FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3 utakmice u 8 dana u BIH odigrati je OK,ali 3 utakmice u 8 dana sa 5 hiljada predjenih kilometara je i za Bayern puno,zato ovo sto pricaju najacu ekipu izvesti,samo mogu reci oni koji nisu osutali macku sa praga,Velezu hvala za ovo nek im je na cast,nama je ovo sansa nevidjena za iskorak,ali Velezu je kao veoma bitno,Velezu hvala i dovidjenja,a ja im garantujem da cemo ih dobiti sa konbinovanim sastavom.
Samo Sarajevo
Evo upravo na kliksu citam bas u Brestu ubijen demonstrant od strane policije.Nimalo nije tamo bajna situacija.
-
- Kontakt:
Nemamo puno izbora mora igrati ovi 17-18 igraca koji je i dosad igralo i nemamo mi iskristalisanu prvi 11. Svi su i dosad igrali stalno je mjenjana prva postava. Ako su povredjeni Šerbercic, Salcin, Sušic, a pejovic bez papira mi nemamo puno prtostora za mjenjati. Mogu uci unutra Zinedin i FanimoVanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 21:45E cuj treba izaci sa najjacom ekipom protiv Veleža...![]()
![]()
Ne potcjenjujem Velež uz svo dužno postovanje prema tom klubu, ali ovakve gluposti pisati meni je nepojmljivo...
Kao da klub vode cobani, pa ono, sad cete vi vidjeti svog' Boga kad vas razvalimo na guvnu...
U ponedjeljak ides u ratnu zonu Bjelorusije , a ovamo iscrpljujes igrace ,kao da imamo samo 12 igraca u rosteru...
Kad bi pojedince slusao strucni stab, dobro bi se proveo, taj isti bi sutra napisao "Kakve mi debile od trenera imamo kad je obje utakmice igrao sa istom postavom...Fuj..."
Jesi siguran u to?
NEMA NAZAD
Potpuno , jer takmicenje pod jurisdikcijom UEFA-e i njihova je procjena o bezbjednosti u nekoj zemlji...
Znaci prodjemo Dinamo i izvucemo Ludogorec u trecem kolu i mi domacini i bugari posalju zahtjev da traže zamjenu domacinstva jer je kod nas veci klaster od korone nego kod njih...Smijesno
Idemo uzeti Veleža !
Mislim da je vrijeme da Zidan i Fanimo odigraju 90 minuta. Samo da Handžić ne počne i dobro će to biti.
Također bez glupih prekršaja blizu gola (Pidro), Mulić dobro izvodi slobodne.
Mislim da je vrijeme da Zidan i Fanimo odigraju 90 minuta. Samo da Handžić ne počne i dobro će to biti.
Također bez glupih prekršaja blizu gola (Pidro), Mulić dobro izvodi slobodne.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
De nam reci kakve su plate u klubu poslije prolaska u drugo pretkolo LP?kanarinac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:013 utakmice u 8 dana u BIH odigrati je OK,ali 3 utakmice u 8 dana sa 5 hiljada predjenih kilometara je i za Bayern puno,zato ovo sto pricaju najacu ekipu izvesti,samo mogu reci oni koji nisu osutali macku sa praga,Velezu hvala za ovo nek im je na cast,nama je ovo sansa nevidjena za iskorak,ali Velezu je kao veoma bitno,Velezu hvala i dovidjenja,a ja im garantujem da cemo ih dobiti sa konbinovanim sastavom.
Ma njima na obraz lase je nama dva puta ici Vels i Bjelorusija i igrat 3 tekme u 8 dana nego njima da pomjere ali polako samo. Upravu si za nasu sansu al lose se sve odradilo sa pojacanjima tako da je i ovo prvo kolo dobro mada sam uvijek optimistakanarinac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:013 utakmice u 8 dana u BIH odigrati je OK,ali 3 utakmice u 8 dana sa 5 hiljada predjenih kilometara je i za Bayern puno,zato ovo sto pricaju najacu ekipu izvesti,samo mogu reci oni koji nisu osutali macku sa praga,Velezu hvala za ovo nek im je na cast,nama je ovo sansa nevidjena za iskorak,ali Velezu je kao veoma bitno,Velezu hvala i dovidjenja,a ja im garantujem da cemo ih dobiti sa konbinovanim sastavom.
UEFA ima komisiju za bezbjednost, koja se bavi tim stvarima, mi možemo da se toj komisiji obratimo u vezi procjene stanja u Bjelorusiji, ali nam to opet ne garantuje da ce domacinstvo dodijeliti nama...Mogu odabrati neutralnu zemlju, Madžarsku, Slovacku...
Kakvi smo maleri zaratit ce se dok smo tamo i necemo moci izaci a Radnik nam nece dati odgodu utakmice za vikend 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma i nisam mislio da budemo domacini, samo da ne idemo u bjelorusiju. Jos kad bi bilo lupam u madjarskoj, znas koje olaksanje iz 1000 razloga bi to bilo
NEMA NAZAD
Slažem se s tobom, ali prate oni situaciju u Bjelorusiji i sigurno nece rizikovati bilo sta ako u datom momentu dodje do jos vece eskalacije sukoba...holyman je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:24Ma i nisam mislio da budemo domacini, samo da ne idemo u bjelorusiju. Jos kad bi bilo lupam u madjarskoj, znas koje olaksanje iz 1000 razloga bi to bilo
-
- Kontakt:
ubijen prošle sedmice tako da je sada u brestu situacija koliko toliko mirna,y minsku je napeto,ova opozicija je najavila velike proteste za 23-ći avgust,tada bi moglo biti ozbijnije frke,e sad nemam pojma gdje bi ovi naši sletili?da li brest uopšte ima aerodrom?uefu iskreno i boli patka kada vide ko će igrati,mislim da im nismo ni u peti,konfuzno je sve realno
VVVBK
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da napisem nasi su putovali avionom da znate. Kad pisete o nekome umoru. Sta ih zalite koji k moj. Samo tjeraj do maximale. Ako mi od nasih igraca napravimo princeze gotovo je. Pa ovaj ritam s ovim rosterom ce nam samo doc dobro da udjemo u takmicarsku formu za dalje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo to.kanarinac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:013 utakmice u 8 dana u BIH odigrati je OK,ali 3 utakmice u 8 dana sa 5 hiljada predjenih kilometara je i za Bayern puno,zato ovo sto pricaju najacu ekipu izvesti,samo mogu reci oni koji nisu osutali macku sa praga,Velezu hvala za ovo nek im je na cast,nama je ovo sansa nevidjena za iskorak,ali Velezu je kao veoma bitno,Velezu hvala i dovidjenja,a ja im garantujem da cemo ih dobiti sa konbinovanim sastavom.
Da se bar jedna od ove dvije evropske utakmice igra(la) na domacem terenu bilo bi ok.
A ovo u vezi s avionom sto pricaju..pa ne dolazi avion pred kucna vrata, sjednes i to je to.
Vi'ces odu nasi tamo i prvu noc Handzic kaci "Da ti roknu samo dvije".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I ja sam čuo za Adukora da je dobio raskid i da bi trebao za par dana doći.
Još uvijek su u opticaju bek i napadač, ali ništa konkretno. Možda malo kasno, ali eto duga je sezona, trebaće svježine.
Još uvijek su u opticaju bek i napadač, ali ništa konkretno. Možda malo kasno, ali eto duga je sezona, trebaće svježine.
- feniksptica
- Kontakt:
I sta sad, imamo krila imamo zadnjih vezni za dvije ekipe komotno. A desni bek jedan a sipc jedan i po ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Insajderu

Ko god da ti govori dobro je upucen
Morteme izvini, ali Fanimo mora dobiti prijatelja crnca

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, johntravolta123, laznokrilo, N3R3D, Pantelija, riki46 i 50 gostiju.