FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma naravno da ce ostati. Ovo je samo utvrdjivanje pozicije u klubu i nista vise. Kumanu se odmah daje do znanja da on nece biti taj koji je glavni.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Babuka odmah osigurao sebe i svoje jarane kod Kumana.
Stegen,Semedo,PIQUE,Eric,ALBA;BUSS,DeJong,Pjanic,Hriezman,SUAREZ,BABUKA.
Stegen,Semedo,PIQUE,Eric,ALBA;BUSS,DeJong,Pjanic,Hriezman,SUAREZ,BABUKA.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Niđe veze vam je priča, pa otići će Rakitić i Vidal, sve će biti drugačije
Wijnaldum, Depay, van de Beek. Ima li još neki Holanđanin.
Frajer jučer potpisao. 
Koliko je loše što ima samo 20 dana do početka lige, toliko je i dobro. Neće nas dugo bombardovati ovakvim informacijama.

Koliko je loše što ima samo 20 dana do početka lige, toliko je i dobro. Neće nas dugo bombardovati ovakvim informacijama.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dolazi Neyo
Ja bi dao sve igrace
Suarez-Alba-Busquets-Rakitic-Dembele i jos 50M ako treba, posto nam je budzet toliki.
Ja bi dao sve igrace
Suarez-Alba-Busquets-Rakitic-Dembele i jos 50M ako treba, posto nam je budzet toliki.
27.10.2020
šta će im messi kad imaju dembelea kutinja i grizmana. a dolazi im i mire da puca slobodne, penale ne mora to može ter stegen, zna se da švabe najbolje pucaju penale
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trojica igrača koja su na izlaznim vratima su Ivan Rakitić, Luis Suárez i Samuel Umtiti, prenosi Rac1. Njih trojica nisu u planovima novog Barçinog trenera Ronalda Koemana.
Koeman je naglasio da želi osvježavanje Barcelonine momčadi novim imenima radi čega će određeni igrači morati otići iz kluba.
Što se tiče Piquéa, Albe i Busquetsa, nizozemski strateg želi prvo obaviti razgovor s njima, kako bi mogao donijeti konačnu odluku vezanu uz njihovu sudbinu.
Koeman je naglasio da želi osvježavanje Barcelonine momčadi novim imenima radi čega će određeni igrači morati otići iz kluba.
Što se tiče Piquéa, Albe i Busquetsa, nizozemski strateg želi prvo obaviti razgovor s njima, kako bi mogao donijeti konačnu odluku vezanu uz njihovu sudbinu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Al nije mi jasno kakvo oni osvjezenje planiraju kad se nista zivo ne desava na trzistu zbog korone. Pa ljudi zadnjih 10 godina nisu kako treba prodali igraca, i bas ce eto sad rijesiti se citave kicme tima i dovesti 5-6 igraca.StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:09Trojica igrača koja su na izlaznim vratima su Ivan Rakitić, Luis Suárez i Samuel Umtiti, prenosi Rac1. Njih trojica nisu u planovima novog Barçinog trenera Ronalda Koemana.
To ko pusi- nek uzme i koznu cigaru.
27.10.2020
Pušiš ti priču oko Neymara već odavno, što je još gore nego ovo. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zbog Pacova je Barca ostala bez Neymara, a sad ce i bez Messija. Frajer se ne zaustavlja u rušenju Barcelone na svim poljima.
Sve sam više uvjeren da je to govedo instalirano od strane iluminata Pereza
Sve sam više uvjeren da je to govedo instalirano od strane iluminata Pereza

Pa naravno, sa rak-ranom kluba godinama i kreatorima svih Barsinih katastrofa unazad će najpre "razgovarati"StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:09Što se tiče Piquéa, Albe i Busquetsa, nizozemski strateg želi prvo obaviti razgovor s njima, kako bi mogao donijeti konačnu odluku vezanu uz njihovu sudbinu.

Razgovor će teći ovako:
Koeman - "Momci, šta da radim s vama? Niko vas neće, vaša tržišna vrednost je 0..."
Pique - "Nermojte tako šefe, korona je, Šakira nema nastupe, deca su gladna, dugujem na kocki, klubovi koje vodim su u krizi, košta me i politička kampanja, ja sam vezan za Kataloniju..."
Busquets - "A gde ću ja šefe, ko će me ovako kilavog? Tu mi je i brat u klubu, šiša travu, tu su mi stric i tata u upravi, ja nemam gde..."
Alba - "Šefe mene Messi voli, pitaj ga....znaš kako se ja ubacujem napred, kunem se počeću da igram i nazad, mlad sam...obećavam"
Koeman - "Žao mi je momci ali ne vidim vas u svojim planovima..."
(sva trojca u glas) - "MI SMO LEGENDE"...

eto ti moje kurceve srece, igrac kog organski ne podnosim napusta jedan klub koji volim, samo da bi otisao u drugi klub koji volim lol
kvalitet za barcu nikad nije imao, al za lazio vjerovatno ima, mozda bi i bio pojacanje
kvalitet za barcu nikad nije imao, al za lazio vjerovatno ima, mozda bi i bio pojacanje
Nisam pratio nista zadnjih dana, vidim sad mesi bi kao da ide, a ne znam jel se spadalo uopste oglasavalo poslije osmice il je hinjski i hladnokrvno se samo zaputio na odmor, kako to inace radi ovo spadalo od kapitena
Da bi se ista promijenilo prvo to spadalo i tifusar treba da ode, uzeti dobre pare ako se nadja koja budala da iskesira, dovesti tri cetiri dobra mladja igraca za pare od mesija, suareza, rakitica i ostalih tifusara, dati kumanu slobodu i ozezi, napraviti pravi tim zeljan rada i rezultata, a ne da gledamo ove tifusare s guza na guz kako se krecu predvodjeni boškom tifusarom, nekad najvecim igracem svijeta, a sad najvecom ohebinom
Pjaninic, de jong i jos jedan dobar veznjak novi, van de bek npr, naprijed grizman, novi neki napadac mocan, olus demba i coutinjo koji bi se kod kumana i bez mesija i klana starosjedioca vjerovatno dokazali, jos jedan novi bek desni i to je to, top ekipa i bez **** starosjedioca, buskec klupa, alba i pike nek igraju i to je to
Da bi se ista promijenilo prvo to spadalo i tifusar treba da ode, uzeti dobre pare ako se nadja koja budala da iskesira, dovesti tri cetiri dobra mladja igraca za pare od mesija, suareza, rakitica i ostalih tifusara, dati kumanu slobodu i ozezi, napraviti pravi tim zeljan rada i rezultata, a ne da gledamo ove tifusare s guza na guz kako se krecu predvodjeni boškom tifusarom, nekad najvecim igracem svijeta, a sad najvecom ohebinom
Pjaninic, de jong i jos jedan dobar veznjak novi, van de bek npr, naprijed grizman, novi neki napadac mocan, olus demba i coutinjo koji bi se kod kumana i bez mesija i klana starosjedioca vjerovatno dokazali, jos jedan novi bek desni i to je to, top ekipa i bez **** starosjedioca, buskec klupa, alba i pike nek igraju i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Potpuno te podržavam... samo da ode Messi bilo gde pa makar i nazad u Rozario. LP zagarantovana naredne godine...Romariooo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 00:40Nisam pratio nista zadnjih dana, vidim sad mesi bi kao da ide, a ne znam jel se spadalo uopste oglasavalo poslije osmice il je hinjski i hladnokrvno se samo zaputio na odmor, kako to inace radi ovo spadalo od kapitena
I fucking knew it.Barça are keen on selling Suárez in order to sign Inter Milan's Lautaro Martínez. [md]

@igrajlopte 🐦
A evo i parangala starog druga
Vidis do cega dodjosmo, do kakvih bruka i sramota, sve ono o cemu smo debatirali, ja ko kriticar a ti kao neko ko je velicao mesija, vidis da se sve obistini, da cemo predvodjeni tim rekreativcem biti sve gori, a po logickom slijedu nekom naredne godine ne gine nam 10 komada
Vidis do cega dodjosmo, do kakvih bruka i sramota, sve ono o cemu smo debatirali, ja ko kriticar a ti kao neko ko je velicao mesija, vidis da se sve obistini, da cemo predvodjeni tim rekreativcem biti sve gori, a po logickom slijedu nekom naredne godine ne gine nam 10 komada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.