Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj kad se uhvate neki sudija,, mislim pogrijesio nije jest. ko ce ga znat , ljudi u evropi imaju var pa 10 minuta odlucuju i pogrijese. Al kod nas se vrti par sudija i logicno da ce te zatrefit oept kad tad. Pa sta je nama Bjelica uradio il konama Antoni trebali u zatvro, pa ovaj prvi nastavio sudit opet a ovaj drugi jos i napredovo ove godine. Ako je neko pravi ni sudije mu nista ne mogu, TO ce sve ekipe i treneri potvrdit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja sam protiv odgadjanja utakmica ali podrzavam izbacivanje samoproglasenog veleeza u zupanijsku ligu 

I nakon svega ovoga ispostavilo se da je sve regularno bilo koliko se sjecam. 

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma brate i njih guraju tamo maximalno gdje god malo zapne
U nekim situacijama i utakmicama veća im je komedija sa sudjenjem nego kod nas.
ElCartel11 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:14A ko vam je kriv kad niste htjeli lijepo odgoditi utakmicu. Mi vas zamolili lijepo, vi necete, udure dolazi Dragan.
I mi konja za trku imamo!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam kako mi je promakla prosle sezone kradja Sarajeva protiv Veleza u Mostaru to im je izgleda i donijelo titulu prosle godine, al hajd i Zeljo je ukrao bod mogu ovi tri...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Brutalna krađa sudije Petrovica.
Zanimljivo taj isti sudija opet sudi u nedelju kakva slucajnost

Zanimljivo razmisljanje pojedinaca ovdje na forumu znci mrzite nas i drazi su vam agresori na nasu zemlju samo zbog toga sto cemo u nedelju doci i igrati posteno utakmicu.
Brzo se zaboravili djecu koju su kupili po Mostaru i slali po Sarajevskim ratistima.
Svaka cast.
Potpisujem i nije u pitanju samo djeca iz Mostara nego i iz drugi gradova nama jedineDembaBa21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:49Brutalna krađa sudije Petrovica.
Zanimljivo taj isti sudija opet sudi u nedelju kakva slucajnost![]()
Zanimljivo razmisljanje pojedinaca ovdje na forumu znci mrzite nas i drazi su vam agresori na nasu zemlju samo zbog toga sto cemo u nedelju doci i igrati posteno utakmicu.
Brzo se zaboravili djecu koju su kupili po Mostaru i slali po Sarajevskim ratistima.
Svaka cast.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa zapitajte se magistri sta se desi sa drzavom kojoj padne glavni grad?
Usput, sjetite se 99. I koliko je novca izgubilo sarajevo jer je stalo uz vas tad. Da vas podsjetim, trebali smo igrati ligu prvaka i imali jednu od najboljeih generacija.
Usput, sjetite se 99. I koliko je novca izgubilo sarajevo jer je stalo uz vas tad. Da vas podsjetim, trebali smo igrati ligu prvaka i imali jednu od najboljeih generacija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pukla tikva izmedu Sarajeva i Veleža zbog jedne tekem eeeee Bođe moje gdje je nestala prava ljubav?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sto se mene tiče Velež i Sarajevo više nisu prijateljski klubovi...
A ovi što pjene. Doći će i vaši klubovi u situaciju da im treba odgoda. I prvi ćete pisati tada da treba da se odgodi. I onda jedeš ono sto si izbacio. Ne valja vam to. To govori o vama kao individui, i tako to na tu temu. Mrš smecari!
A ovi što pjene. Doći će i vaši klubovi u situaciju da im treba odgoda. I prvi ćete pisati tada da treba da se odgodi. I onda jedeš ono sto si izbacio. Ne valja vam to. To govori o vama kao individui, i tako to na tu temu. Mrš smecari!
-
- Kontakt:
Sreca pa se forum ne pita puno.
Sreca i RA zna ko su navijaci sa Grbavice.
Sreca pa znaju ko su im prijatelji, a ko neprijatelji.
Samo kazem sreca jer bi pojedinci jedva docekali da se ne cuga i ne zajebava pa dvije noci prije tekme.
Hvala Bogu pa su bubuljicari sa foruma samo manjina koja se i ne cuje na stadionu.
PS Odnos Veleza i Sarajeva nema nikakve veze sa odnosom Hz i RA.
-
- Kontakt:
Kakve su se ovdje gluposti napisale sa obe strane, nevjerovatno...
Cuj onog od danas Velez vise nije prijateljski klub, a onaj pise jedno od najgorih gostovanja dok navijaci skupa piju u kaficu pored stadiona i skupa sjede na dedari
Odnos klubova nema nikakve veze sa odnosima izmedju RA i HZ, klubovi gledaju svoj interes kako najlakse soci do 3 bobe i to je to. Koliko god ovdje pojedinci pisali gluposti i yebali majke jedni drugim, izmedju ove dvije grupe ce biti respect jos dugo vremena.
Cuj onog od danas Velez vise nije prijateljski klub, a onaj pise jedno od najgorih gostovanja dok navijaci skupa piju u kaficu pored stadiona i skupa sjede na dedari

Odnos klubova nema nikakve veze sa odnosima izmedju RA i HZ, klubovi gledaju svoj interes kako najlakse soci do 3 bobe i to je to. Koliko god ovdje pojedinci pisali gluposti i yebali majke jedni drugim, izmedju ove dvije grupe ce biti respect jos dugo vremena.
Forzza Velez
Nikad ba nismo ni bili, navijaci su prijatelji i to je to ne znam kako je ovo teško pojedincima shvatiti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:58Sto se mene tiče Velež i Sarajevo više nisu prijateljski klubovi...
Hvala bogu pa neko razumije razliku između klubova i navijackih grupa.90minut je napisao/la: ↑21 avg 2020, 00:05Nikad ba nismo ni bili, navijaci su prijatelji i to je to ne znam kako je ovo teško pojedincima shvatiti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:58Sto se mene tiče Velež i Sarajevo više nisu prijateljski klubovi...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- feniksptica
- Kontakt:
Za odgodu nikad nisam bio, Jedino sto valja je smanjit kontakte s ljudkma na najmanje, dok je evrope. Jer uefa silji k na malim klubovia i radi im probleme sa zarazenim u ekipi pa makar to bio i fizioterapeut. A ostalo tempo vikend srijeda ha sad ha za mjesec dva kad se bude nadoknadjivalo to sve. DA se putuje autobusom pa i nekako..
Ja sam i napiso jednood najgoreg gostovanja u smislu sta se sve se pomene i opsuje igracima i poveze to s mjestom iz kojeg klub dolazi. ( Tuzlaci prednjace, a vi ste iza..Zenicane ne racunam vise i oni su bili krvavi po tom pitanju). Navijaci medjusobno su dobri al za odnos prema igracima...
O tom da se neki navijci druze i piju prije utakmice svaka cast, al ja govorim za konkretno 90 minuta utakmice
Ja sam i napiso jednood najgoreg gostovanja u smislu sta se sve se pomene i opsuje igracima i poveze to s mjestom iz kojeg klub dolazi. ( Tuzlaci prednjace, a vi ste iza..Zenicane ne racunam vise i oni su bili krvavi po tom pitanju). Navijaci medjusobno su dobri al za odnos prema igracima...
O tom da se neki navijci druze i piju prije utakmice svaka cast, al ja govorim za konkretno 90 minuta utakmice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ni sumnjao. Minimalno jedan penal za Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.