Isti sam ti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel bio prenos ikako.
Ma ja bih odmah Uefi sad pisao,necemo tamo da idemo,ne osjecamo se sigurno,daj neutealni il zamjeni domacinstvo ko ih j.ebe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- RajaBa1983
- Kontakt:
Benjamin Tatar trenutno je najbolji strijelac lige sampiona za sezonu 2020/21,vec Ronaldu bjezi 2 gola 
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
kazahstanska tv prenosila
Pyro is not a crime !
Nisam znao da smo nabavili teleporter iz Star Treka pa cemo se stvoriti kuci na kaucu odmah poslije tekme...feniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:10nema odgadjanja protiv Veleza, igrat. Ove odgode nas mogu stic i nabacit takav rezultatski pritisak na ans a i zgusnut nam raspored. Imamo igraca da odigramo.Ja bih tu Utakmica stavio sad u subotu odmah. Nismo se veceras puno umorili a bit cemo dan odmorniji protiv Veleza
Cuj bit cemo odmorniji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Ali ova zarada je, čak i da ispadnemo od Dynama i u trečem pretkolu EL, boli glava za naše uslove.
Sada je playoff EL realnost i ono čemu trebamo težiti kao neki optimalan cilj za ovu sezonu. Sve i da zijanimo od Bresta u 3. pretkolo EL-a ćemo ući kao nosioci i uz malo sreće izbjeći Astanu i Djurgarden a protiv svih ostalih ćemo bit favoriti za prolaz. A i u playoffu možemo dobit ekipe tipa Sheriff koje su sasvim prolazne.
Realno, još nismo svjesni kakve nam se šanse otvaraju, ovo je kao iz bajke do sada što se tiče žrijeba. Hajde **** majku
Realno, još nismo svjesni kakve nam se šanse otvaraju, ovo je kao iz bajke do sada što se tiče žrijeba. Hajde **** majku
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj @RajaBa1983 zvat ću ja @HrabreVene da umjesto mene popriča sa tobom 
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Bude mi zao kad pomislim da imamo historijsku sansu a da nema navijaca na stadionu, onda pogledam u novcanik i bude mi lakse
Zadnja izmjena: stb, dana/u 19 avg 2020, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
7 1 2 1 0
-
bordobijeli
- Kontakt:
DRUGO PRETKOLO LIGE PRVAKA !!!
Sta kaze jedan brat ovdje trener im isti Izo Tomovic hahahahha

-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sad mi je jasno zasto smo navijali za Ararat , Tiranu , Celje ....

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Za razliku od nomada sad se može fino izvršiti skauting protivnika.
Imaju 2 utakmice manje, al to je drugi par cipela.
Idemo se potući i ako Bog da proći.
Idemo se potući i ako Bog da proći.