FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nama bi Adukor sjeo pravo... Koliko god je otišao na mozda ruzan nacin iz kluba, sad bi ga ja rado prihvatio...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Adukor sutra dolazi u grad, a Irfan Hadzic je reko da nece u Sarajevo ni za milion godisnje. Anamo oni da mu daju pristojnu ponudu, otisao bi odma. Ne voli nas i to je.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Mladi Rukfas pa Djokan pa Susic pa Pejovic pa Oemus, I Milicevic zna pokrit tu poziciju. Imas u sredi jos Rahmana i Zinedina i Salcina koji moze igrat tu.
Ovamo ti fali desni bek jer imas jednog, fali ti napadac jer imas jednog al ti oept dovedes u sredu. Na stranu je l dobar il nije, samo mislim da nam je ekipa lose selektirana i izbalansirana.
Ovamo ti fali desni bek jer imas jednog, fali ti napadac jer imas jednog al ti oept dovedes u sredu. Na stranu je l dobar il nije, samo mislim da nam je ekipa lose selektirana i izbalansirana.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nama treba samo napadač ostalo može proći stvarno ako dovedu Adukora onda su debili teški...feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:03Mladi Rukfas pa Djokan pa Susic pa Pejovic pa Oemus, I Milicevic zna pokrit tu poziciju. Imas u sredi jos Rahmana i Zinedina i Salcina koji moze igrat tu.
FKS
Umislio da je Ibra
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U mladu repku pozvani Vladan, Pidro, Zinedin i Đani Salčin, te smo ekipa koja je na još jedno okupljanje poslala najviše reprezentativaca.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 20 avg 2020, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Joj stručnjaka jooooj, treba nam i da nam posjeta bude 10K u prosjeku paaaa??? Puno mi seremo kolektivno za nekog ko može tražit link cijeli dan a gleda u Kosevo s prozora.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Odakle vam to za irfana?
Irfan je "nas" ... Jedino sto je problem je menager kojeg smo ****
Irfan je "nas" ... Jedino sto je problem je menager kojeg smo ****
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Moglo se je i boljeg zaganjati al hajd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Dolazak Adukora znači da Miličević više nikada neće ići u sredinu a i ne treba jer je na štoperu beton.
Oremuš će možda biti prekomandovan na beka i da se tamo rotira sa Hodžićem dok se Heba ne oporavi i ne udje u optimalnu formu.
Znači što se tiče zadnjeg veznog ostajemo na Pejoviću, Andreju i evo sada Adukoru.
Rahmana, Tinu i Zinedina tu ne računam jer svakako to i nije njihova pozicija.
Neka zdrave konkurencije to ne može nikako biti loše po nas, samo mi je onako malo pokrivo jer je Aduka ispao pakŠu, nakon jedne dobre sezone guzica zinula pa je odmah otišao ali hajde.
Samo još napadača naći ba, limitirani smo skroz na toj poziciji.
Oremuš će možda biti prekomandovan na beka i da se tamo rotira sa Hodžićem dok se Heba ne oporavi i ne udje u optimalnu formu.
Znači što se tiče zadnjeg veznog ostajemo na Pejoviću, Andreju i evo sada Adukoru.
Rahmana, Tinu i Zinedina tu ne računam jer svakako to i nije njihova pozicija.
Neka zdrave konkurencije to ne može nikako biti loše po nas, samo mi je onako malo pokrivo jer je Aduka ispao pakŠu, nakon jedne dobre sezone guzica zinula pa je odmah otišao ali hajde.
Samo još napadača naći ba, limitirani smo skroz na toj poziciji.
Ma ne kazem ja da je nas igrac nego da za nas navija i da mu je krivo bilo kada je otisao u zrinjski a ne kod nas jer je menager sve usrao. I sada je problem menager i to sto ima ugovor dole.
Ova prica da bi isao kod kona i slicno je netacna
Ova prica da bi isao kod kona i slicno je netacna
-
- Kontakt:
Ponudi mu pristojnu cifru, on ce pješke doci iz Turske.
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj nece za milion. Ponudi pa ces vidjet kad pjeske krene..(ako se za € prica )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma nije ovo tacno za irfana 100%.
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Pishaj ga više.
Isto da je on jedini napadač koliko se spominje ovdje, daj ba Hadzija iskopaj kakvog crnju kao onaj jucer kod Ararata 99 broj nosi haman. Odbijaju se od frajera.
Isto da je on jedini napadač koliko se spominje ovdje, daj ba Hadzija iskopaj kakvog crnju kao onaj jucer kod Ararata 99 broj nosi haman. Odbijaju se od frajera.
-
- Kontakt:
Pojacanja i ako dodju mogu pomoci tek poslje reprezentativne pauze. Tako da mi moramo s ovim sto imamo izgurati, bar da budu spremni Sušic i Šerbercic.
Haj bas da vidimo to za Irfana, ja kazem da nece doci, jer je mrtvi zeljovac. Sva mu raja na jugu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Anpa, bhfanatic14, mma_hz, N3R3D, napoleon72 i 69 gostiju.