FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.
Znam da si ti uvijek imao primjedbu, ali znaci popravilo se tj. izgleda spremnijiDejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja uvijek pokusavam da kazem realno i objektivnoLjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:25Znam da si ti uvijek imao primjedbu, ali znaci popravilo se tj. izgleda spremnijiDejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.![]()

Brisete mi post , ok .Pozdrav bitnom forumasu od levata.
Ma Zekonja je klasa za ovu ligu tu nema dilemeDejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.

Ovo je najbolji odgovor - imamo 7 uzastopnih pobjeda uključujući prošlu sezonu i samo 1 primljen go u tih 7 utakmica. Još sutra osma uzastopna kad legne.

A računaj još da ni protiv Radnika nismo primili go ove godine kad je bilo 0-0 u drugoj polusezoni, tako da samo u čitavoj godini samo 1 go primili.

To sam i zelio reci. Onda sad stvarno izgleda super, spremno. Volio bih ga sutra vidjeti bar 10-15 minuta jer on tek iza pauze ce imati priliku posto nece u Izrael.
Ma eto vala kod nas je relativno šta je prvih 11, šta je opcija sa klupe, Amar svakako puno rotira od početka sezone.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.
Očekujem da možda odmori Dadu, i eventualno nekoga u odbrani tipa Kosorić ili Siniša, prije Siniša. Ovo ostalo će igrati najbolje što imamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ali kako je brat nekima trn u oku
(tu ne mislim na rokoko on je sve pogresno shvatio) samo zato sto sam prelaskom na ovaj forum otvorio dosta raje oci i sto su presli na ovaj forum
bijednici evo da vise i ne pisem raja su sve skontala da su bila izmanipulisana , vrijeme na kraju sve pokaze

Doduse. Eto odbrana se ko i zna ko je prva opcija, kartoni i povrede tu uticu. Sada mozda sto kazes odmori i Sinisu cisto da se sacuva za Siroki zbog kartona. I bilo bi dobro Zecu dati 15-ak minuta. Mladost na Grbavici mu je svakako bila nafakali, sto ne nastaviti s tom tradicijomRaonffa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:31Ma eto vala kod nas je relativno šta je prvih 11, šta je opcija sa klupe, Amar svakako puno rotira od početka sezone.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.
Očekujem da možda odmori Dadu, i eventualno nekoga u odbrani tipa Kosorić ili Siniša, prije Siniša. Ovo ostalo će igrati najbolje što imamo.

Brise se svaki post u kojem se vrijedja, izbrisani su postovi i u kojima si ti vrijedjan.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ooj ja i zaboravio da Sinisa ima 2 zuta kartona. Neka njega na klupi bar dok ovako ne vidimo kako se Blazevic snalazi u ovoj ligi jer nije bio tu na pocetku sezone.
Cuj trenira onaj šetao na čaršiji vidio ga šepaDejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Prava je stvar to što maksimalno opušteni idemo u Izrael, tj. što mi navijači ništa ne očekujemo. Znam da će Amar i ekipa dati sve od sebe da prođemo, a i ako ispadnemo nema veze. Napokon utakmica bez pritiska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja, a i eto da vidimo Blaževića na djelu. Volio bih i ja da Zeko dobije neke minute, zna li neko hoće li biti u rosteru za meč sutra? Protiv Bosne čini mi se nije igrao.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:37Doduse. Eto odbrana se ko i zna ko je prva opcija, kartoni i povrede tu uticu. Sada mozda sto kazes odmori i Sinisu cisto da se sacuva za Siroki zbog kartona. I bilo bi dobro Zecu dati 15-ak minuta. Mladost na Grbavici mu je svakako bila nafakali, sto ne nastaviti s tom tradicijomRaonffa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:31Ma eto vala kod nas je relativno šta je prvih 11, šta je opcija sa klupe, Amar svakako puno rotira od početka sezone.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.
Očekujem da možda odmori Dadu, i eventualno nekoga u odbrani tipa Kosorić ili Siniša, prije Siniša. Ovo ostalo će igrati najbolje što imamo.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sumnjam da ce biti dok ne bude na 100%, mislim da ce u septembru poceti da igraRaonffa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:42Ma ja, a i eto da vidimo Blaževića na djelu. Volio bih i ja da Zeko dobije neke minute, zna li neko hoće li biti u rosteru za meč sutra? Protiv Bosne čini mi se nije igrao.Dejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:37Doduse. Eto odbrana se ko i zna ko je prva opcija, kartoni i povrede tu uticu. Sada mozda sto kazes odmori i Sinisu cisto da se sacuva za Siroki zbog kartona. I bilo bi dobro Zecu dati 15-ak minuta. Mladost na Grbavici mu je svakako bila nafakali, sto ne nastaviti s tom tradicijomRaonffa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:31
Ma eto vala kod nas je relativno šta je prvih 11, šta je opcija sa klupe, Amar svakako puno rotira od početka sezone.
Očekujem da možda odmori Dadu, i eventualno nekoga u odbrani tipa Kosorić ili Siniša, prije Siniša. Ovo ostalo će igrati najbolje što imamo.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Sorry na offu,
Ali je krajnje bezobrazno da se izađe u susret kako nama tako i sarajevu za odgode, p majstore, citav svijet Igra ligu i ovo međunarodno takmičenje, samo oni traže 5 odgoda. Najbolje da zaustavimo ligu dok naši klubovi ne završe u Evropi.... Ma fuj.
Ali je krajnje bezobrazno da se izađe u susret kako nama tako i sarajevu za odgode, p majstore, citav svijet Igra ligu i ovo međunarodno takmičenje, samo oni traže 5 odgoda. Najbolje da zaustavimo ligu dok naši klubovi ne završe u Evropi.... Ma fuj.
Mizda je na carsiji imao tijesne cipeleBezideja je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:40Cuj trenira onaj šetao na čaršiji vidio ga šepaDejan1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:24Ma samo sutra da dobijemo, yebo sve. Lagano zaokruziti 5/5 i onda opusteno u Izrael. A vjerujem da sutra i sa par opcija sa klupe u prvih 11 mozemo pobijediti Mladost. Naravno uz pravi pristup, bez ikakvih lako cemo. Inace Zec mi je super djelovao na treningu sto sam gledao ove sedmice, nadam se da cemo ga uskoro poceti gledati.![]()