Gurni na stranu i ide povratna. Ne dodaju napadaču nego vraćaju loptu ovome što igra desetku. Ovi igraju baš šablonski. Ali čeka ih bijes Vinka Marinovica.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:50Gurni na stranu i ide povratna. Ne dodaju napadaču nego vraćaju loptu ovome što igra desetku. Ovi igraju baš šablonski. Ali čeka ih bijes Vinka Marinovica.![]()
Crnci su zayebani vidi se ovo ostalo prosjek igrači uz dobru pripremu može se ovo dobitSamozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2020, 01:05OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:50Gurni na stranu i ide povratna. Ne dodaju napadaču nego vraćaju loptu ovome što igra desetku. Ovi igraju baš šablonski. Ali čeka ih bijes Vinka Marinovica.![]()
Mislim da bi Kova skinuo bar 4 od 6. Neozbiljno Astana usla u utakmicu.![]()
E paša hvala ti.Mostarac45 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 01:27Izvinjavam se na upadu samo da cestitam nasim sportskim prijateljima na zasluzenoj pobjedi i da vam zaželim jos srece sto se tice evrope i da pitam kakav vam je salcin bio posto nisam stigo odgledat tekmu.A u nedelju nek bolji pobjedi
Jarane mene bilo stid pisat, ali imam osjecaj ko da su namjerno ispali ili namjestili. Onako lako primat golove i naivno igrat, tesko da je slucajno
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Grk1234, JavierBosnia, laznokrilo, mosarajvosa83, Sazg, SilaMoc1946 i 104 gosta.