Sto se lik provaljujeBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa nisu idiote, ali je od takve lige smijesno primiti toliko komada....Mi izbacili Levskog koji je tad bio jaci od tog LitexaBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()
Zasto se svaka tema spamma za razlicitim glupostima? Imaju PL prepucavanja pa do mile volje se svi prepirite.Ima dosta ljudi koji ne pisu , jer se konstruktivna prica i diskusija pretvori u ismijavanje i razlicite gluposti 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- forza_juve
- Kontakt:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Mozda su jaci u tvojoj glavi zato sto ste ih izbacili, ali u realnoj praksi nikako. Po tome smo mi napravili veci uspjeh kad smo izbacili Ferencvarosa nego kad smo dosli do polufinala i od Videotona ispali.GangEvil je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:27Mi izbacili Levskog koji je tad bio jaci od tog LitexaBosniaBoston je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:17Pa nisu nam juce zabili 9 komada pa da je 2. liga bugarske argument glupko![]()
)))))
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Ko je izbacio zelju seset i neke?
- svrakino1921
- Kontakt:
Kuksi i neki Lazo
Kakvi debili,kakvi mitomani sunce ti zarko. Borusija,Lech,Dinamo,Basel,Atalanta,Besiktas,Bate,Celtik moji debili nije vam lako
Genk,Levski,Helsinborg,Trnava,Atromitos su od nekih koji su pali koga su plavi kmetovi izbacili?
-
Chwila1921
- Kontakt:
Pitari, ebemo vam svi kolektivno sestre u pakash, prave sisice
Ne može to pitarski mozak procesuirati, moraš polako objašnjavati.
Mi smo primali 6, 7 komada i to niko ne spori, ali mi smo svjesni gdje smo. Uđeš na njihovu temu, čitaš kako su oni ponos našeg fudbala, svjetlaju obraz, prave iskorak, a punili ih sa po 10 komada. Da ne zna čovjek rekao bi da su Dinamo, Maribor ili Zvezda.
Odeš par stranica unazad, oni imaju tri postave za ovu ligu, a druga i treća kombinovano mogu pobijediti Veleža.
Kako da im čovjek objasni da smo prkno evropskog fudbala, da imaju za nijansu bolju ekipu od nas i Zrinjskog, da to što zukanovic pumpa cijene igrača ne znači da toliko vrijede... Kako!?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tamo neki izraelci tamo neki bugari, hahaha.
Bar nama znaš ko nas puni.
Bar nama znaš ko nas puni.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta ces bolan ti yebatiChwila1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:59Pitari, ebemo vam svi kolektivno sestre u pakash, prave sisice
Samo cu citirati naseg uvazenog sefa:Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:04Ne može to pitarski mozak procesuirati, moraš polako objašnjavati.
Mi smo primali 6, 7 komada i to niko ne spori, ali mi smo svjesni gdje smo. Uđeš na njihovu temu, čitaš kako su oni ponos našeg fudbala, svjetlaju obraz, prave iskorak, a punili ih sa po 10 komada. Da ne zna čovjek rekao bi da su Dinamo, Maribor ili Zvezda.
Odeš par stranica unazad, oni imaju tri postave za ovu ligu, a druga i treća kombinovano mogu pobijediti Veleža.
Kako da im čovjek objasni da smo prkno evropskog fudbala, da imaju za nijansu bolju ekipu od nas i Zrinjskog, da to što zukanovic pumpa cijene igrača ne znači da toliko vrijede... Kako!?
"Slabi smo. Nije sramota biti slab, sramota je biti slab a misliti da si jak".
U dvije recenice su opisani pitari i njihov svakosezonski hype.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Kakva su to imena, jesu li i tad stranci bili sudije?
Frustirani impotentni plavi gmazChwila1921 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 19:59Pitari, ebemo vam svi kolektivno sestre u pakash, prave sisice
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.