Omerbavarac je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:16Daleko su to od prosječnih igraca.
Ja bih prije rekao da je to jedna skupina odlicnih igraca od kojih ce barem petorica zavrsiti u nekom velikanu.
Aouar, Depay, Dembele, Cornet, Cherki su ogromni potencijali a neki su vec formirane licnosti u svijetu
fudbala.
Ma nisu to losi igraci daleko od toga, al vidi im sezonu kako su završili.. Puno promahe nazad boateng je po meni los, bio i prije nie mogao u medjuvremenu naucit lopte igrat, s ni sule ne ulijeva neku sigurnost. Sreca i ovi vole lopte igrat i igraju otvoreno pa tu vidim nasu sansu, uglavnom bit će zanimljiva tekma
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
- Nail for Real
- Kontakt:
Nasli ste i vi svog Zidanea, sa srecom
!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šta kaže Romano Inter traži 20-25mil€ za Perišića.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Orsato sudi finale. Prošle utakmice koje je on sudio Bayernu:
Bayern 5-1 Benfica (2018)
Bayern 1-3 Liverpool (2019)
Sevilla 1-2 Bayern (2018)
Bayern 5-1 Benfica (2018)
Bayern 1-3 Liverpool (2019)
Sevilla 1-2 Bayern (2018)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zadnji put kada smo osvojili, pobijedili u finalu, sudio nam je Talijan Rizzoli, pa možda je ovo dobar znak...
Inače Kahn je danas izjavio kako je vrlo optimističan po pitanju produženja ugovora sa Alabom, obzirom da su vođeni konstruktivni razgovori sa njegovim menadžerima.
Pohvalio je ekipu i rekao kako je njegova generacija poseban podstrek imala nakon poraza u finalu 1999. godine da osvoji titulu 2001. godine, da je generacija predvođena Lahmom i Schweinsteigerom (znamo da je par igrača još i tu i sada) imala isto poseban motiv da osvoji titulu 2013. godine, kako bi ispravili stvari iz finala 2012. godine, a da ovaj današnji tim do ovakvih uspjeha vodi puka ogromna želja za pobjeđivanjem i uspjehom.
Thiago najvjerovatnije se odmah nakon finala LP pozdravlja s Bayernom, transfer u Liverpool će najvjerovatnije biti završen ubrzo nakon finala.
Flick je za finale najavio promjene i rekao je da će gledati da se odbrana drugačije organizuje protiv PSG-a.
Inače Kahn je danas izjavio kako je vrlo optimističan po pitanju produženja ugovora sa Alabom, obzirom da su vođeni konstruktivni razgovori sa njegovim menadžerima.
Pohvalio je ekipu i rekao kako je njegova generacija poseban podstrek imala nakon poraza u finalu 1999. godine da osvoji titulu 2001. godine, da je generacija predvođena Lahmom i Schweinsteigerom (znamo da je par igrača još i tu i sada) imala isto poseban motiv da osvoji titulu 2013. godine, kako bi ispravili stvari iz finala 2012. godine, a da ovaj današnji tim do ovakvih uspjeha vodi puka ogromna želja za pobjeđivanjem i uspjehom.
Thiago najvjerovatnije se odmah nakon finala LP pozdravlja s Bayernom, transfer u Liverpool će najvjerovatnije biti završen ubrzo nakon finala.
Flick je za finale najavio promjene i rekao je da će gledati da se odbrana drugačije organizuje protiv PSG-a.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern have cracked the €100m mark in #UCL revenues. The club has so far secured 78.45 million from fixed premiums & 33.24 million from money awarded via coefficient ranking. In addition, there's a share of TV money and another 4 million for a possible victory in the final [Sky]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba se javiti Messiju, ima mjesta kod nas. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Igrat ćemo u srednjem bloku s povremenim izlaskom u pressing, to je dobitna kombinacijaeffe_sa je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:53Zadnji put kada smo osvojili, pobijedili u finalu, sudio nam je Talijan Rizzoli, pa možda je ovo dobar znak...
Mislim da je jasno kako je PSG ove godine posralo da preko Atalante i Leipziga uđe u finale. Po svemu ste bar za klasu ispred, stopera im igra 35-godišnji Silva, Bernat je poznata rupa, a sredinu drže Gueye, Herrera i Paredes.
Ne znam šta bi se to trebalo desit da ne osvojite.

Ne znam šta bi se to trebalo desit da ne osvojite.
Boateng je isto dobro i startat ce. Njima se vraca Navas, Verratti i Gueye.Benjamin Pavard is fit and is an alternative for Joshua Kimmich in the starting XI on Sunday. Kimmich could return in midfield replacing Thiago against PSG [Bild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danas se neko vratio iz penzije
Ako zatreba, može i on zaigrati protiv PeSeŽea. Prošli put je dobar posao u drugoj utakmici uradio 

Sent from my Philips Smart TV.
The A team in the final training is the same XI that started against Lyon
Momci, sretno nam!
Večeras igraju dva potpuno različita svijeta. Igraju tradicija protiv modernizma, old school protiv NO school (ovo nije ni new school), historija protiv football manager ekipe, igra naš Bayern protiv ekipe koja je nastala u junu 2011. godine. Čak Lajpcig ima dužu historiju. PSG je osnovan mnogo ranije, ali ovo nije taj PSG, ovo je plastični PSG.
PSG igrački djeluje strašno. Imaju Neymara i di Mariu koji su osvajali LP, a ostali će imati veliki pritisak. Naša ekipa je već prolazila kroz ovo, čak i dosta igrača i kroz poraz u finalu. Vjerujem da će nam iskustvo osvojenog trofeja biti dodatna snaga u ovom meču.
Vjerujem u sposobnost Flicka u uočavanju naših mana i prednosti PSG da se to neutrališe.
Nadam se da će svi biti na najvećem mogućem nivou i da neće biti amaterskih grešaka.
MIA SAN MIA.
Večeras igraju dva potpuno različita svijeta. Igraju tradicija protiv modernizma, old school protiv NO school (ovo nije ni new school), historija protiv football manager ekipe, igra naš Bayern protiv ekipe koja je nastala u junu 2011. godine. Čak Lajpcig ima dužu historiju. PSG je osnovan mnogo ranije, ali ovo nije taj PSG, ovo je plastični PSG.
PSG igrački djeluje strašno. Imaju Neymara i di Mariu koji su osvajali LP, a ostali će imati veliki pritisak. Naša ekipa je već prolazila kroz ovo, čak i dosta igrača i kroz poraz u finalu. Vjerujem da će nam iskustvo osvojenog trofeja biti dodatna snaga u ovom meču.
Vjerujem u sposobnost Flicka u uočavanju naših mana i prednosti PSG da se to neutrališe.
Nadam se da će svi biti na najvećem mogućem nivou i da neće biti amaterskih grešaka.
MIA SAN MIA.
Dobar dan za skrojiti nove stranice nogometne historije.
- farinelli123
- Kontakt:
Odbranu balansirati, ne zalijetati se naprijed jer znamo kakvu brzinu posjeduju Mbape i Neymar, teško da će promašiti onakve kontre kao Lyon. Biće teško u svakom slučaju, mislim da na sredini imamo prednost što trebamo iskoristiti naravno. Očekujem pobjedu 1 2
joj hamo vidi mu glave
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veliko iskuse nje je veceras pred ekipom, upravom, navijacima i pred Robertom Lewandovskim.
Kada kazem Lewa onda mislim na igraca sa najvecom zeljom za vecerasnjim trofejom i to najvise zbog onog poraza iz 13-e koji je dozivio u zutom dresu.
Uvjeren sam i siguran sam da od tog covjeka veceras dobijamo 120% mogucnosti a kada je takav onda je i postignuti gol neminovan.
Druga karika je Thiago i vjerovatno zadnja utakmica u Bayernu, ne treba ti veci moral od toga.
Napustas ekipu sa trostrukom krunom u rukama, savrseno za jedan lijep oprosta.
Neuer, Alaba, Muller, Boateng su igraci koji su bili tu prije 7 godina i kojima je osvajanje usatog trofeja poznat ali sam uvjeren da i veceras izgaraju da u svoje karijere uknjize jos po jedan naslov najbolje ekipe u Europi.
Mi navijaci cemo vristati iz domova, hotela, trgova, parkova i cega sve ne sa nadom da cemo 6. trofej slaviti zajedno sa cijelom ekipom.
Sretno braćo, sretno ekipi, obradujte svoje vjerne simpatizere i navijacke.
MIA SAN MIA
Kada kazem Lewa onda mislim na igraca sa najvecom zeljom za vecerasnjim trofejom i to najvise zbog onog poraza iz 13-e koji je dozivio u zutom dresu.
Uvjeren sam i siguran sam da od tog covjeka veceras dobijamo 120% mogucnosti a kada je takav onda je i postignuti gol neminovan.
Druga karika je Thiago i vjerovatno zadnja utakmica u Bayernu, ne treba ti veci moral od toga.
Napustas ekipu sa trostrukom krunom u rukama, savrseno za jedan lijep oprosta.
Neuer, Alaba, Muller, Boateng su igraci koji su bili tu prije 7 godina i kojima je osvajanje usatog trofeja poznat ali sam uvjeren da i veceras izgaraju da u svoje karijere uknjize jos po jedan naslov najbolje ekipe u Europi.
Mi navijaci cemo vristati iz domova, hotela, trgova, parkova i cega sve ne sa nadom da cemo 6. trofej slaviti zajedno sa cijelom ekipom.
Sretno braćo, sretno ekipi, obradujte svoje vjerne simpatizere i navijacke.
MIA SAN MIA
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.