NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mojne samo Durguta, Eše i kompanije. Ako bi se Denis htio prihvatit omladinskog pogona bilo bi dobro.
Darija dovest za trenera ili s.d. mozda cak i Saju Nadarevica.
Spiska svakako ima frendova menadzera koji se vec motaju oko kluba. Ala Dominantni Denis taj mali penis i Profa iz Srebrenog grada sto nam je vec uvalio Kostu.
Darija dovest za trenera ili s.d. mozda cak i Saju Nadarevica.
Spiska svakako ima frendova menadzera koji se vec motaju oko kluba. Ala Dominantni Denis taj mali penis i Profa iz Srebrenog grada sto nam je vec uvalio Kostu.
Kakva je situacija oko Lazarevica? Citam da je vodio trening jutros
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Sutra je planirano da se predsjednik obrati u 17h bit ce malo boljih info
-
- Kontakt:
Valja konja otjerat a ima ugovor do ljeta....najbolje rjesenje doro i kadija da vode ekipu.durgut nece iz rahica..ima tu jos denis al on bi u omladinski pogon.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zar nije dogovorena kompletna rekonstrukcija od ekonoma pa dalje ti opet kadiju spominjescrvenobijeli je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:01Valja konja otjerat a ima ugovor do ljeta....najbolje rjesenje doro i kadija da vode ekipu.durgut nece iz rahica..ima tu jos denis al on bi u omladinski pogon.
- ASD
- Kontakt:
Koliko znam. Nijedan trener u ovoj ligi nema ugovor.crvenobijeli je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:01Valja konja otjerat a ima ugovor do ljeta....najbolje rjesenje doro i kadija da vode ekipu.durgut nece iz rahica..ima tu jos denis al on bi u omladinski pogon.
Čestitke momcima na preuzimanju kluba, postavite Spisku za SD.
-
- Kontakt:
Kadija ostaje....100% ostali su svi outzmajevac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:25Zar nije dogovorena kompletna rekonstrukcija od ekonoma pa dalje ti opet kadiju spominjescrvenobijeli je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:01Valja konja otjerat a ima ugovor do ljeta....najbolje rjesenje doro i kadija da vode ekipu.durgut nece iz rahica..ima tu jos denis al on bi u omladinski pogon.
Sabura malo,ljudi jutros preuzeli klub,ne moze se sve od jednom u toku dana promijeniti,samo lagano,niste ni svjesni sta ce se desiti,SAMO NAPRIJED
-
- Kontakt:
Dario damjanovic...lud potez, trener bez iskustva....denis sef oml.pogona..
Beton covjek Dario moj cvorkusan... svaka cast i za Denisa sto ste vratili. Kapa do poda...
Samo jos da prestanes psovat Piska sa tribina... I da Limar sta uradi oko farbanja...

Samo jos da prestanes psovat Piska sa tribina... I da Limar sta uradi oko farbanja...
Puna podrska i za novog sefa 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bolje Dario domaći neiskusan nego iskusni Lazo i njegova Zvezda ne Zvijezda
+1 za trenera i za Denisa
Jedno pitanje za upravu da li imaju u planu nove dresove ?
+1 za trenera i za Denisa
Jedno pitanje za upravu da li imaju u planu nove dresove ?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dresovi nadam se do Gracanica ili do Banovica će biti gotovi!
Piska a hocel bit pojačanja jer ovo je slabo sredina terena i napad treba pojačat
Piska ponavljajte redovno da je cilj oporavak kluba,a ne napad na premijer ligu,vecina se ismijava,da im hocete zacepiti usta ali djelima,nedaj da te iznerviraju,ne znam je li moguce da se mjesecno pravi presica da se obavijeste navijaci i gradjani,koliko trenutno sponzora ima,sta se uradilo u tom mjesecu sta se planira dalje i tako,samo sve transparentno,ako nije moguce presica makar na profilu Zvijezde da se objavi,i samo da pitam ako vama krene za rukom hocete li ostati u klubu ili predajete funkciju nekome drugom
Sutra press konferencija, mi idemo do kraja! Cilj stabilizacija drugom planu rezultati, svim silama ćemo održati prvoligaški status, sada teško ra možemo mjenjati sta
Za dolaske nismo sigurni vidjet ćemo ali odlazaka neće biti.
Imamo mi dobar kostur ekipe za 5-8 mjesto. Jedino krila i veznjak jedan dobar na poluzenoni dovest a ovim nekim se zahvalit i oprostit se od njih. Nema sanse sa Dariom da ispanemo. Jedini problem mogu bit financije jer trebA poplacati ekipu i Sve trenere i prevoz i sve e tu vidim problem jer u upravi nemamo jakih privrednika.
Omladinski pogon kao i cijeli kompleks i cijeli grad ce sigurno profitirati od smjene bivse uprave. Jer sam siguran da ce ovi mladi ljudi uradit nesto, bar stabilizovat klub i omladinski pogon vec to bi bio uspjeh.
Danasnjim dovodjenjem dva extra strucnjaka i ljudina pokazuju da mogu i hoce napravit bolju Zvijezdu...
Idu bolji dani jaranike...

Omladinski pogon kao i cijeli kompleks i cijeli grad ce sigurno profitirati od smjene bivse uprave. Jer sam siguran da ce ovi mladi ljudi uradit nesto, bar stabilizovat klub i omladinski pogon vec to bi bio uspjeh.
Danasnjim dovodjenjem dva extra strucnjaka i ljudina pokazuju da mogu i hoce napravit bolju Zvijezdu...
Idu bolji dani jaranike...

PUNA PODRŠKA!!! A ovima sto je cilj rezultat, a ne stabilizacija kluba neka idu pratit te famozne Zvijezda 2 itd...i ostale plotone
Jedan prijedlog... Pustite polusezonske u prodaju barem simbolicno 15km da i ostali podrze kolko, toliko klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.