FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 20 avg 2020, 15:39

Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
Jedini smo klub na stabilnim temeljima i jedini klub koji je na kakvom takvom putu da se plasira u grupe,da osvjetla obraz države i bh. nogometa.
Stvarno ne razumijem čemu ovakvi komentari, puni pesimizma, pljuvanja, zavidnosti, negativnosti i nepovjerenja. Bože sačuvaj.
To me ovih dan bas bas onako pogadja čitajući sve to.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2020, 15:40

...
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 20 avg 2020, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2020, 15:41

Prosle godine smo imali zguznut raspored isli Sirokom 0:3 pa kup zrinja 0:1 onda nekog kuci dobili al sve bilo srijeda /subota

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 avg 2020, 15:42

Mi smo dobri s navijacima veleza. Velez kao klub uvijek nas na noz docekivao oni su takvi i uvijek su bili. Sjecam se kad nas je Kodro vodio koliko su bili grubi a i mehu su na noz docekali. Tako da samo Sarajvo, ostali su protivnici.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 avg 2020, 15:42

ajdohordas je napisao/la:
20 avg 2020, 15:39
Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
Jedini smo klub na stabilnim temeljima i jedini klub koji je na kakvom takvom putu da se plasira u grupe,da osvjetla obraz države i bh. nogometa.
Stvarno ne razumijem čemu ovakvi komentari, puni pesimizma, pljuvanja, zavidnosti, negativnosti i nepovjerenja. Bože sačuvaj.
Sve će ti komšija Bošnjo oprostiti sem uspjeha.
A usput tome doprinose medijski natpisi da mi imamo vlasnika milijardera pa narod konta to odmah znaci dolazak Messija na Koševo, sve manje od tog odmah kreće ismijavanje i mržnja.
A imaš opet one koji iz straha čekaju i najmanje nešto da ismijavaju i mrze.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 20 avg 2020, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2020, 15:43

midzuka je napisao/la:
20 avg 2020, 15:35
Denchi je napisao/la:
20 avg 2020, 15:33
Uf kako bi volio da savez odgodi...samo da kmece i portali i svi ostali....
Ali da odgode uz poruku "zdravlje naših šampiona koji brane čast naše države u Evropi na najvišem nivou je od najbitnijeg značaja. Mi kao savez ćemo uciniti sve sto je u nasoj moci da im put u Evropi produžimo što više, tako da utakmica planirana za nedjelju se odlaže za x.y. datum"
:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 avg 2020, 15:43

Pa čemu to ?
Pa uspjesnog niko ne voli. To ti je tako

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 avg 2020, 15:44

Pa čemu to ?
Ko ih hebe sta misle MOSA RAJVOSA

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 avg 2020, 15:44

Ma ne znam sta se uhvatili Veleža i Dudica...
Ljudi žele da iskoriste situaciju i to je njihovo legitimno pravo...
Po meni bez veze bi bilo da sad takmicarska komisija odluci da se odgodi , a da se Velež s tim ne slaže...
Izaci, odigrati, a i zasto sumnjati u pobjedu...
Ja Veležu iskreno ne zamjeram nista, ljudi pokusavaju da dodju do nekog boda uz trenutnu situaciju i ne vidim problem u tome...

Svako u ovoj situaciji gleda sebe, vjerovatno bi Sarajevo pristalo da je obrnuta situacija, a to sto Rodjeni nece ne treba da bude neka barijera u nasim odnosima...

Nemojte pljuvati Fedju Dudica, covjek je pitar od glave do pete...Sve njegove izjave, koliko god nekada bile nelogicne imaju jasan cilj, a to je podizanje vjere u sebe kod igraca Veleža...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 avg 2020, 15:45

Kometa je napisao/la:
20 avg 2020, 15:01
Memara je napisao/la:
20 avg 2020, 14:55
Samo debil može biti protiv odluke uprave Veleža i bespotrebno ljudima psovati mater. Vinko igraj pic.ko!
Mi sad svi debili ti jedini pametan ?
Poslije ovog kola ja mislim da je pauza ,i zasto bi velez sad pristao pa da ne igra 20 dana tekmu a onda da u jednoj sedmici igra tri utakmice.
Ja sam pisao da sam protiv odgode i ne znam zasto su nasi i slali neke upite.
Zine, Šerbečić, Tino, Dupovac, Hare, Pidro, Hodzic mali, Cruz, Pejović. Naš klupa jača nego vaš prvi tim realno, izaci odigrati tekmu pa šta bude.
Ali je problem što ste vi zapeli kao da smo mi tražili da se registruje 3:0 za nas bez odigrane utakmice, toliko ste se nesto kao našli uvrijedjeni, čemu to ? Zasto ?
Dajem primjer,da igramo play off i da nam stvarno treba odgoda, znači vi ne bi pristali ?
Prošle sezone kad smo vas uzeli nema šta niste pisali protiv Sarajeva, jesmo vam trebali možda pustit tri boda ? Velež je ime zbog historije koja je pisana prije 30 godina, po novim okvirima vi ste prosjek bh. lige, prosjek od kojeg je Olimpic trofejniji.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 avg 2020, 15:46

jes, pa ser'te opet gdje god podjemo "braca iz mostara", "braca iz zenice nam dala stadion" itd. uvijek se to lizanje s nekim obije o glavu. jel to iza bradine i dalje od olova nema fajde
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 avg 2020, 15:47

Ne znam sto smo odgadjali protiv Olimpica , moglo se hladno odigrat jos u Sarajevu , a ova se mogla odgoditi , ovako vec puno ... Neka se igra !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2020, 15:49

Mnogi ovde znaju odakle ide i od koga potice ova negativa, a pritom ne mislim na bivseg trenera.

Sto se tice Veleza, meni je 50-50 sto se tice tekme. Sta god da odluce, oke mi je.. Sve ima svojih dobrih i losih stvari. Mi moramo igrati sa svima, sad ili kasnije.
Fokus treba da bude LP, prilika se pruzila. Idemo iskoristiti max koliko mozemo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2020, 15:54

Poslije ove 3 utakmice Velez-Dinamo-Radnik ekipa ima odmora sve do 12.09 zbog reprezentativne pauze.Znaci skoro 15 dana ce imati lufta,taman da se dohvizamo i glede povreda i glede svega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 avg 2020, 15:55

Zip je napisao/la:
20 avg 2020, 15:49
Mnogi ovde znaju odakle ide i od koga potice ova negativa, a pritom ne mislim na bivseg trenera.

Sto se tice Veleza, meni je 50-50 sto se tice tekme. Sta god da odluce, oke mi je.. Sve ima svojih dobrih i losih stvari. Mi moramo igrati sa svima, sad ili kasnije.
Fokus treba da bude LP, prilika se pruzila. Idemo iskoristiti max koliko mozemo.
Ali bezveze se slao taj upit za odgodu. Samo se stvorila još veća netrpeljivost prema našem klubu.
Da je to neka tekma za titulu a ovamo liga prvaka pa hajde razumio bi ali ovako ima sasvim dovoljno igrača koji mogu odgovorit zadatku. Svi koji u Velsu nisu igrali mogu sad u nedjelju, plus Pidro koji je igrao samo pola sata, plus Pejović. Idealna prilika i za Sušića da osjeti malo terena a i za Cruza.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 20 avg 2020, 15:55

Kad se igra 3. kolo LP/EL, je li za 2 sedmice ili poslije pauze?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2020, 15:56

Mi ao kazemo da se igra igrat ce se. Ako kazemo da nece, nece. Sta kome nije jasno?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 20 avg 2020, 15:56

MortemHz je napisao/la:
20 avg 2020, 15:43
midzuka je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Ali da odgode uz poruku "zdravlje naših šampiona koji brane čast naše države u Evropi na najvišem nivou je od najbitnijeg značaja. Mi kao savez ćemo uciniti sve sto je u nasoj moci da im put u Evropi produžimo što više, tako da utakmica planirana za nedjelju se odlaže za x.y. datum"
:mrgreen:
Popucali bi ovi preko Miljacke ko kokice. :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 avg 2020, 15:57

midzuka je napisao/la:
20 avg 2020, 15:42
Pa čemu to ?
Sve će ti komšija Bošnjo oprostiti sem uspjeha.
A usput tome doprinose medijski natpisi da mi imamo vlasnika milijardera pa narod konta to odmah znaci dolazak Messija na Koševo, sve manje od tog odmah kreće ismijavanje i mržnja.
A imaš opet one koji iz straha čekaju i najmanje nešto da ismijavaju i mrze.
Toliko komentara poniženja i ciničnosti o jednom klubu koji predstavlja državu našu... Stičem utisak da se ponekada komentari odnose na OFK Beograd a ne na najuspješniji klub u državi Fk Sarajevo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2020, 15:57

ronaldo99 je napisao/la:
20 avg 2020, 15:36
Denchi je napisao/la:
Sa drugim mecom odgode vec,sami sebi bi napravili problem,pa ti gledaj
Ne bi sigurno, dizemo formu, kad udjes u optimalu odradis preostale tekme, a ove ekipe mogu biti u padu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”