Idi na zenba kod Badžaka u Garden

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
manijakKladusa je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:37hebo sve ne mogu vjerovati, prvo bit ce prenos, ja se zenom pocorvaam, da bi gledao. Onda kazu nece biti prenos, ja joj kupim cvijce, ljubavi ti si meni sve, hebo utakmicu, idem mi veceras onako kako si ti zamisila, Sad udjem na forum ima prenos, o zivote pokvareni dzojstiku. Sad cu vraga gledati.Trebao sam sutati. Ovako cu gledati malo u putu preko moba. Al bitna je pobjeda i 5/5 bit ce snimak na youtube.I da se nadovezem i moj smo ocekivanja prekucali po pitanju ovi ulaznica, Kapa do poda ljudi.
ma koga to dovodi Arsenal
Ovog
Slazem se
A neda ti se brat mojmanijakKladusa je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:37hebo sve ne mogu vjerovati, prvo bit ce prenos, ja se zenom pocorvaam, da bi gledao. Onda kazu nece biti prenos, ja joj kupim cvijce, ljubavi ti si meni sve, hebo utakmicu, idem mi veceras onako kako si ti zamisila, Sad udjem na forum ima prenos, o zivote pokvareni dzojstiku. Sad cu vraga gledati.Trebao sam sutati. Ovako cu gledati malo u putu preko moba. Al bitna je pobjeda i 5/5 bit ce snimak na youtube.I da se nadovezem i moj smo ocekivanja prekucali po pitanju ovi ulaznica, Kapa do poda ljudi.
Dovodi igrača Lilla koji je bio na pozajmici u Dinamu. Ovako kad čitaš irfin post rekao bi da dodvode anonimusa iz Rudeša ili Međimurja.
irfo je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:49Ovog
https://www.transfermarkt.com/gabriel-m ... ler/435338
a jes lik napredovao na TM halal mu kruh. I to sve za dvije godine![]()
Slazem se
100%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.