NSBiH će razmotriti ovaj zahtjev bh. prvaka. Odluka je na Takmičarskoj komisiji, ali je gotovo izvjesno da će im se udovoljiti u ovom slučaju.
Dakle mogu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NSBiH će razmotriti ovaj zahtjev bh. prvaka. Odluka je na Takmičarskoj komisiji, ali je gotovo izvjesno da će im se udovoljiti u ovom slučaju.
Mišljenja sam da ne treba odgađati nikako, ali neko drugi je procijenio da od toga naši klubovi imaju korist, a realno i ne baš preveliku štetu, tako da je svima koji gostuju i putuju odgođena, to što Sarajevo igra već drugu Evropsku utakmicu to je druga priča,vjerovatno će ista situacija biti i kod drugih klubova ako prođu prva pretkola...
Onda pisaj ligu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:49NSBiH će razmotriti ovaj zahtjev bh. prvaka. Odluka je na Takmičarskoj komisiji, ali je gotovo izvjesno da će im se udovoljiti u ovom slučaju.
Dakle mogu![]()
Znam da je tuga ogromna ali... Polako bit cete opet doprvaci...
Moze nam se.Baader je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:59A da, sad mi je tek jasno, morate se testirati zato treba odgoditi, a i letite u ponedjeljak, dan poslije utakmice, gdje si to vidio da se leti dan poslije, umoran od utakmice, a postoji i rizik, inače rizik ne postoji prije svake utakmice prvenstva. A i uspjeh je države, u pitanju, pobijedili smo lovce iz Velsa, Evropa se trese.
samo nas pustite u Mostaru da vas dobijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.