Nije bas tako, nemas zakona o sportu, veliki su nameti, plate velike za nase uslove, akademija, funkcionisanje kluba, stadion, prijevoz itd sve košta i to dobro funkcioniše . Al Nismo još u situaciji da imaš 2 miliona i troši na pojacanja.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:21U situaciji smo da nam Nam ne treba, ovih para sto dodjes do grupe i ulazak u grupu bih bukvalno podjelio procentualno igracima kako ko zasluzi mimo plate, nama je samo da probijemo ovu barijeru da jednom uletimo u grupe, steknemo ime iako i jesmo ime al onda nam kraja nece bit!!! Al haj ti to tigru iz Kladnja objasnibordobijeli je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:17Beqiraj bi došao da smo platili, tako da nije to bas zagrabi od Nama pa dovedi koga hoces.Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:14Moze se i Brest proci, haman ista ekipa je odigrala egal sa bjelosruskim Bayernom, a i da ne prodjemo steta bi bila propustit priliku za grupe EL. Ne znam jel Hadzija svjestan, a i ako ne proba ni sa kim prvo ce se njemu udarit na poziciju(ne kazem ja dovedi bilo koga, moze se probrat)... vidis bolan da ce bit kesa dovedi spica hebem mu vise misa. Imaju tog garavog Dialla i Milevskog koji je po meni samo davno ispuhano ime, blizu u kost, prebit ih i nasi su
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako smo tada blizu bili, onaj nevjerovatni zicir kad smo promasili, historiju BH fudbala bi promjenio da je usla.
Bit ce jos prilika, ako iko moze do grupe to moze FK Sarajevo, ostali nikad i nisu u Europi ostvarili pomak, u prosloj deceniji apsolutno nista, jedino mi sto drzimo obraz i cast naseg nogometa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno.extazy je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:26Kako smo tada blizu bili, onaj nevjerovatni zicir kad smo promasili, historiju BH fudbala bi promjenio da je usla.
Bit ce jos prilika, ako iko moze do grupe to moze FK Sarajevo, ostali nikad i nisu u Europi ostvarili pomak, u prosloj deceniji apsolutno nista, jedino mi sto drzimo obraz i cast naseg nogometa.
Kluž, Borusija i nadam se ove godine neko malo slabiji mada realno dobiti Kluž u play-offu je premija, da se ne lažemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Meni je ovo oko Pejovića fakat cirkus, klub nece i ne želi da se oglasi, pa mi moramo razglabati po forumu.On je prije tri godine, dobio crveni karton (dva žuta) dok je igrao za Mladost Lučane protiv Inter Bakua, a prošlo ljeto je bio član Dinamo Minska, kada su oni igrali protiv latvijske Liepaje u pretkolu EL.E sad, koliku je kaznu dobio, jel bio registrovan za Evropske utakmice Dinamo Minska prošlo ljeto, jel mu rješena papiroligija........Nadam se da neko od vas zna nešto više o ovom slucaju.
Što se tiče igrača i povreda i suspenzija, i sve oko prvog tima, u klubu je to na vrlo očajnom nivou što se tiče odnosa sa navijačima i novinarima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ima li ikakve sanse da se igra 5-4-1 protiv Dinama? 3 stopera, Hole i Djani po boku, u sredini 4 lava i naprijed Merso. Onako na prvu se ne cini lose.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svake sedmice na bordo tv imas emisiju gdje pricaju o svemu i svacemu, izmedju ostalog i o povredama
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da to je počelo prije nekog vremena, i to jedva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:54Svake sedmice na bordo tv imas emisiju gdje pricaju o svemu i svacemu, izmedju ostalog i o povredama
Ali opet ništa konkretno što se tiče Sušića, samo me strah da nije slučaj Oremuš.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta ce ti konkretnijeemir18 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:55Da to je počelo prije nekog vremena, i to jedva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:54Svake sedmice na bordo tv imas emisiju gdje pricaju o svemu i svacemu, izmedju ostalog i o povredama
Ali opet ništa konkretno što se tiče Sušića, samo me strah da nije slučaj Oremuš.
Krenuo raditi s loptom, ocekuj ga uskoro u konkurenciji
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naime, prema novim pravilima klub može da registruje igrače iz drugih klubova kao privremeno pozajmljene igrače samo kako bi se utakmice mogle odigrati ukoliko koronavirus to ne dozvoli.
Priština je tako prijavila 20 igrača iz raznih klubova s Kosova koje će voditi selektor mlade kosovske reprezentacije Ramiz Krasnići.
Inače, Priština treba da se zahvali i predstavniku Gibraltara koji je prihvatio da se igra meč po takvim uslovima, a mogao je odbiti i slavio bi službenih rezultatom 3:0.
Dodajmo da je novi termin utakmice Lincoln - Priština subota od 18 sati.
Vidi ovog ludila,zamisli pusti nam da dovedemo igrace za jednu -dvije utakmice

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Halo ba Messi ima da dođeš''miky_hz je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:08Naime, prema novim pravilima klub može da registruje igrače iz drugih klubova kao privremeno pozajmljene igrače samo kako bi se utakmice mogle odigrati ukoliko koronavirus to ne dozvoli.
Priština je tako prijavila 20 igrača iz raznih klubova s Kosova koje će voditi selektor mlade kosovske reprezentacije Ramiz Krasnići.
Inače, Priština treba da se zahvali i predstavniku Gibraltara koji je prihvatio da se igra meč po takvim uslovima, a mogao je odbiti i slavio bi službenih rezultatom 3:0.
Dodajmo da je novi termin utakmice Lincoln - Priština subota od 18 sati.
Vidi ovog ludila,zamisli pusti nam da dovedemo igrace za jednu -dvije utakmice![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja bi volio da mi igramo grupe, ali ne mozemo jer nemamo stadion da valja..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ja nisam optimistican protiv Dinama u prolaz, samo radi tanke odbrane.Nama je ljudi Mladost dala 2 komada.Sinoc Welsani su imali 2 100 % šanse.
Ne znam strasno smo mekani u odbrani imamo strasnu nesigurnost. Pa i Kovacevic krene na balon pa se vrati.Protiv Tuzle opsta panika pred golom, nema igraca da zna loptu iznijeti.
Dinamo ce nas ubiti po krilima, svaki centarsut ce biti prilika za gol.
Volio bi da odigramo kao protiv Borca, zadnja utakmica pod Vinkovom palicom gdje sam bio zadovoljan.
Haj akb da me u srijedu demantuju,i da ako nista skupo prodamo kožu.
Znali neko za Besimovu povredu, hoce li igrati protiv Veleza.
Ne znam strasno smo mekani u odbrani imamo strasnu nesigurnost. Pa i Kovacevic krene na balon pa se vrati.Protiv Tuzle opsta panika pred golom, nema igraca da zna loptu iznijeti.
Volio bi da odigramo kao protiv Borca, zadnja utakmica pod Vinkovom palicom gdje sam bio zadovoljan.
- forza_juve
- Kontakt:
Ja sam nekako bas optimistican. Da smo mlitavi u odbrani jesmo, da trebamo vise prgavo igrati i to treba. Ali proslo se prvo kolo koliko toliko pritisak je manji i sigurno da se sa Dinamom mozemo nadigravati. Mozda i TSS bude spreman pa da uleti a i Vinko vjerovatno ima drugaciju zamisao kako da se postavi za razliku od ragbista iz Velsaamypitar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:48Ja nisam optimistican protiv Dinama u prolaz, samo radi tanke odbrane.Nama je ljudi Mladost dala 2 komada.Sinoc Welsani su imali 2 100 % šanse.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Aj molim te da ne govorimo unaprijed ništa, sad samo podrška treba ko kaže da mi nećemo Dynamo biti sa bekovima?amypitar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:48Ja nisam optimistican protiv Dinama u prolaz, samo radi tanke odbrane.Nama je ljudi Mladost dala 2 komada.Sinoc Welsani su imali 2 100 % šanse.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Dosad zaradili 1.84m km, sto je oko 10% budzetaa kluba ako bi prosli dynamo jos 960 k km
Izmiješati rezerve i juniore protiv Veleža, neka izginu na terenu i što god bude. Nama je trenutno važnija utakmica u srijedu.
Molim sve navijače Sarajeva na forumu da ne budemo sami sebi najveći dušmani.
Igraj bordo bijeli !!!!
Igraj bordo bijeli !!!!
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Eto igramo i neka hvala bogu,po meni nisu ni trebali traziti odgodu al et.
Sad se borim(o) za prijenos

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, bordobijelisampion, Grk1234, Hamagara, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, Lavcina, ledesma, makron, miguelramos, mire971, OzmoodPinglewood, Pena, plisek, Posejdon, riki46, Rule_hz, Seipronto, shtaje, SilaMoc1946, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 314 gostiju.