21 godina
Klub: AEK
Pozicija: Defanzivni vezni
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
DaBogda bio novi Refik ...
Rusmir Cviko:
"Što se tiče Anela Šabanadžovića, to je jedan od naših najperspektivnijih mladih igrača, koji je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kad pričamo o tome, znači da je bio jedan od najboljih i u U15, U17, U19 i U21, i da ima još uvijek pravo da igra U21.
Stav i mišljenje stručnog štaba reprezentacije Bosne i Hercegovine, na čelu sa selektorom Bajevićem, je da mi treba da mi se okrenemo možda malo i mlađim igračima, i da ih primaknemo u A tim.
Tako da smo odlučili da u ovom momentu to bude Anel Šabanadžović, koji ima i dalje pravo nastupa za U21, ali da bi osjetio atmosferu unutar A reprezentacije, da bude jedan od prvih igrača mlađih koji će biti tu sa nama. S tim da se to može promjeniti u budućnosti, a naravno ako se pokaže i dokaže da će ostati dio A reprezentacije.
U tom segmentu smo razgledali i razmišljali i o Demiroviću, kojeg sam objašnjavao maloprije, tako da su bili na vagi, da li ovaj, da li onaj, ali eto u ovom momentu smo se odlučili za Anela i smatramo da ni minutaža koju nema u svom klubu uvijek ne mora biti presudna da bi bio dio nekog tima."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.