropa lige.
Yebaćemo bjeloruse.
Ukoliko prođemo sljedećeg protivnika imamo dvije meč lopte za grupnu fazu evropa lige.
Yebaćemo bjeloruse.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A nadala se kuja plava, nadala....
Mnogi previse podcjenjuju ovu ekipu vjerujte mi. Nismo mi bas za odbacit. Dobro cemo se potuc za ovim belorusima, a onda sta Bog da. Nas realni domet je play off EL, ali nikad se ne zna sta se moze desit...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Protiv astane su igrali juce - utorak, mozda i protiv nas bude utorak onda moramo odgodit velez.
E sad tražimo ko je proizvodio TV signal sinoć na tekmi Dyn Brest-Astana jer nijedan kanal iz Blr nije radio

-
- Kontakt:
tačno tako,ovaj prolaz je bio moj "bottom line" za sezonu općenito,sve ostalo je premijaHistoricar je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:04Ono što smo morali uraditi u Evropi ove sezone, uradili smo, prošli prvo pretkolo, to je najvažnije.Sada ce pritisak u Evropi, biti 100 puta manji.Čestitke Vinku i momcima.
VVVBK
-
- Kontakt:
Sto neko napisa bas interesantno nigdje na slikama i ovom snimku kako slave u svlacionici nema fanima 

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, GradKamena2, misstianopenaldo, mosarajvosa83, rimljanin90, SamoDaKazeem i 61 gost.