FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pocetna za Velez
Kovacevic
Hebibovic-Serbecic-Besic-Pidro
Pejovic-Susic
Fanimo-Zinedin-Krste
Handzic
Onda s klupe dic Ahmeta, Rahmana, Tatara u drugom poluvremenu
Kovacevic
Hebibovic-Serbecic-Besic-Pidro
Pejovic-Susic
Fanimo-Zinedin-Krste
Handzic
Onda s klupe dic Ahmeta, Rahmana, Tatara u drugom poluvremenu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bordo jutro!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Računaj da su četvrti-peti trenutno.bodi123 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:44Ima brutalnih parova u ovom drugom pretkolu i ja sad gledam... kako smo dobro prošli pa ovo nisu istine.
Dinamo koji je među najkvalitetnijim ekipama u kompletnim kvalifikacijama Cluju u goste, a mi s jedva 4.750 na devetu ekipu u Bjelorusiji![]()
Celtic Fenercvaros, Ludogorets Midtyjlland, Qarabag Sheriff, Paok Bešiktaš![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bordo Jutro
Sta kae Nomads daj nam Bosance
Sta kae Nomads daj nam Bosance

Dušebrižnici kluba, stručnjaci, veliki trenerski magovi, ljubitelji kešoljuba, kone, može li jedno duvanje prije zornjaka molim vas, godilo bi!
Nama ne trebaju dušmani pored nas samih, kao sada Hadžić u talu s mafijom, kucaju mu na vrata, Vinko taldžija i sl..
Kada je kešoljub samoinicijativno dovodio na probu nikome ništa, kada se talio s menadžerima nikome ništa. Fuj...
Ako treba da se podjelimo neka i tako bude, ali popustite više s pritiskom na ekipu i stručni štab klošari jedni!!!!
Idemo dalje bordo lavovi

Nama ne trebaju dušmani pored nas samih, kao sada Hadžić u talu s mafijom, kucaju mu na vrata, Vinko taldžija i sl..
Kada je kešoljub samoinicijativno dovodio na probu nikome ništa, kada se talio s menadžerima nikome ništa. Fuj...
Ako treba da se podjelimo neka i tako bude, ali popustite više s pritiskom na ekipu i stručni štab klošari jedni!!!!
Idemo dalje bordo lavovi
Šta sad protiv prijatelja iz Mostara? Da li kombinovati pa ispušit u ligi ili s punim sastavom...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Dobro odradjena utakmica, rutinski. Bitan prolaz zbog novca, atmosfere, samopouzdanja. Samo nastaviti dizati nivo igre još ovo nije neka forma al treba vjerovati da će biti ok.
Ne znam sta dobijamo ako ispusimo ligu.Ko nam garantuje da cemo proci Dinamo i da igramo sa rezervama .
Po meni nasa liga i titula bi morali biti prioritet.Pokusati u Evropi gurati sto dalje, a u ligi do kraja prvog dijela prvenstva drzati korak za konkurentima. Ide zima duga pauza, zimske pripreme, trebace love svim klubovima, i bice rasprodaje igraca kod konkurenata.Zimska pauza finansijski najteze pada klubovima, a mi tu bar necemo imati problema.Ne bih me zacudilo prve ponude da recimo kone prodaju Lendrica, Stilica ili bilo kojeg igraca koji dobije ponudu iz vana.
Na proljece sa par dobrih pojacanja,uz mali bodovni zaostatak, siguran sam da cemo opet prvi proci kroz cilj.
Upravo to,nebi smjeli dopustiti da se neko odvoji u ligi kasnije je to tesko stizati mada mislim da ce ova ekipa jos malo kad se uigra mljeti sve pred sobom.amypitar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:01Ne znam sta dobijamo ako ispusimo ligu.Ko nam garantuje da cemo proci Dinamo i da igramo sa rezervama .
Po meni nasa liga i titula bi morali biti prioritet.Pokusati u Evropi gurati sto dalje, a u ligi do kraja prvog dijela prvenstva drzati korak za konkurentima. Ide zima duga pauza, zimske pripreme trebace love svim klubovima, i bice rasprodaje igraca kod konkurenata.
Na proljece sa par dobrih pojacanja,uz mali bodovni zaostatak, siguran sam da cemo opet prvi proci kroz cilj.
Ma vjeruj mi zimska pauza donosi kokuzluk , period kad nema nikakvih prihoda.Korona opsta besparica ce mnoge nase klubove natjerati na puko prezivjavanje.samoSA je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:05Upravo to,nebi smjeli dopustiti da se neko odvoji u ligi kasnije je to tesko stizati mada mislim da ce ova ekipa jos malo kad se uigra mljeti sve pred sobom.amypitar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:01Ne znam sta dobijamo ako ispusimo ligu.Ko nam garantuje da cemo proci Dinamo i da igramo sa rezervama .
Po meni nasa liga i titula bi morali biti prioritet.Pokusati u Evropi gurati sto dalje, a u ligi do kraja prvog dijela prvenstva drzati korak za konkurentima. Ide zima duga pauza, zimske pripreme trebace love svim klubovima, i bice rasprodaje igraca kod konkurenata.
Samo drzati mali bodovni zaostak,a onda uz par dobrih pojacanja ima da gazimo sve.
-
- Kontakt:
Gledam ovaj video gdje slave prolaz u svlačionici brat Rahman i tamo mora nekoga nabiti nogom 

Kralj
Kralj
Meni jos u glavi asistencija Jukića
-
- Kontakt:
Utakmica s brestom srijeda u 20 h
Nismo se pretjerano potrošili u Welsu, mozda je trebalo s velezom u subotu da imamo dan vise do utakmice s brestom.
Nismo se pretjerano potrošili u Welsu, mozda je trebalo s velezom u subotu da imamo dan vise do utakmice s brestom.
Jbg...ne znam jel ko sta pisao o dresovima sinoc koja je ono zzajebancija...zasto su zatamnjeni sponzor pa cak i grb a kod Vladana sve normalno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nego kakvi smo sa koeficijentom, tj koliko nosi nastup u 2. pretkolu, bod ili bod i po ? - prosle sezone smo igrajući prvo pretkolo LP i treće pretkolo EL zaradili 2 boda, sad bi trebalo da je vise a imat cemo i EL u slucaju ispadanja, dakle naredne sezone sigurno imamo veci ukupni koeficijent
Pyro is not a crime !
Novih nickova nikad više bilo nije 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
sreca pa nismo ubacili ove rovite igrace uopste, ovi bi ih mesari satrali. bas odigrano onoliko koliko treba. bez previse umora. nekako se vidjelo da velsani stoje u sredini, da se lijepe za ahmeta i rahmanovica, i bas je zato lopta vise vukla na stranu, mada je i to bilo znatno otezano po onoj kisurini. sve u svemu prezadovoljan, jedva cekam da vidim ko je najvise pretrcao, tipujem na oremusa i rahmanovica.
protiv velea sto vise djece pustiti da igraju, i upisati 1:2 ili 0:1 i bicemo na konju
protiv velea sto vise djece pustiti da igraju, i upisati 1:2 ili 0:1 i bicemo na konju
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nam bas sve prati u vezi kluba, iz dana u dan pokazuje da je ozbiljan inestitor a sto ne jos bitnije rezultati ne izostaju sto je znam njemu da ima smisla ulagati mozda jos i vece sume u buducnosti 

Zidan, Pejovic, Fanimo, Velkoski, Handzic, Susic, Cruz.AngelDiMaria je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:52sreca pa nismo ubacili ove rovite igrace uopste, ovi bi ih mesari satrali. bas odigrano onoliko koliko treba. bez previse umora. nekako se vidjelo da velsani stoje u sredini, da se lijepe za ahmeta i rahmanovica, i bas je zato lopta vise vukla na stranu, mada je i to bilo znatno otezano po onoj kisurini. sve u svemu prezadovoljan, jedva cekam da vidim ko je najvise pretrcao, tipujem na oremusa i rahmanovica.
Jedino odbranu ne mozes zamjeniti...
Imas pet izmjena.
Taman ova tekma protiv veleza da se opet prica kako nismo prilike napravili

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amco46, Bejker, Bordo10, broj6, Cautinho, Ferrante071, head88, HordasDolacMalta, HordeSaSjevera, HyperOS, Kaunas, keli, macahz, Mahalac7, MaroonWhite1946, Mourinhokilledbarca, N3R3D, Oerde, Rigoletto, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, seha77, sekac, SilaMoc1946, siroliver69, spezial, TefalTava, umrobihzbogtebe1946 i 376 gostiju.