wtf

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Crveni karton dobio dok je igrao za juniore Sparte i nikad nije suspenziju odradio, do sad jbg
Sreca pa je to neko evidentirao. Lako se moglo desiti da se to zaboravi, pa onda za zeleinim stolom da zijanimo.
Neko je napisao kako smo to skontali na dan odigravanja utakmice, sreća.
Treba tog nekog odmah pocastiti dobroMortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:16Neko je napisao kako smo to skontali na dan odigravanja utakmice, sreća.
Ima Pidro u Hodzic ako bas zaskripi. Bitnije je spica dovesti, ovo sto radi Handzic mogu i ja sa operisanom kicmom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2020, 13:47Izgleda Salcin teze povrijedjen...ako je tako, treba nam neki bek pod hitno..
On se ba sjetio. Ovi nasi nisu znali jbg.
Ma nemam ništa protiv akademaca nego stručnjaci su pričali trebate dobiti nomade 5-0 haj ti igraj joj kad je salčina udraio u jaja i mene zabolilo hahahaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2020, 14:35hamsik je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:30Ja nekontam ove likove od jučer pišu da smo loše igrali oni ko da su gledali deugu utakmicu jedino kako si ih mogao probiti to je na kontru nismo smjeli igrati drugačije zato moji stručnjaci jeste li vidjeli kako se oni lemaju,.Hoćete da protiv Bresta igramo sa akademcima?
E moji stručnjaci ko sv3 danas ima internet...
HOCEMO !!! Sa je ? Sta to Ti imas neefikasno protiv Akademaca ? Akademci + Rahmanovic, bilo bi 0:5![]()
![]()
Naravno salim se, briljntna taktika SS. Vjerujem da lakse nije moglo. Vjerujem da ih je Partizan teze dobio 1:0 i da su ih vise prebili.
Bravo za Marinovica i momke, ali sve ispod Titule ili grupa LP(citaj EL) je neuspjeh. Ovim je ponisten los ulazak u prvenstvo i ndB los rezultat sa Velezom , ako se bude igralo. Rahman+Ahmetovic+Tatar = nezamjenjivi u ovom trenutku(sezoni).
![]()
![]()
![]()
Javi se za probu haveru, da vidimo jesil Hare il vise Lana RhoadesSabinho je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:26Ima Pidro u Hodzic ako bas zaskripi. Bitnije je spica dovesti, ovo sto radi Handzic mogu i ja sa operisanom kicmom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2020, 13:47Izgleda Salcin teze povrijedjen...ako je tako, treba nam neki bek pod hitno..
Isto a Feđa da sere po savezu a savez da ga pokrije po ušima hahaha
Ali da odgode uz poruku "zdravlje naših šampiona koji brane čast naše države u Evropi na najvišem nivou je od najbitnijeg značaja. Mi kao savez ćemo uciniti sve sto je u nasoj moci da im put u Evropi produžimo što više, tako da utakmica planirana za nedjelju se odlaže za x.y. datum"
Poslije ovog kola ja mislim da je pauza ,i zasto bi velez sad pristao pa da ne igra 20 dana tekmu a onda da u jednoj sedmici igra tri utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, budzak, Hajdeee, Hamagara, JavierBosnia, johntravolta123, keli, miguelramos, mire971, Posejdon, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, TETRAPAK, UltraSa46, Varijantas8 i 197 gostiju.