FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja i dalje mislim da ce nam vise stete nanijet to ako odgodimo pa posle budemo morali nadoknanjivat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidjeces aBd kada prodjemo jer se vec duze sve poklapa
I zelim da vjerujem da nam je aBd ova. Godina sudjena
I vraca nam se onaj peh protiv Cluja
A onda ce biti cirkusanata koji ce opet pljuvati i biti ne zadovoljni!
ajdohordas je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:19Nego de nam reci koliko ulaznica možemo kupit sad za 1 milion eura ?
#**** Zineta, nebitan je![]()

eto brate

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma nema odgode,idemo ba jurisfeniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:21Ja i dalje mislim da ce nam vise stete nanijet to ako odgodimo pa posle budemo morali nadoknanjivat

Evo i sa zvanicne
Bordo ekipa za vikend igra protiv ekipe Veleža iz Mostara, a iduće sedmice se igra susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Prvaka protiv ekipe Dinama iz Bresta u Bjelorusiji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebali smo jeza sto smo protiv Olimpika prelozili a mogli smo igrati realno i ovu odgoditi protiv Veleza.
Ali eto taman dok ne uhvatimo formu odloži sve
Ali eto taman dok ne uhvatimo formu odloži sve

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio Ahmet il neko od naših je loptu uštopao rukom kad se odbijala od pod, i oni igrači Nomada su digli ruke u zrak i sudija svirnuo to nešto... sad moguće i da je faul neki našao a ne ruku, ko će znat.stb je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:17Ja procitao negdje da je Dupovac faul u napadu napravio?bodi123 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:14Ruka bila Ahmetovića čini mi se u onoj gužvimoj uzor-S.G je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:12Nikad bolja prilika u Evropi nego ove godine, prava šteta zbog pojačanja u pm.
Sta je sa Salcinom i zašto nam poništi gol, nije mi nikako jasno?
Nije kasno ni sad za pojačanja, jer iskreno po mom mi smo favoriti i protiv Bresta, 55-45
Veliki i najveći problem nam je organizacija igre i nedostatak kvalitetnog veznjaka koji zna ubrzati tempo, te uputiti koji pas prema naprijed. Dupovac je faktički bio glavni distributer lopte što nikad nije dobro i pokazatelj zapravo koliko se patimo u tom segmentu. Niti Djokanović niti Oremuš nisu igrači koji traže okomitu igru prema naprijed već se radi o klasičnim defanzivcima, vrati štoperu, baci na stranu, te njih dvojica ne mogu zajedno igrati ozbiljnije utakmice, to je i budali jasno. Previše smo tupi i bezopasni s njima. Tino je ono baš što trebamo i rješenje koje bi automatski riješilo sve probleme, bukvalno s njim spremnim na terenu od prve minute u Bjelorusiji to je meč 50-50, jači bi bili 30%.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Protiv Bjelorusa nam sudi Loukas Sotiriou sa Cipra.
Ima li neko nešto vise informacija o Dynamo Brestu? Ko je najopasniji igrac i gdje su im slabosti?
12. igrač kluba iz Titove 38b
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Po meni 5 najboljih
Miličević mi je djelovao pravo dobar.
Jukić je imao finih prodora i sjajnu asistenciju, jedan od zapaženijih, al mora i može biti bolji.
Rahmanović jedan od rijetkih sa mudima, preuzima rizik, dosta dobar.
Tatar hladnokrvno, kakva završnica drugog gola - savršeno.
Oremuš pravi profesionalac, prespreman, definitivno nam pored njega treba kreativniji igrač kako bi to sve leglo na svoje.
Miličević mi je djelovao pravo dobar.
Jukić je imao finih prodora i sjajnu asistenciju, jedan od zapaženijih, al mora i može biti bolji.
Rahmanović jedan od rijetkih sa mudima, preuzima rizik, dosta dobar.
Tatar hladnokrvno, kakva završnica drugog gola - savršeno.
Oremuš pravi profesionalac, prespreman, definitivno nam pored njega treba kreativniji igrač kako bi to sve leglo na svoje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno, to ti je odmah najgora kazna.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:19Tom ko je provjerio i utvrdio da Zinedin ima te suspenzije treba zahvaliti i nagraditi. Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo da je bio u zapisniku...
Najveći uspjeh u ligi prvaka jednog bh kluba još od utakmice protiv Dinama K, i opet mi. Fantazija, uzivajmo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Gledam zrijeb ima bas cudni parova Celje nije nosioc prvu igralo kuci i sad opet kuci s molde a Dimao Z ima strasan koeficijent i gostuje cluju u Rumuniji
Ako je ikako moguće, tražiti domaćinstvo protiv Bjelorusa zbog situacije. Samo se treba malo UEFA stegnuti.
Čestitke na pobjedi, ono što sam gledao bilo je sasvim ok, fali malo direktnije igre i otvaranja prostora.
Čestitke na pobjedi, ono što sam gledao bilo je sasvim ok, fali malo direktnije igre i otvaranja prostora.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma spustiti malo euforiju, i u meni vri i puca od radosti.
Ovo po mnogo cemu je apsolutno najbolja šansa za našu ekipu ikada.
Jedna utakmica se igra
Utakmice bez publike, znaci nema pritiska, izadji i odigraj najbolje sto mozes.
Dobra ekipa, kompaktna već 3-4 godine veći dio ekipe na okupu.
U drugo pretkolo ulazimo kao nositelji, u sljedećoj rundi ma kakva bila opet nositelji.
Momci samo dajte sve od sebe, igrajte najbolje što znate a stvarno dobro znate igrati, rezultat ne izostaje a i podrška.
Samo bez pompeznih najava i bahatosti jer to nam nikad ništa dobro nije donijelo.
Ovo po mnogo cemu je apsolutno najbolja šansa za našu ekipu ikada.
Jedna utakmica se igra
Utakmice bez publike, znaci nema pritiska, izadji i odigraj najbolje sto mozes.
Dobra ekipa, kompaktna već 3-4 godine veći dio ekipe na okupu.
U drugo pretkolo ulazimo kao nositelji, u sljedećoj rundi ma kakva bila opet nositelji.
Momci samo dajte sve od sebe, igrajte najbolje što znate a stvarno dobro znate igrati, rezultat ne izostaje a i podrška.
Samo bez pompeznih najava i bahatosti jer to nam nikad ništa dobro nije donijelo.
JURIŠ
Tinčeka nam valjda leđa popuste malo za vikend ili do iduće sedmice. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretna svim muslimanima nova 1442 Hidzretska godina

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Moze li Pejovic kreirati sa zadnjeg veznog dok se amidzin ne oporavi?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Molde koef 15 nosilac...Cluj koef 12.5 nije nosilac... Dinamo33.5 nosiocbordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:36Gledam zrijeb ima bas cudni parova Celje nije nosioc prvu igralo kuci i sad opet kuci s molde a Dimao Z ima strasan koeficijent i gostuje cluju u Rumuniji
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Ako prodjemo Brest opet igras Europu a imas i zaostale. Ne mozemo bas sve odgajati, trebalo je odigrati s Olimpikom al et.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 66 gostiju.