Bolje da si fino napisao nema se para za nesto bolje i to je to, nego sto si napisao ovaj roman, a svi znamo da se pomoćni teren mogao pomjeriti 5 metara ali ocito da nije to razlog, nego je razlog sto se ide na jeftiniju verziju krova i tribine.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 avg 2020, 11:03Pa svakako da ima, nisam ni rekao da nema. Ako udjes na recimo Rodjeni forum ili grupu na viberu, vidjet ces da svi pisu kritike u vezi bilo cega sto se radi naopako. Problem je sto je ovaj najglasniji kad treba kritikovatiJonSnow je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:55Šefe, ovo mi je struka i znam o čemu pričam. Da su vaši izvalili malo više parica to bi izgledalo pristojno, a ovako su se požurili napraviti nešto za jeftinije pare.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 avg 2020, 10:52
Dajes ti podrsku ovoj upravi, ali je ocigledno da si fan jedne od bivsih uprava![]()
Da bi uopce komentarisao tribine i stubove, trebas otici na stadion i pitati sto se pravi RA tribina na taj nacin pa ce ti strucni ljudi objasniti.
S obzirom da je nosivost centralne tribine katastrofalna i nije u mogucnosti da drzi krov samostalno, potrebno je da teziste prebaci i na RA tribinu. Buduci da je RA bukvalno u zraku zbog pomocnog terena (sto opet mozes vidjeti ako odes na stadion a ne srat na forumu na osnovu slika), stubovi su se morali napraviti. U pocetku nije planirano da bude 5 redova iza stubova, ali zbog spajanja tribina dodali su jos 1-2 reda.
Dakle postoje minimalno 3 razloga zbog kojih se prave ovakvi stubovi samo sto trebas otici na stadion i pitati strucne ljude.
Ja cu prvi stati iza stubova samo da napunimo citavu tribinu, nije problem nikakav.
Poštujem, i to je opcija, ali prostora za kritiku ima.
Haj kad tako vec sve znac reci mi zasto su reflektori postavljeni onako bkizu zdenki? Ima li i za to neki poseban razlog