cruz ak osad ne dobije priliku nece nikadZip je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:56Zidan, Pejovic, Fanimo, Velkoski, Handzic, Susic, Cruz.AngelDiMaria je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:52sreca pa nismo ubacili ove rovite igrace uopste, ovi bi ih mesari satrali. bas odigrano onoliko koliko treba. bez previse umora. nekako se vidjelo da velsani stoje u sredini, da se lijepe za ahmeta i rahmanovica, i bas je zato lopta vise vukla na stranu, mada je i to bilo znatno otezano po onoj kisurini. sve u svemu prezadovoljan, jedva cekam da vidim ko je najvise pretrcao, tipujem na oremusa i rahmanovica.
protiv velea sto vise djece pustiti da igraju, i upisati 1:2 ili 0:1 i bicemo na konju
Jedino odbranu ne mozes zamjeniti...
Imas pet izmjena.
Taman ova tekma protiv veleza da se opet prica kako nismo prilike napravili![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bordo jutro, pljuvaci, mitomani, kritiari bez razloga. Kakvo jedno divno jutro
THEC je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:47Nego kakvi smo sa koeficijentom, tj koliko nosi nastup u 2. pretkolu, bod ili bod i po ? - prosle sezone smo igrajući prvo pretkolo LP i treće pretkolo EL zaradili 2 boda, sad bi trebalo da je vise a imat cemo i EL u slucaju ispadanja, dakle naredne sezone sigurno imamo veci ukupni koeficijent

Bodovi se gledaju po europa ligi, trenutno dobijamo 2 boda, ako prođemo dinamo, onda je zagarantovano 2,5 itd..
This time next year, we'll be millionaires!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Treba reći da je fizička sprema bila dosta bolja nego protiv Tuzle, jesmo imali pad početkom drugog poluvremena al smo se dozvali nakon 15 minuta.
Niko sretniji od mene kad bi Pejoviću sredili papire i ubacili ga odmah u vatru a da Sušić čeka priliku sa klupe. Igra i kreacija ne može bit na nivou nikad sa dva defanzivno orjentisana igrača koji ne umiju kreirat ništa. Mi u kadru imamo dva igrača koja vjerovatno mogu to popraviti, samo zdravlja i brzine oko sređivanja papira
Još da nam jave da je Besim dobro i da konkuriše za naredne tekme
Hadžija, hajmo napadača i beka
Niko sretniji od mene kad bi Pejoviću sredili papire i ubacili ga odmah u vatru a da Sušić čeka priliku sa klupe. Igra i kreacija ne može bit na nivou nikad sa dva defanzivno orjentisana igrača koji ne umiju kreirat ništa. Mi u kadru imamo dva igrača koja vjerovatno mogu to popraviti, samo zdravlja i brzine oko sređivanja papira

Još da nam jave da je Besim dobro i da konkuriše za naredne tekme

Hadžija, hajmo napadača i beka

Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 20 avg 2020, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da, skontao sam, ne znam zašto sam mislio da se sabira, ugl vec sad imamo 5.750 za iduću sezonu jer nam se brise 1 bod iz sezone kad smo igrali LP protiv Lecha, a u naredne dvije sezone nam se brise samo 0.250 sto znaci da imamo sansi da za 3 godine nabijemo koeficijent na 7.5 i to pod uslovom da budemo prvaci i ispadamo odmah i u LP i u EL, a ako bi dolazili ovako do 3.pretkola EL kao prvaci, bilo bi onda i 9.5 ,kako god evo zašto moramo titule osvajatiSaNa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 09:22THEC je napisao/la: ↑20 avg 2020, 08:47Nego kakvi smo sa koeficijentom, tj koliko nosi nastup u 2. pretkolu, bod ili bod i po ? - prosle sezone smo igrajući prvo pretkolo LP i treće pretkolo EL zaradili 2 boda, sad bi trebalo da je vise a imat cemo i EL u slucaju ispadanja, dakle naredne sezone sigurno imamo veci ukupni koeficijent
Bodovi se gledaju po europa ligi, trenutno dobijamo 2 boda, ako prođemo dinamo, onda je zagarantovano 2,5 itd..
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 avg 2020, 10:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Pyro is not a crime !
Odgoditi protiv Veleza, pa makar to bilo i u inat ovim deb.ilima sto misle da se nekoga bojimo. Odgoda prvenstveno zbog mogucih povreda, a ne umora.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nema šanse da će Vinko biti hrabar da počne sa Sušićem čak i da bude spreman. Bit će kao jučer ili Milicevic umjesto Andreja a to nikako nije dobro, vidjelo se i sinoć da nam fali igrač koji će prenijeti loptu, Dupovac je imao jedno 4 miliona dodira sa loptom.
Hocel moci igrati Pejovic protiv Veleza.Ma Susic I kad bude fit, njemu treba utakmica da udje u formu.Pa covjek nije igrao pola godine.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 avg 2020, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bordo jutro, momci.
Evo, da i ja bacim koju pametnu, iako, ruku na srce, od mene samo tak'e i možeš čut'.
Uz dužno poštovanje prema svakome, onaj ko kaže da smo sinoć loše odigrali, taj veze nema o fudbalu. Igrali smo kao ekipa. Svako je, u svakom momentu, bio tamo gdje treba biti uz punu podršku saigračima. Jedina sitna zamjerka jest što je Dupovac, kod njihove šanse na početku tekme, bespotrebno otišao od igrača kojeg je čuvao. Ali, sve je nadoknadio odlično odigranom utakmicom. Druga zamjerka ide Vladanu. Nije mi jasno zašto je čitavo vrijeme bio prikovan za liniju?! Kod njihove druge šanse, ide "svijeća" na rub peterca i pogađa našeg padajućeg igrača u leđa, te se odbija do njihovog stopera koji fula cijeli gol. To se ne smije golmanima dešavati. "Svijeća" dugo outuje i golman je mora hvatati. Sinić je slabo ili nikako komandovao odbranom. Da li se tu vidi potpis Adilovića, ili ko je već trener golmana? Pothitno dovesti kvalitetnog trenera u tom segmentu, jerbo će Vladan ostati na suhom talentu i stagnirati, a bila bi velika šteta za takav dragulj.
Salčin fantastičan!!! Toliko zrelosti i lucidnosti kod njega. Odlično!
Andrej isto. Ostale da ne nabrajam. Igrali smo kao tim i pobjedili smo kao tim, što je i suština ove drevne igre. Samo timski, a to izgleda, Vinko i radi. Kompaktna cjelina - svaka čast.
Zundaro, ne sekiraj se. Nek si ti živ i zdrav. Kake batine i qrci...
Također, da ne zaboravim, pohvalio bih i medicinsku službu Nomada. Ono bi trebali svi klubovi da uvedu usebe.
Evo, da i ja bacim koju pametnu, iako, ruku na srce, od mene samo tak'e i možeš čut'.
Uz dužno poštovanje prema svakome, onaj ko kaže da smo sinoć loše odigrali, taj veze nema o fudbalu. Igrali smo kao ekipa. Svako je, u svakom momentu, bio tamo gdje treba biti uz punu podršku saigračima. Jedina sitna zamjerka jest što je Dupovac, kod njihove šanse na početku tekme, bespotrebno otišao od igrača kojeg je čuvao. Ali, sve je nadoknadio odlično odigranom utakmicom. Druga zamjerka ide Vladanu. Nije mi jasno zašto je čitavo vrijeme bio prikovan za liniju?! Kod njihove druge šanse, ide "svijeća" na rub peterca i pogađa našeg padajućeg igrača u leđa, te se odbija do njihovog stopera koji fula cijeli gol. To se ne smije golmanima dešavati. "Svijeća" dugo outuje i golman je mora hvatati. Sinić je slabo ili nikako komandovao odbranom. Da li se tu vidi potpis Adilovića, ili ko je već trener golmana? Pothitno dovesti kvalitetnog trenera u tom segmentu, jerbo će Vladan ostati na suhom talentu i stagnirati, a bila bi velika šteta za takav dragulj.
Salčin fantastičan!!! Toliko zrelosti i lucidnosti kod njega. Odlično!
Andrej isto. Ostale da ne nabrajam. Igrali smo kao tim i pobjedili smo kao tim, što je i suština ove drevne igre. Samo timski, a to izgleda, Vinko i radi. Kompaktna cjelina - svaka čast.
Zundaro, ne sekiraj se. Nek si ti živ i zdrav. Kake batine i qrci...
Također, da ne zaboravim, pohvalio bih i medicinsku službu Nomada. Ono bi trebali svi klubovi da uvedu usebe.
Tražimo novog trenera ... Vinko je prevera od trenera.
Da je Besim bio umjesto Dupeta, imali bi mi vise sansi i prilika, jer Besim voli povuci, ima finu tehniku i sigurno da onoliko prostora bi bolje iskoristio od Dupeta. Ovo ne znaci da je dupe lose odigrao, cak sta vise. Svi su bili na nivou i po zadatku.
Ja apsolutno zadovoljan. Mudro smo odigrali i nismo hitili po pobjedu, nego smo lagano cekali svoje prilike i docekali. Cak mislim da se nismo ni previse istrosili.
@memara kako moze biti los trener ako ima 6-1-0 omjer?
Ja apsolutno zadovoljan. Mudro smo odigrali i nismo hitili po pobjedu, nego smo lagano cekali svoje prilike i docekali. Cak mislim da se nismo ni previse istrosili.
@memara kako moze biti los trener ako ima 6-1-0 omjer?
Jesul se ohladile usijane glave?
Sinoc rutinski, taman koliko treba.
Bice to jos bolje. Samo malo strpljenja.
Melji R'ajvo!

Sinoc rutinski, taman koliko treba.
Bice to jos bolje. Samo malo strpljenja.
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ove Nomade bi dobilo pola nase lige.
Pobjeda jeste bitna. Najbitnija. Ali igra je kriminalna bukvalno.
Pobjeda jeste bitna. Najbitnija. Ali igra je kriminalna bukvalno.
- FKS -
BOŠNJO
-
- Kontakt:
U Bjelorusiji pravo zaguzvalo digli svu vojsku na granice, najbolje negdje u Českoj da igramo
, il ako nece to nek ih izbace.

-
- Kontakt:
Pa nije bas tako, bila je sasvim korektno i sto je bitno bolje nego prošle utakmice. Tako da ocekujem sve bolje i bolje, jasno je da nije bila neka vrhunska igra al ko te pita prošli smo i idemo dalje. Za mene ohrabrenje i pozitivna utakmica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zatražili smo odgodu protiv Veleža, da li će je biti zavisi od saveza i sportskih prijatelja, Rođenih.
FK Sarajevo
Bordo jutro pljuvaci,sinoc srce ko Trebevic ponosno,prosli mesare,cilj je po meni ispunjen sto se tice Europe idemo sad arhivirat Velez pa onda se potuci sa emotivno istrosenim Bjelorusima.
Pejovicu sto prije zavrsiti papire,Tino nadam se da si konacno spreman,Hadzija daj nam jos napadaca i to je to sto se tice prelaznog roka.
Benjo Taratatar
Pejovicu sto prije zavrsiti papire,Tino nadam se da si konacno spreman,Hadzija daj nam jos napadaca i to je to sto se tice prelaznog roka.
Benjo Taratatar

Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Minut sutnje

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, NazorUso, riki46 i 106 gostiju.