Samo pisati bagri. Da ne misle da baš sve mogu kako hoće. Klošari.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Da nije mlada oko bacila na tebe, a?MrkiMedo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:57Budala zaboravio napuniti mobitel, a citav dan u nekakvim obavezama. Da sam bio tu, pojedini bi poceli razmisljati o skoku sa avazovog tornja![]()
Moram pohvaliti Belmu i djevojku koja je danas radila na prodaji godisnjih i karata za mdk. Rodjena me mati onako nasmijano ne doceka

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odsad ja sastavljam vi šaljete kad budemo imali problem sa ****
mosa lošmi stićko tit-ula!
1921boy zasluzan za ovo!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A ja ništa jel?
Poštovani debili, .... vam Vico i savez mater, da Bog da zubima kablove postavljali a u Bijeljini vam kičma gromobran bila. Pu ..... vam raspale, pukla vam guma na 100kmh na sat a kočnice otkazale na Bradini nizbrdo, neimali izolirke nikad, jezik vam uzemljenje bio, bando nesposobna. Sram vas bilo!
S poštovanjem, korisnik tkz riblje kosti.

Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Pa receno je da ce to biti u septembru realizovano,kao kasno je potpisan ugovor,da bi odmah od pocetka sezone krenuli sa emisijama.
Sad je i meni drug koji radi na prenosu potvrdio da je u 19 sati tekma i prenos na areni
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Gledam sad onaj Dujmovic sto je branio u generaciji juniora protiv Atletica standardan golman u Spartaku iz Subotice koji je trenutno treci u Srbiji, a prosle sezone bili 7-8, pa yebemu majku kako kod nas nije mogao bar na klupu pa vremenom dobijat priliku, vakat je vise dobrog golmana da izbacimo iz juniora, uvijek smo bili poznati po tome a nismo izbacili nikakvog od Vedrana koji je promovisan prije 7 8 godina, a dobrog nismo od Sehe prije 10 i vise godina
FKŽ !
- MocMahale444

Pisao sam Im i ja.
Rekoh : Hamo copa pitu, nek copa K ce za veceru.
Urodilo plodom.
Samo im pisati za svaku sitnicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Fejzic
Blazevic Ikic Miletic Milicevic
Mislim da ce ova odbrana igrati sutra protiv mladosti.
Blazevic Ikic Miletic Milicevic
Mislim da ce ova odbrana igrati sutra protiv mladosti.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Samo nije sigurno da ce prenos biti na bh areni moguce da ce biti na nekoj od ostalih arena
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jesmo li ovo naprosili prenos?
Ja mislim da se sad ovi u Areni krste i pitaju šta ovo bi.

Ja mislim da se sad ovi u Areni krste i pitaju šta ovo bi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da im vise nikad ne padne na pamet da nas bilo kakav prenos dovode u pitanje

Fudbalski klub Željezničar i kompanija Adriatic osiguranje produžili su ugovor o sponzorskoj saradnji na još godinu dana.
Postavljao sam već koliko ide klubovima, ovo je za sjest i bogu plakat pa ovoliko smo imali sa bh telecomom

Gledaj dole u textu zemlje iz okruženja

Evo imaš ovdje koliko naši klubovi zarađuju od novog ugovora:

Nadam se da jest. Dobila je ime i prezime, ne treba joj nista viseLjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:00Da nije mlada oko bacila na tebe, a?MrkiMedo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:57Budala zaboravio napuniti mobitel, a citav dan u nekakvim obavezama. Da sam bio tu, pojedini bi poceli razmisljati o skoku sa avazovog tornja![]()
Moram pohvaliti Belmu i djevojku koja je danas radila na prodaji godisnjih i karata za mdk. Rodjena me mati onako nasmijano ne doceka![]()
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Ferroviere1987, mamonelafo, perodeformero, Rule_hz i 56 gostiju.