FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izgleda Salcin teze povrijedjen...ako je tako, treba nam neki bek pod hitno..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Upravo tako.Ginuli si protiv nas, najteze povrede nasih igraca su bile na utakmicama protiv njih.Evropu smo u ono vrijeme ispusili zbog podrske njima, a oni u gurbetsku frulu pusu...
Kako bi volio da ih demoliramo nije normalno...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Ako ne bude odgode probati iskoristiti utakmicu i Sušića uvesti u takmičarski ritam.Moraju se odmoriti Tatar , Oremuš i Đokanović( igraju od početka sve utakmice )i neće imati svježine za Bjelorusiju a tamo će sigurno trebati više ta trka i defanziva nego protiv ovih nomada i Veleža.Trebao bi Zinedin početi i Rahmanovića osvježiti za srijedu.Sušić ako odigra bar poluvrijeme protiv Veleža očekujem da će moći pomoći u Bjelorusiji.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
FK Sarajevo prošle sezone nije se obrukao protiv velikog Celtica, a zatim je protiv Bate Borisova izgubio uz dojam da se uistinu moglo puno više i bolje, samo da je bilo malo više iskustva, malo manje povreda i malo naprednije taktičke pripreme ekipe.
Gledajući konkretno, FK Sarajevo na gotovo svim pozicijama ima iste ili još bolje igrače nego prošle sezone, oni igrači koji su ostali imaju puno više iskustva, a ekipa objektivno je taktički kvalitetnija nego u prošloj sezoni.
Sarajevo, istina, ne izgleda najlepršavije na početku sezone, ali dobro upućeni kažu kako se razlozi za nešto tromiji start sezone mogu tražiti u tome što je Vinko Marinović dobar dio treninga prepustio kondicionim segmentima.
Uz to klub je, po pitanju primanja igrača, finansijski vrlo moćan za naše, ali i regionalne prilike, pa sve daje jednu ukupnu sliku kako bordo momci ove sezone imaju kapacitet da naprave iskorak i prezime u Europi.
Sarajevu će u gostima, ali nekim igračima i kući, odgovarati što se igra bez publike i bez dodatnog pritiska, što je isto često znao biti opterećavajući faktor za ne previše iskusne igrače naših klubova kada se nađu u euroutakmicama.
U fudbalu se ništa ne može predvidjeti, ali ova ekipa, uz ovog trenera i ovako stabilan klub ima kvalitet i situaciju da se mogu naći u grupnoj fazi Europa Lige.
Za početak svoj put u Ligi Šampiona tražiće u srijedu navečer protiv šampiona Velsa Connah's Quayu, zatim protiv bjeloruskog Dynamo Bresta…
Je li vrijeme za iskorak bh. fudbala? Nadamo se da jeste!
Gledajući konkretno, FK Sarajevo na gotovo svim pozicijama ima iste ili još bolje igrače nego prošle sezone, oni igrači koji su ostali imaju puno više iskustva, a ekipa objektivno je taktički kvalitetnija nego u prošloj sezoni.
Sarajevo, istina, ne izgleda najlepršavije na početku sezone, ali dobro upućeni kažu kako se razlozi za nešto tromiji start sezone mogu tražiti u tome što je Vinko Marinović dobar dio treninga prepustio kondicionim segmentima.
Uz to klub je, po pitanju primanja igrača, finansijski vrlo moćan za naše, ali i regionalne prilike, pa sve daje jednu ukupnu sliku kako bordo momci ove sezone imaju kapacitet da naprave iskorak i prezime u Europi.
Sarajevu će u gostima, ali nekim igračima i kući, odgovarati što se igra bez publike i bez dodatnog pritiska, što je isto često znao biti opterećavajući faktor za ne previše iskusne igrače naših klubova kada se nađu u euroutakmicama.
U fudbalu se ništa ne može predvidjeti, ali ova ekipa, uz ovog trenera i ovako stabilan klub ima kvalitet i situaciju da se mogu naći u grupnoj fazi Europa Lige.
Za početak svoj put u Ligi Šampiona tražiće u srijedu navečer protiv šampiona Velsa Connah's Quayu, zatim protiv bjeloruskog Dynamo Bresta…
Je li vrijeme za iskorak bh. fudbala? Nadamo se da jeste!
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Tako je, nadam se da ce sto vise nas oci otvoriti sto se tice ove papazijanije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Moze li mu biti od plate uplati par dana u Reumalu fojnica ili da mu i to Klub snosi troskove, kad da ga ocekujemo u martu ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Samo trazenje odgode utakmice od naseg kluba je pokazatelj , da mi u Bjelorusiju i ne idemo sa bijelom zastavom.
Sto mi Velež pade u očimaaaaaaa
Pa pošteno govoreći oni nam praktično titulu donesoše prosle sezone pobjedom na Grbavici tako da i mi seremo malo vise, a i sto bi se odgadjalo ? - sta da jednog dana udjemo konacno u tu grupnu fazu, hocemo li onda odgoditi citavu polusezonu ? - u nedjelju izaci, rasuti ih 1-0

Pyro is not a crime !
Mislim ovo prozivanje Tincek i gluposti ima samo kod nas Pitara.
Ima li igraca na svijetu da ne bih volio igrati.Pa i sam Susic je dosao da vrati karijeru i da u Sarajevu odigra dobru sezonu.Svi bi mi voljeli da je zdrav, da igra, da je glavna karika ekipe , al ovo prozivanje ne kontam nikako.
Da, u pravu si.Oni su nam donijeli titulu sa jednom utakmicom, **** ostalu 21.Extra, dobri su oni....THEC je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:03Pa pošteno govoreći oni nam praktično titulu donesoše prosle sezone pobjedom na Grbavici tako da i mi seremo malo vise, a i sto bi se odgadjalo ? - sta da jednog dana udjemo konacno u tu grupnu fazu, hocemo li onda odgoditi citavu polusezonu ? - u nedjelju izaci, rasuti ih 1-0i okrenuti se Bjelorusiji
Svi u napad jedan je Hase!!
A sta ako je dosao i presutio hronicnu povredu ?amypitar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:06Mislim ovo prozivanje Tincek i gluposti ima samo kod nas Pitara.
Ima li igraca na svijetu da ne bih volio igrati.Pa i sam Susic je dosao da vrati karijeru i da u Sarajevu odigra dobru sezonu.Svi bi mi voljeli da je zdrav, da igra, da je glavna karika ekipe , al ovo prozivanje ne kontam nikako.
Niko sretniji od nas navijaca ne bi bio da zaigra, vidjeli smo svi da je doktor igrice al brate drkanje qurca za strasno veliku platu za nase uslove ne ide nikako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Gdje je problem... Idemo igrati i **** ga... Imas siri kadar, izrotiras ekipu, igras na svom stadionu i ides na pobjedu, uzimali smo ih i sa dosta losijim ekipa od npr neke kombinovane koja bi trebala istrcati na teren...
Nisam za ovoliki broj otkazivanja, nismo ih imali ni kada su se igrale po dvije tekme po rundi kvalifikacija... Cak sam misljenja da ce nam ova tekma i dobro doci, da ce neko i od pojedinaca koji su u drugom planu iskociti i odigrati odlicno i cao...
Jesmo li sampioni, tako se i postaviti...
Nisam za ovoliki broj otkazivanja, nismo ih imali ni kada su se igrale po dvije tekme po rundi kvalifikacija... Cak sam misljenja da ce nam ova tekma i dobro doci, da ce neko i od pojedinaca koji su u drugom planu iskociti i odigrati odlicno i cao...
Jesmo li sampioni, tako se i postaviti...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 20 avg 2020, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Moja poenta je ovo. FK Sarajevo je najveci klub u BiH i ni u jednom trenutku nije trebalo doci do razmisljanja da li cemo proci poluamatere.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma nek se igra, taman da imamo jos motiva da ih poderemo. A i sami sebi cemo skociti u stomak poslije ako se ovo bude nadoknadjivalo, a u to vrijeme tezak raspored: Zeljo, Siroki, Zrinjski... Imamo dovoljno igraca u rosteru, samo me brinu malo ove povrede. I sto se puta tice valjda je lakse igracima sjediti u avionu sat i po nego drndati se po 6 sati do nekih vukojebina gdje ligu igramo.
I neka nisu dali iz Veleža, jeste li sporitisti ili niste pa ne mozete izdrzati tempo srijeda-subota. Primate ogroman novac za nase uslove izvolite igrati. Hvalimo se da imamo širok kadar pa neka sad on dođe do izražaja
Feđa je Amawov pušikurac i naš uspjeh mu jednako teško pada kao i glavonji i to treba da nam još više otvori oči i da nam da još više snage da guramo naprijed a ove binde ce jos dugo biti podređeni mostarski klub
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Ferrante071, Google Adsense [Bot], HyperOS, Kyle88, mnon46, skoJaa i 88 gostiju.