MortemHz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 13:36Kad smo mi to uradili???feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:57Hahaha e jbg aj dusman a nas stisne i morto i panto na sred Koseva.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 13:36Kad smo mi to uradili???feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2020, 12:57Hahaha e jbg aj dusman a nas stisne i morto i panto na sred Koseva.
Zato što na forumu svako može da gleda na svoj način i na to ima pravo.
Zato se i zezamDenchi je napisao/la: ↑21 avg 2020, 10:05Ja **** vas dan lijepi, isto ko da ih gratis djele u pm, sta god kupimo izleti neki djedo" evo jedno krilo u papir sinko ponesi kuci da se ne baci" i tako imamo sva krila ikad...
Posudili Slobu Olimpiku i pokupili Sisica i sad imaju bolja krila od zelje,borca,radnika,veleza i ostatka sem eto zrinjskog i nas.....zasto smo krilofili???
ma debilizam a još stranac...zagorski je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:41Sto neko rece, Adukor i ako dode pitanje je u kakvoj ce formi doci nije dugo igrao, nije prosao pripreme. Tek ga mozda na proljece mozemo ocekivati u punom kapacitetu,a vec imamo i Pejovica. Njegov dolazak ima smisla samo ako ce neko od postojecih veznjaka otici na polusezoni pa da na vrijeme imamo rezervnu varijantu.
Zar nije prosao pripreme s svojim klubom?zagorski je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:41Sto neko rece, Adukor i ako dode pitanje je u kakvoj ce formi doci nije dugo igrao, nije prosao pripreme. Tek ga mozda na proljece mozemo ocekivati u punom kapacitetu,a vec imamo i Pejovica. Njegov dolazak ima smisla samo ako ce neko od postojecih veznjaka otici na polusezoni pa da na vrijeme imamo rezervnu varijantu.
I šta sad?
A rekose da nije, a i ako jeste ne pamti ni on kad je odigrao zadnju takmicarsku utakmicu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:45Zar nije prosao pripreme s svojim klubom?zagorski je napisao/la: ↑21 avg 2020, 14:41Sto neko rece, Adukor i ako dode pitanje je u kakvoj ce formi doci nije dugo igrao, nije prosao pripreme. Tek ga mozda na proljece mozemo ocekivati u punom kapacitetu,a vec imamo i Pejovica. Njegov dolazak ima smisla samo ako ce neko od postojecih veznjaka otici na polusezoni pa da na vrijeme imamo rezervnu varijantu.
i ja se pitam šta sad moj zundo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, enzo1, ErosViverosViv, Hajdeee, roccosiffredi i 101 gost.