I mali je svoje zavrsio u Barceloni, znaci.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pa i Pariz se blamirao u LP prethodnih sezona. Uostalom imali su smiješan žrijeb.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ansu preuzima desetku aBd kad Messi kazu svoju zadnju rijec. Ali momak zna ko ce mu pomoci da najbolje zaradi jbg.
@igrajlopte 🐦
Plus bilo je jasno da imaju velike šanse nakon ovogBoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:01Pa i Pariz se blamirao u LP prethodnih sezona. Uostalom imali su smiješan žrijeb.
Pa uzet ce vjerovatno sad kad je na jednu tekmu, da je na 2 ne bi nikad uzeli.
Ja sam konto bar posto je jedna tekma, da cemo mi nesto vise uradit, da se bar necemo osramotit, ali ne, carobnjaci u vidu Busquetsa su dobili OSAM komada hahaha. DA se igralo 2 tekme, ne smijem ni pomislit, isli bi kuci s 15 komada, toga nema ni u kadetima.
Ja sam konto bar posto je jedna tekma, da cemo mi nesto vise uradit, da se bar necemo osramotit, ali ne, carobnjaci u vidu Busquetsa su dobili OSAM komada hahaha. DA se igralo 2 tekme, ne smijem ni pomislit, isli bi kuci s 15 komada, toga nema ni u kadetima.
27.10.2020
Neymar staticno stajao, otelabacio facu i uticao na utakmicu kao i junior neki sto bi. I tako isto kad je god bilo bitno na gostovanju. Jel ok?

Prestani se brukat višeleorey je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:05Pa uzet ce vjerovatno sad kad je na jednu tekmu, da je na 2 ne bi nikad uzeli.

Nesto cesto tu rijec spominjes na ovom pdfu, sto li pitam se, da nije djelovalo na mozak ovo razbijanje zadnje 4 godine u LPRajaz je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:08Prestani se brukat višeleorey je napisao/la: ↑19 avg 2020, 21:05Pa uzet ce vjerovatno sad kad je na jednu tekmu, da je na 2 ne bi nikad uzeli.
Ja sam konto bar posto je jedna tekma, da cemo mi nesto vise uradit, da se bar necemo osramotit, ali ne, carobnjaci u vidu Busquetsa su dobili OSAM komada hahaha. DA se igralo 2 tekme, ne smijem ni pomislit, isli bi kuci s 15 komada, toga nema ni u kadetima.![]()

27.10.2020
Što je najgore nije napisao, nego je izjavio za RAC1.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Garantujem da ce Fati imati manje minuta u igri ove sezone, nego sto je imao proslu.
Defetizam je qurac sa nekoliko kožica. Vrijeme je da svi okrenu novi list.
Džeri Drejk
Luis Suárez will reject many incoming offers coming from various European clubs this summer. He is not willing to leave Barcelona. [sport]
@igrajlopte 🐦
Ja se obradovao kad sam pročitao i onda se sjetim da je vjerovatno Rakitić u pitanju.[@elchiringuitotv] | Barça has already communicated to a VERY IMPORTANT PLAYER that he has to GO.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
u taj opis, spadaju pique, busquets, suarez, griezmann, te mooozda jordi alba
rakitic, vidal i sergi roberto to nisu, a dembele je cesto povrijedjen, pa ga i ne smatram takvim, a coutinho je svakako bio na posudbi
rakitic, vidal i sergi roberto to nisu, a dembele je cesto povrijedjen, pa ga i ne smatram takvim, a coutinho je svakako bio na posudbi
Od vezni igraca (ili opcenito kako hocete da gledate) mislim da su jedino Vidal i Rakitic 100 % bivsi. Ovi ostali ostaju sto sam govorio od samog pocetka.messilla je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:26Ja se obradovao kad sam pročitao i onda se sjetim da je vjerovatno Rakitić u pitanju.[@elchiringuitotv] | Barça has already communicated to a VERY IMPORTANT PLAYER that he has to GO.Fakat će na kraju otići Rakitić i još nekoliko nebitnih ubleha.
U nokaut fazi LP će opet početi 80% onih koji su učestvovali u sve tri sramote.
![]()
@igrajlopte 🐦
Pa nije, ali je ipak neko ime. Jedan od rijetkih koji nije dio klana, a tu je od triplete. Znaš novinare i ekskluzive.
Gospoda počela postavljat uslove nije se Setien ni u grobu o'ladio.Suárez and the captains want to stay in Barcelona. They want to speak with and get to know Koeman before they are put on the market. [@ellarguero]

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mislim ok, donekle je u pravu, ali on lično dobio sve prilike ovog svijeta i opet igrao kao najobičniji panj.Gerard Deulofeu : "The truth is, what's happening with Barça gives me no pain. The club hasn't had any patience for youngsters in ages. There are some who go through, some have left, but they have no patience at all. They are very behind."

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Čim se opet spominju ultimatumi igrača, biće samo estetske promjene i odlasci ranga Digne i Andre Gomes
trebamo biti realni, nemoguce je ocistiti ekipu tek tako, to ce potrajati par prelaznih rokova, no, za pocetak neka klub napuste dva ili tri igraca, ko god oni bili i to cu smatrati uspjehom, jer bitno je zapoceti cistku
npr rakitic i vidal out, pjanic je vec in i spominje se da ce kupiti jos jednog veznog igraca i to je, bar u teoriji, napredak, no vidjecemo sta ce se desavati, jer ocekujem da ce i neko iz ofanzive otici, previse igraca ima gore
kozmeticke promijene, tipa junior firpo ili braithwaite, su nebitne u principu, ove "ozbiljne" glave treba rijesavati!
npr rakitic i vidal out, pjanic je vec in i spominje se da ce kupiti jos jednog veznog igraca i to je, bar u teoriji, napredak, no vidjecemo sta ce se desavati, jer ocekujem da ce i neko iz ofanzive otici, previse igraca ima gore
kozmeticke promijene, tipa junior firpo ili braithwaite, su nebitne u principu, ove "ozbiljne" glave treba rijesavati!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ostaviti Suareza i ko već sve neće da ide ali neka truhnu na klupi, ha ja.At the Barcelona Technical Secretary they manage a starting eleven for next season. In the eleven - Luis Suárez, Jordi Alba, Busquets and Gerard Piqué aren’t present. @santiovalle #FCB

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.