Sto se lik provaljujeBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sto se lik provaljujeBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()
Pa nisu idiote, ali je od takve lige smijesno primiti toliko komada....Mi izbacili Levskog koji je tad bio jaci od tog LitexaBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()
Mozda su jaci u tvojoj glavi zato sto ste ih izbacili, ali u realnoj praksi nikako. Po tome smo mi napravili veci uspjeh kad smo izbacili Ferencvarosa nego kad smo dosli do polufinala i od Videotona ispali.GangEvil je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:27Mi izbacili Levskog koji je tad bio jaci od tog LitexaBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()
)))))
Kuksi i neki Lazo
Ne može to pitarski mozak procesuirati, moraš polako objašnjavati.
Sta ces bolan ti yebatiChwila1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:59Pitari, ebemo vam svi kolektivno sestre u pakash, prave sisice
Samo cu citirati naseg uvazenog sefa:Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:04Ne može to pitarski mozak procesuirati, moraš polako objašnjavati.
Mi smo primali 6, 7 komada i to niko ne spori, ali mi smo svjesni gdje smo. Uđeš na njihovu temu, čitaš kako su oni ponos našeg fudbala, svjetlaju obraz, prave iskorak, a punili ih sa po 10 komada. Da ne zna čovjek rekao bi da su Dinamo, Maribor ili Zvezda.
Odeš par stranica unazad, oni imaju tri postave za ovu ligu, a druga i treća kombinovano mogu pobijediti Veleža.
Kako da im čovjek objasni da smo prkno evropskog fudbala, da imaju za nijansu bolju ekipu od nas i Zrinjskog, da to što zukanovic pumpa cijene igrača ne znači da toliko vrijede... Kako!?
Kakva su to imena, jesu li i tad stranci bili sudije?
Frustirani impotentni plavi gmazChwila1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:59Pitari, ebemo vam svi kolektivno sestre u pakash, prave sisice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.