Stevanovicu kaznu opaliti 15 dana zabrane oglasavanja na instagramu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Stevanovicu kaznu opaliti 15 dana zabrane oglasavanja na instagramu
Nista sad tekstualni pa zamisljati kad napisu “Centrirao je Blažević sa desne strane, a loptu malo pored gola šalje Lendrić”
1921boy je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:51Pozdrav,ja sam jedan od navijača Fudbalskog Kluba Željezničar iz Sarajeva.
Želim da postavim jedan upit menadžmentu programa Arena Sport.
Da li će biti prenos utakmice 5.kola M:tel Premijer Lige Bosne i Hercegovine između Fudbalskog kluba Željezničar i Fudbalskog Kluba Mladost Doboj kod Kaknja ? Molim odgovor
Imate 50 kanala Arena od BiH,HR,SRB,HD,FullHD i vi ne možete ubaciti jednu utakmicu u program ? Je li to realno za najveći sponzorski ugovor da ne može obezbijediti jednu utakmicu najtrofejnijeg kluba ?
Kupio sam dodatni paket da bi gledao utakmice mog voljenog kluba koje su obećane da će biti prenošene svako kolo.
Zašto se utakmica ne može igrati u 17:00h i imati obezbijeđen prenos ?
Zašto su se utakmice igrale u 17:00h kad nije bilo nikakvih utakmica EL i LP ? Kad su mogle već u 19:00h a druga koja je na istom programu u 21:00h ?
Fudbalski Klub Željezničar je najveći i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini koji zaslužuje da se prenosi svaka njegova utakmica pa barem bila i protiv najslabijeg u ovoj ligi.
Zato zahtijevam kao navijač jer plaćam dodatni paket Arene Sport da mogu gledati kao i moji ostali prijatelji i navijači Fudbalskog Kluba Željezničar.
Donesite odluku :
1.Prenosite utakmicu
2.Prodajte TV prava BHT ili MojaTV da prenose utakmicu
3. Ili dopustite da momci iz udruženja Fudbalskog Kluba Željezničar (1921tv.opa) prenose putem zvaničnog YouTube kanala FK Željezničar
Molim odgovor
1921boy
Ja sam svoje ispunio na VAS je red ! ! Zatrpajte ih mejlovima PRENOS mora biti
https://****.****/premijer-liga-bih/hoce-li-biti-prenosa-utakmice-izmedu-zeljeznicara-i-mladosti/197478
delinjo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:531921boy je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:51Pozdrav,ja sam jedan od navijača Fudbalskog Kluba Željezničar iz Sarajeva.
Da li će biti prenos utakmice 5.kola M:tel Premijer Lige Bosne i Hercegovine između Fudbalskog kluba Željezničar i Fudbalskog Kluba Mladost Doboj kod Kaknja ? Molim odgovor
Imate 50 kanala Arena od BiH,HR,SRB,HD,FullHD i vi ne možete ubaciti jednu utakmicu u program ? Je li to realno za najveći sponzorski ugovor da ne može obezbijediti jednu utakmicu najtrofejnijeg kluba ?
Kupio sam dodatni paket da bi gledao utakmice mog voljenog kluba koje su obećane da će biti prenošene svako kolo.
Zašto su se utakmice igrale u 17:00h kad nije bilo nikakvih utakmica EL i LP ? Kad su mogle već u 19:00h a druga koja je na istom programu u 21:00h ?
Fudbalski Klub Željezničar je najveći i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini koji zaslužuje da se prenosi svaka njegova utakmica pa barem bila i protiv najslabijeg u ovoj ligi.
Zato zahtijevam kao navijač jer plaćam dodatni paket Arene Sport da mogu gledati kao i moji ostali prijatelji i navijači Fudbalskog Kluba Željezničar.
Donesite odluku :
1.Prenosite utakmicu
3. Ili dopustite da momci iz udruženja Fudbalskog Kluba Željezničar (1921tv.opa) prenose putem zvaničnog YouTube kanala FK Željezničar
Molim odgovor
1921boy
https://****.****/premijer-liga-bih/hoce-li-biti-prenosa-utakmice-izmedu-zeljeznicara-i-mladosti/197478
Pismeno ,kulturno ...bravo![]()
Fudbaleri Željezničara sutra su domaćin Mladosti u susretu petog kola Premijer lige BiH, koji se igra na Grbavici sa početkom u 17 sati.
Poslano. Malo sam prepravio neke dijelove, hvala za "pokret" i ideju.1921boy je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:51Pozdrav,ja sam jedan od navijača Fudbalskog Kluba Željezničar iz Sarajeva.
Donesite odluku :
1.Prenosite utakmicu
Molim odgovor
1921boy
Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero i 49 gostiju.