Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo i Velež nemaju veze s prijateljstvom kao klubovi na zelenom terenu, navijaci imaju vezu tako da je prica umobolna i debilna za raspravljati.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Jako je ovo bilo, Velež im najgore gostovanje

Doduše, pričam o čovjeku koji ne zna razlikovati gol crtu i šlauf, ali šta da se radi ...
Ma pustite i vi sad raspravu...Neko izleti, vi odgovorite i sta onda...
Vidjecemo se na terenu pa ko god pobjedi, nije problem ni sa jedne ni sa druge strane cestitati
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi ove dvojice budala haha. Pa ovo su cinjenice jeb.ote. A ja sam za odgodu 5x piso da nema potrebe za tim i da se igra. Hvala Velezu za to, al da stoji da su najvece seljacine na tribinama stoji, i da unaprijed traze opravdanje za eventualni poraz, traze.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovo je teška glupost. Upravo je protiv Sarajeva atmosfera bila najmirnija.feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:26Posle Tuzle, najgore gostovanje za Sarajevo je Velez, vise te oni mrze nego oni iz Sirkog. Ustvari za ove iz Listice znas sto te mrze a ovi te mrze onako ****, jer si bolji valjda pa tako to ide.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Činjenica da vam je Velež najteže gostovanje je li? Haha, pa dečko to što ne znaš šta je crta, a šta šlauf je mensčini tvoj najmanji problem.
Hajde to sve @Baader,na stranu sto momak ima nizak nivo inteligencije.Ali gdje ce nosati na avataru ovog hinjavca,koji je ucestvovao u raznim mutnim radnjama u njegovom klubu i koji je dobio nogu kad je Pasojed skontao ko mu kolo vodi u klubu.Isto da ja sad stavim Tanu na avataru jbt 
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Ubijemo se od alkohola ko zivotinje.
Al zajedno. Toliko zajebano gostovanje
Ko i njima kod nas.
Gluposti.
Al zajedno. Toliko zajebano gostovanje

Ko i njima kod nas.
Gluposti.
- FKS -
Nemojte opet!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ce bit tesko gostovanje kad prosle godine se mucili u gostima cijelu sezonu a vas dobili ??
Ovdje neko previse licno shvata kad se nesto napise za neciji klub. Ako ces se svo vrijeme hvatat za moju gresku, koju sam ja prizno ( sto je za tebe misaona imenica) to vise govori o tebi nego o ikome.
Koe reko da je zajebamo i tesko igracki, vi ljudi nemate oci il dovoljno memorije da shvatie. TEsko je u smisli rijeci koje se izovore nasim igracima i psovki i svega.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dečko ti nisi normalan, majke mi. Šta ti pišeš, nikakve veze sa životom nema. Hajde bježi s teme.
Cuj pasojed sasta ce covjek procitatibrandao je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:48Hajde to sve @Baader,na stranu sto momak ima nizak nivo inteligencije.Ali gdje ce nosati na avataru ovog hinjavca,koji je ucestvovao u raznim mutnim radnjama u njegovom klubu i koji je dobio nogu kad je Pasojed skontao ko mu kolo vodi u klubu.Isto da ja sad stavim Tanu na avataru jbt![]()
-
- Kontakt:
Pa da ne bih dobio ban re tardu maloumni hahahahahahhahah, kakav uhljupzagor1987 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:22Odabivazno je da si spomenuo Kobilju Glavu seljacino iz nekog sela iz I.Bosne
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
A ko vam je kriv kad niste htjeli lijepo odgoditi utakmicu. Mi vas zamolili lijepo, vi necete, udure dolazi Dragan.
I mi konja za trku imamo!
I mi konja za trku imamo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.