To je ono jedino sto daje nade da cemo ipak imati finu ekipu samo da se mladi nastave razvijati. Mogla bi nas dijaspora opet povestiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:06Sljedeći ciklus, Demirović, Hadžikadunić, Ahmedhožić, Omeragić, Hasić, Gojak, Pjanić![]()
![]()
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
-
nebeskasila
- Kontakt:
Koliko je bitna ova odluka od Dennisa i Anela. Ima ih sto ne vole dijasporu ali mi od toga i zavisimo. Uvijek smo i uvijek cemo. Ovoj djeci jedan pogresan transfer i njih nema nigdje ali nadam se ds ce imati srecu i da ce izrasti u dobre fudbalere.. podmladiti ekipu skroz. Imano mlade igrace. Ostaviti Dzeku i Pjanica jer se od njih moze dosta nauciti. Demirovica zvati da odigra uz Dzeku koju utakmicu jer mu Dzeko puno toga moze pokazati.
Imacemo opet finu ekipu za 2 godine nece biti ovih kontra imena
Imacemo opet finu ekipu za 2 godine nece biti ovih kontra imena
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la: ↑20 avg 2020, 03:00To je ono jedino sto daje nade da cemo ipak imati finu ekipu samo da se mladi nastave razvijati. Mogla bi nas dijaspora opet povestiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:06Sljedeći ciklus, Demirović, Hadžikadunić, Ahmedhožić, Omeragić, Hasić, Gojak, Pjanić![]()
![]()
![]()
Najvise ocekujem od Haeica. Pa vidjecemo hoce li opravdati to. A i ostali svi mogu napredovati. Sve su to mladi momci jos nam Becir treba
Becir i Gigovic i Miske je odradio zlatan posao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vi sto znate svedski ostavite pod Anelovoj slici komentar da smo im ostavili Tanksona.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
ZkaoZenica
- Kontakt:
Momak dobrodošao, samo starom sto prije napravi neku divanhanu, pojačaj mu radio i ugasi internet
. Ali evo da ne bude da ga skroz omalovažavamo, ako ste svi za kad bude predstavljanje novih igrača pred svojim kolegama na večeri, neka Mirso ustane ispred sina i otpjeva neku pjesmu, imam osjećaj da bi jedino tu pomogao Anelu 
Vecina komentara su zapravo razumni,dosta ih kaze da je donio dobru odluku jer ce biti starter za BIH.
To je vjerovatno do toga sto je to tema FC Malmo,pa im je glavni cilj da oni dobro zarade na nekom Anelovom transferu- a znaju da igranje za reprezentaciju diže cijenu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Becir uredno lajka komentare sa BIH zastavamanebeskasila je napisao/la: ↑20 avg 2020, 07:19Sheyi je napisao/la: ↑20 avg 2020, 03:00To je ono jedino sto daje nade da cemo ipak imati finu ekipu samo da se mladi nastave razvijati. Mogla bi nas dijaspora opet povestiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:06Sljedeći ciklus, Demirović, Hadžikadunić, Ahmedhožić, Omeragić, Hasić, Gojak, Pjanić![]()
![]()
![]()
Najvise ocekujem od Haeica. Pa vidjecemo hoce li opravdati to. A i ostali svi mogu napredovati. Sve su to mladi momci jos nam Becir treba
Ja ne vidim smisla da Becir nastupa za Svicarsku. Na prvi pogled vidis odma da je to prava bosanska glava.Salih1984 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:19Becir uredno lajka komentare sa BIH zastavamanebeskasila je napisao/la: ↑20 avg 2020, 07:19
Najvise ocekujem od Haeica. Pa vidjecemo hoce li opravdati to. A i ostali svi mogu napredovati. Sve su to mladi momci jos nam Becir treba![]()
A i broj na sorcu valjda dovoljno govori.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ako je Becirov otac barem 10 posto patriota ko Mirso,Becir je nas 100 posto 
Pametna odluka Ahmedhodzica, jer srcem se igra za reprezentaciju i ne samo to, BiH ih moze trpiti ako budu pali u formi dok ih svedska repka ne bi trpila...zato su svi u dobiti koji izaberu BiH
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mirsad talenat za sve
BiH jos nije svjesna kakvu je ljudsku gromadu dobila. 
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Je li se Mirso prijavio na forum???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Niko nije napravio temu za kolegu imenjaka reprezentativca?
Vrijeme je da se otvori tema za Refikovog malog.
Vrijeme je da se otvori tema za Refikovog malog.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jeste samo sto ga zeza administracija za dopustom na forum.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sta radi ta administracija?Takvom covjeku trebaju odmah rijesiti taj problem
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde admine odobri covjeku profil
Ovo je veliko pojacanje za sportsport forum
Ovo je veliko pojacanje za sportsport forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.