feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2020, 11:28
nekoIzMostara je napisao/la: ↑20 avg 2020, 11:23
feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2020, 11:13
Rece Zeljo sto odgoda i odgodi utakmicu prije evrope. I odgodit ce ipet ako prodju. Licemjeri. A ovi iz Veleza i ne mogu shvatit kad ne igraju evropu. 2 utakmice ti donesu love ko da ovdje igras 3 godine. Eto vam glavni razlog.
Kontamo mi to, al nas realno boli neka stvar sto cete vi pare dobiti. Imamo li mi ikakve koristi od toga sto cete vi milion i po maraka dobiti???
Bacit cemo vam sta za kafu. Salim se malo ja sam na temi Sarsjeva psr put napiso da je bolje da se igra sad..jer realno nismo imali tesku utakmicu sinoc i nismo se puno istrosili. Al mislim da je glavni razlog Korona. Vidis sta rade klubovima koji imaju zarazene. Je.bu ih maksimalno, ostre k.urac na malim..
Realnije je bilo igrati protiv Olimpica, pa odgoditi Velez, mislim da bi tako mogli izvući maksimum(uzeti Olimpica, proći Nomade I odmorni u Bjelorusiju)
Ljudi kao da nikad prije se nije igrala europa,
I prije su se odgadjali susreti, ali na dvomec u Europi ili na 4 utakmice se odgodi jedna utakmica u ligi.
Mislim da bi svakoj našoj ekipi savez izašao u susret da se razumijemo...
Ovdje je više problem sto pokazujemo koliko smo nesposobni za ozbiljan tempo i ozbiljan fudbal, a vi kao najorganizovaniji klub, koji najglasnije priča o iskoraku, je sad dočekan na nož od strane svih ostalih kad ste priznali gdje nam/vam je mjesto.
A malo i nije fer prema Velezu, jer će kasnije Velez neplanirano morati igrati sub-srijeda-subota i biće umorniji za onog protivnika protiv koga budu igrali poslije vaše zaostale utakmice.
Sretno u Europi, ali u ligi vam ne treba ovoliko izlaziti u susret.