Ma gdje će konkurenciji dati, nema logike. Još ovi cigani odmah zviz 2 marke za prenos će biti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma čisto preseravanje. Majke mi moje, isto bih mislio i da mi želimo isto. Jbt, ili budite profesionalci ili se prestanite baviti fudbalom.
-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Imam moja tv, a i arene.... Kako god da bude hladno me zaboli.... 
A i da ne bude prenosa odoh na stepenice iznad tranzita

A i da ne bude prenosa odoh na stepenice iznad tranzita

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma pusti seljacka politika,haj jednu odgoditi mada ni to mi nije jasno sto su odgadjali Olimpik,pa igrali su protiv amatera nije Real bio protivnik.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- mamonelafo
- Kontakt:
Svi ćemo.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:08Imam moja tv, a i arene.... Kako god da bude hladno me zaboli....
A i da ne bude prenosa odoh na stepenice iznad tranzita![]()

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
24 sata prije utakmice ti ne znas ni ko ce prenosi odnosno da li te prenosi, a jos gore ne znas ni u koliko igras.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobra stara vremena kad poslije utakmice dodjes kuci i gledas snimak na Tv Vogosci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sutra ce igraci se u 12h iz Swissotela uputiti na stadion pa sacekati dok im ne kazu da ima jos sat vremena do utakmice da se zagrijavaju.
Igracemo mi i u 14h samo da Arena moze prenositi samo pazite.
Nema veze sto asfalt propada radi vrucine, mogu to igraci na terenu izdrzati.
Nema veze sto asfalt propada radi vrucine, mogu to igraci na terenu izdrzati.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 20 avg 2020, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Mojatv objavljivala citav raspored utakmica koje su prenosili prije pocetka polusezone, a ovi dan prije zivkaju druge kanale i prodaju im utakmicu, koketiraju sa terminom, pomjeraju gore, dole. Mislili smo svi ne moze gore od MojeTv, a ovi se dobrano potrudise.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Super mozemo jos i navijati bude li preko 10 duša....mamonelafo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:13Svi ćemo.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:08Imam moja tv, a i arene.... Kako god da bude hladno me zaboli....
A i da ne bude prenosa odoh na stepenice iznad tranzita![]()
![]()
![]()

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Napisah tamo na temi o tv prijenosima, ove vadi kvalitet slike i pokrivenost signalom, sve ostalo je ispod MojaTv. Stvarno treba biti zesci neradnik i amater da to uspijes.irfo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:21Mojatv objavljivala citav raspored utakmica koje su prenosili prije pocetka polusezone, a ovi dan prije zivkaju druge kanale i prodaju im utakmicu, koketiraju sa terminom, pomjeraju gore, dole. Mislili smo svi ne moze gore od MojeTv, a ovi se dobrano potrudise.
-
- Kontakt:
Koji cirkus zadnjih 5 strana hahahahahaha, a ne kontam zasto bi neko zabranio 1921tv da prenose ako ne bi slucajno niko drugi? Zar imaju to pravo da kazu ili mi prenosimo ili niko? Pogotovo jer se radi o nasim ljudima i na neki nacin zvanicnoj youtube tv kluba
Imaju. Oni ako odluce da ne prenose ili ne prodaju pravo nekoj TV imaju pravo reci da nema nikakvog prenosa ili snimka i da ce biti samo onaj njihov odvratni izvjestaj od minut.Blueforce21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:29Koji cirkus zadnjih 5 strana hahahahahaha, a ne kontam zasto bi neko zabranio 1921tv da prenose ako ne bi slucajno niko drugi? Zar imaju to pravo da kazu ili mi prenosimo ili niko? Pogotovo jer se radi o nasim ljudima i na neki nacin zvanicnoj youtube tv kluba
-
- Kontakt:
Znaci momci iz 1921tv bi morali platit sumu koju ce im puc Arena koliko im qrcu bude cejf da prenose tekmu svog kluba? Gasi sve...LjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:32Imaju. Oni ako odluce da ne prenose ili ne prodaju pravo nekoj TV imaju pravo reci da nema nikakvog prenosa ili snimka i da ce biti samo onaj njihov odvratni izvjestaj od minut.Blueforce21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:29Koji cirkus zadnjih 5 strana hahahahahaha, a ne kontam zasto bi neko zabranio 1921tv da prenose ako ne bi slucajno niko drugi? Zar imaju to pravo da kazu ili mi prenosimo ili niko? Pogotovo jer se radi o nasim ljudima i na neki nacin zvanicnoj youtube tv kluba
da se znalo ranije, mogla se pokrenuti akcija, da se skupe pare da 1921.TV otkupi prava na tekmu. Zbog atraktivnosti protivnika, sumnjam da bi prenos bio skuplji od 20 milja, ako bi i tolikoLjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:32Imaju. Oni ako odluce da ne prenose ili ne prodaju pravo nekoj TV imaju pravo reci da nema nikakvog prenosa ili snimka i da ce biti samo onaj njihov odvratni izvjestaj od minut.Blueforce21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:29Koji cirkus zadnjih 5 strana hahahahahaha, a ne kontam zasto bi neko zabranio 1921tv da prenose ako ne bi slucajno niko drugi? Zar imaju to pravo da kazu ili mi prenosimo ili niko? Pogotovo jer se radi o nasim ljudima i na neki nacin zvanicnoj youtube tv kluba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Da, i to ako bude BHRT i oni moraju platiti prava da bi mogli prenositi. Drze te u saci i rade kako hoce bukvalno. Ako hoce prodat ce prava, ako nece ne moraju tj. nece ni prenositi i tu im niko ne moze nista. Moglo se ovo fino sve osmisliti da je iko normalan iz Saveza i ovih pa da se sjelo mjesec-dva pred pocetak. Imamo 12 klubova tj. 6 prenosa po kolu. Realno to je nista i moze se fino raspodijeliti pa i na tri dana i sve bude ok.Blueforce21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:36Znaci momci iz 1921tv bi morali platit sumu koju ce im puc Arena koliko im qrcu bude cejf da prenose tekmu svog kluba? Gasi sve...
To je tako svuda...i veći klubovi od nas kubure sa tim problemima...doduše oni više zbog toga što traže veći dio kolača od ugovora koje savez potpisuje, ali tako je. Nema niti Barca TV prava da snima i streama svoju utakmicu. Problem je što se u startu prilikom potpisivanja ugovora sa savezom nije pričalo o tome da se sve utakmice moraju prenositi. Al naravno yebe se savezu sa prenose domaće lige, imaju oni prečih stvari.Blueforce21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:36Znaci momci iz 1921tv bi morali platit sumu koju ce im puc Arena koliko im qrcu bude cejf da prenose tekmu svog kluba? Gasi sve...LjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:32Imaju. Oni ako odluce da ne prenose ili ne prodaju pravo nekoj TV imaju pravo reci da nema nikakvog prenosa ili snimka i da ce biti samo onaj njihov odvratni izvjestaj od minut.Blueforce21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:29Koji cirkus zadnjih 5 strana hahahahahaha, a ne kontam zasto bi neko zabranio 1921tv da prenose ako ne bi slucajno niko drugi? Zar imaju to pravo da kazu ili mi prenosimo ili niko? Pogotovo jer se radi o nasim ljudima i na neki nacin zvanicnoj youtube tv kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.