FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fali vam malo razumjevanja ljudi dragi,Liga prvaka i EL se igraju ,bsa velika guzva i realno tesko da se sad posvete utakmici Zelje protiv nekog sela,da je jaca tekma mozda bi i majmunisali ali ovako i nemaju neku potrebu,nece uvijek biti takva guzva u rasporedu a i ako treba neka biti bez prenosa nek to bude protiv najslabije ekipe.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Šta kažeš lajavče?Zeljovac95 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:30A dobro ovo je samo ovaj vikend ovakva guzva zbog evrope.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ma stavili bi oni ranije utakmicu,od 5,al znas da su igraci kukali poslije borca.delinjo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:33Fali vam malo razumjevanja ljudi dragi,Liga prvaka i EL se igraju ,bsa velika guzva i realno tesko da se sad posvete utakmici Zelje protiv nekog sela,da je jaca tekma mozda bi i majmunisali ali ovako i nemaju neku potrebu,nece uvijek biti takva guzva u rasporedu a i ako treba neka biti bez prenosa nek to bude protiv najslabije ekipe.
-
- Kontakt:
Daj da saljemo mailove da dopuste stream ako nece biti prenosa
-
- Kontakt:
Nemoj zezati prijatelju. U 17:30 kvalifikacije LP igraju Klasvik i Slovan Bratislava (jedna jedina utakmica), a finale EL (Sevilla - Inter) je u 21:00.delinjo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:33Fali vam malo razumjevanja ljudi dragi,Liga prvaka i EL se igraju ,bsa velika guzva i realno tesko da se sad posvete utakmici Zelje protiv nekog sela,da je jaca tekma mozda bi i majmunisali ali ovako i nemaju neku potrebu,nece uvijek biti takva guzva u rasporedu a i ako treba neka biti bez prenosa nek to bude protiv najslabije ekipe.
Je li to neko tvrdi da će više raje gledati Klasvik nego Želju

Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 20 avg 2020, 12:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije mi jasno nema nikakvih utakmica igra se u 17:00h mrtva vrućina sparina ali ima prenosdelinjo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:33Fali vam malo razumjevanja ljudi dragi,Liga prvaka i EL se igraju ,bsa velika guzva i realno tesko da se sad posvete utakmici Zelje protiv nekog sela,da je jaca tekma mozda bi i majmunisali ali ovako i nemaju neku potrebu,nece uvijek biti takva guzva u rasporedu a i ako treba neka biti bez prenosa nek to bude protiv najslabije ekipe.
Imaju utakmice LP igra se u 19:00h nema prijenosa ZAŠTO ? Zašto nije onda opet u 17:00h i da ima prijenos i LP i lige i svega boli me **** ja plaćam dodatni paket radi Arena i kažu nema pa mater vam **** to sam samo i uzeo radi MojeTV kad je bila i radi Želje boli me **** za Partizanom,Zvezdom,Proleterom,Lyonom,Bayernom
Nako je piso da imaju 20000 od toga što gledaju Željine utakmice eto koji su to debili a imat će više radi EL finala
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 20 avg 2020, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Treba prvo mail poslati BHRT-u da se pita da li ima istine/postoji mogucnost da oni prenose. Ako bude odgovor negativan onda ga yebi jer ovi jedva daju fotoaparat da se unese, a ne da se snima nesto mimo njih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakvo crno razumijevanje moj Dela, imaju pet kanala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
e yebem kompletnom savezu milu majku. Prvo izdajniku begiću pa onda džemiđiću. Prvo njima dvojici, a onda ovim vlasima negatorima genocida. Yebo vam mtel i satro 20 miliona majki u mezaru. Za boljitak bh fudbala ha ha ha ha
- Mahalac1987
- Kontakt:
Ma dajte ljudi molim vas, o kojem razumijevanju vi pricate?! Mi smo klub cija se svaka utakmica mora prenositi, a njihovo je da to obezbijede. Sramota je sta rade, pocev od protokola zbog kojeg je izbacen 1921tv, do ovih sr*nja...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- manijakKladusa
- Kontakt:
je.bo te zivot. sa zenom se posvadjam, da ne putujemo u petak, vec u subotu ujutro zbog utakmice,ona digne nos, a ovi otkazu prijenos.Cuo ju je Bog kad je rekla, a da Bog da je ne gledao
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Hajde, nije šećer u vodu pao. Nećemo gledati pa šta, ni prva ni posljednja.
Neću da se nerviram, svakako ne mogu ništa promijeniti.
Neću da se nerviram, svakako ne mogu ništa promijeniti.
-
- Kontakt:
Treba im bombu bacit ako ne budemo bili u mogucnosti da gledamo a prenositi nas nece. Dopustite ljudima stream sa zvanicne ako vec ne prenosite majmuni.
manijakKladusa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:40je.bo te zivot. sa zenom se posvadjam, da ne putujemo u petak, vec u subotu ujutro zbog utakmice,ona digne nos, a ovi otkazu prijenos.Cuo ju je Bog kad je rekla, a da Bog da je ne gledao

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Mahalac1987
- Kontakt:
manijakKladusa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:40je.bo te zivot. sa zenom se posvadjam, da ne putujemo u petak, vec u subotu ujutro zbog utakmice,ona digne nos, a ovi otkazu prijenos.Cuo ju je Bog kad je rekla, a da Bog da je ne gledao

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Nek finale EL prebace na hrvatsku ili srpsku arenu.delinjo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:33Fali vam malo razumjevanja ljudi dragi,Liga prvaka i EL se igraju ,bsa velika guzva i realno tesko da se sad posvete utakmici Zelje protiv nekog sela,da je jaca tekma mozda bi i majmunisali ali ovako i nemaju neku potrebu,nece uvijek biti takva guzva u rasporedu a i ako treba neka biti bez prenosa nek to bude protiv najslabije ekipe.
Svi imaju te kanale, pa ko hoće da gleda nek gleda.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ma to stoji. Al sto si najavio ako nece biti. Boli nas k... C sto je zgusnust raspored. Imas Arena 4 ili 5 komada otac ih ****
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.