FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ma meni iskreno ovaj famozni Nalic nit smrdi nit miriše....nekakav je sav švedski baš....ono,uvijek odmjeren....ja lično više volim temperamentne trenere a siguran sam i većina balkanaca jbg....takvi smo...slabo je ovdje ko uspio a da nije imao fakinluka u sebi...ne prolazi ovdje edukativna priča ba....nešto poput južne amerike....i tamo je sistem mrkve i štapa ako želiš uspjeh
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja nikog nisam spomenuo licno nit mi pada na pamet. Tebe kao i sve trenere koje si spomenuo cijenim. Ali shvati nas trener je Nalic i od mene ima podrsku kao i svi raniji a i buduci. Sta mene briga za nekim koji nisu kod nas. Naravno da ima puno i boljih i losijih. Evo radi se otpustaju nepotrebni. U koliko bude krize rezultata prvi cu podrzat promjenu. Mene klub vise zanima od hiljadu trenera.tuzlac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:54Daj živ bio ti si ozbiljan čovjek.Kako možeš govoriti jedno slovo protiv Husrefa.Psuje , neka psuje.I Gerum je psovao .Isto kao i Ćiro,2zaledi "igru pa im složi sve na kamaru.Gerum je znao opsovati igrača sa kojim je nekad dijelio svlačionicu kao igrač.Treneri "pizdolizci" rijetko su polučili uspjeh.Sjeti se Fergusona kad je ušao u poluvremenu u svlačionicu i nabio kopačku nogom.Ona je potrefila Bekama pravo u glavu.Misliš li da je zvijezda Mančestera pisnula i jednu riječ ?. Ti besposlen , penzioner pa kahvenišeš sa Nalićem i sad je on po tebi Murinjo.tcity055 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:06Ovo su divne stvari koje naš trener radi - čime se jača kolektiv. Za razliku od nekih istrošenih trenera koji mrze i sebe i druge. Svaka čast Nala.
https://sportsport.ba/fudbal/igraci-fk- ... aca/372585
Tako je ,klub je iznad svih.Naravno osim gosp.Azmira Husića.Do pobjede.tcity055 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 00:16Ja nikog nisam spomenuo licno nit mi pada na pamet. Tebe kao i sve trenere koje si spomenuo cijenim. Ali shvati nas trener je Nalic i od mene ima podrsku kao i svi raniji a i buduci. Sta mene briga za nekim koji nisu kod nas. Naravno da ima puno i boljih i losijih. Evo radi se otpustaju nepotrebni. U koliko bude krize rezultata prvi cu podrzat promjenu. Mene klub vise zanima od hiljadu trenera.tuzlac je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:54Daj živ bio ti si ozbiljan čovjek.Kako možeš govoriti jedno slovo protiv Husrefa.Psuje , neka psuje.I Gerum je psovao .Isto kao i Ćiro,2zaledi "igru pa im složi sve na kamaru.Gerum je znao opsovati igrača sa kojim je nekad dijelio svlačionicu kao igrač.Treneri "pizdolizci" rijetko su polučili uspjeh.Sjeti se Fergusona kad je ušao u poluvremenu u svlačionicu i nabio kopačku nogom.Ona je potrefila Bekama pravo u glavu.Misliš li da je zvijezda Mančestera pisnula i jednu riječ ?. Ti besposlen , penzioner pa kahvenišeš sa Nalićem i sad je on po tebi Murinjo.tcity055 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:06Ovo su divne stvari koje naš trener radi - čime se jača kolektiv. Za razliku od nekih istrošenih trenera koji mrze i sebe i druge. Svaka čast Nala.
https://sportsport.ba/fudbal/igraci-fk- ... aca/372585
To je i moje viđenje.staragarda je napisao/la: ↑20 avg 2020, 22:40Ma meni iskreno ovaj famozni Nalic nit smrdi nit miriše....nekakav je sav švedski baš....ono,uvijek odmjeren....ja lično više volim temperamentne trenere a siguran sam i većina balkanaca jbg....takvi smo...slabo je ovdje ko uspio a da nije imao fakinluka u sebi...ne prolazi ovdje edukativna priča ba....nešto poput južne amerike....i tamo je sistem mrkve i štapa ako želiš uspjeh
HASANOVIĆ USPJEŠNO OPERISAN

20. Avgusta 2020. 145 Pregleda
Mirsad Hasanović danas je uspješno operisan!
Naime, ovaj 25-godišnji veznjak Tuzla Cityja na početku priprema je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata.
Hasanović je operisan na poliklinici “Orthos” u Sarajevu.
– Već sam izašao iz bolnice, imam malo bolova nakon operativnog zahvata, ali ljekari su mi rekli da je to normalan osjećaj. Sada slijedi oporavak i nadam se što prije povratku na teren, kazao je Hasanović.
Našem Mirsadu želimo što brži oporavak, a prema prvim prognozama on neće biti na raspolaganju ove jeseni stručnom štabu.
press Služba F.K.Tuzla City

20. Avgusta 2020. 145 Pregleda
Mirsad Hasanović danas je uspješno operisan!
Naime, ovaj 25-godišnji veznjak Tuzla Cityja na početku priprema je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata.
Hasanović je operisan na poliklinici “Orthos” u Sarajevu.
– Već sam izašao iz bolnice, imam malo bolova nakon operativnog zahvata, ali ljekari su mi rekli da je to normalan osjećaj. Sada slijedi oporavak i nadam se što prije povratku na teren, kazao je Hasanović.
Našem Mirsadu želimo što brži oporavak, a prema prvim prognozama on neće biti na raspolaganju ove jeseni stručnom štabu.
press Služba F.K.Tuzla City
[url [/url]
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sta je sa onim DZaficem sto ste ga doveli na ljeto?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Otac Ibre Biogradlića samo je jednom otišao na Koševo da gleda utakmicu.Kad se vratio kući žena ga pita, kakoje bilo.Stari Biogradlić će ti njoj:dobro je bilo samo su najviše tebe spominjail.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 avg 2020, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- hordasDoboj
- Kontakt:
E jesi bilde, fino pitam na temi sta je s frajerom igrao prva dva kola, druga sva ga nema nikako. Ako ne znas nemoj me ni citirati.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nije on igrao nikako .On ne zna igrati.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:35E jesi bilde, fino pitam na temi sta je s frajerom igrao prva dva kola, druga sva ga nema nikako. Ako ne znas nemoj me ni citirati.
-Jesi li znao ovo za rah.Biogradliće'? brahim je ovo lično ispričao u kamere.
Bolestan je bio.
- hordasDoboj
- Kontakt:
tuzlac je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:06Nije on igrao nikako .On ne zna igrati.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:35E jesi bilde, fino pitam na temi sta je s frajerom igrao prva dva kola, druga sva ga nema nikako. Ako ne znas nemoj me ni citirati.
-Jesi li znao ovo za rah.Biogradliće'? brahim je ovo lično ispričao u kamere.

Dosao je sa finim CV-om kod vas, odigrao prve dvije utakmice i onda nestao. Ne znam jel bio na klupi ikako poslije toga. Imam ga na fantasyu pa me zanima

Nisam cuo za to, mozda sam burno reagovao ali vidim preskoci sve sto sam pisao i pises neku desetu stvar

- hordasDoboj
- Kontakt:
Hvala

Hoce li igrati ovo kolo, i koga imate jos na mjest amf?
Neće.Na mjestu "Attacking Midfield" imamo Maksimovića i Nikolića a može i Ubiparip.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:23Hvala![]()
Hoce li igrati ovo kolo, i koga imate jos na mjest amf?
Željo izgubi ,nema za platu.Odigrali 2 na kladionicama.
-
- Kontakt:
I onda tako neki veliki forumski strucnjaci, treneri, selektori napisu kako je lahko dobiti,, slabu,, Krupu i Mladost. Ali nevide dalje od nosa, citav zivot proso im u pametovanju.
Tuzla City / Sloga Simin Han
.......................................BUDI I TI TUZLA CITY
..............................................
..............................................

Nadam se da nasi nece potcjenit Olimpic kao sto su neki u Zeljeznicaru potcjenili Mladost.
Mozda Osim nije, ali stoperi Zeljeznicara definitivno jesu potcjenili Mladost sto se vidi najbolje kod postignutog gola. Dva stopera stoje oko pola metra od napadaca i prakticno ga pustaju da sutira, bez ozbiljnog bloka, faula...
Nadam se da se nama sutra nece desit nesto slicno, ali ako svi igraci ne udju 100% u utakmicu - plasim se da je sve moguce.
Ovi na zvanicnoj stranici kluba najavili TV prenos, ali nazalost ocito nista od toga...
Bilo bi lijepo da neko pojasni sta se desava po pitanju tih prenosa, jer kako je krenulo mi Tuzla City necemo gledat skoro nikako ove godine...
Nebi bio problem da se bar moze otici na domace utakmice, ali ovako...
Mozda Osim nije, ali stoperi Zeljeznicara definitivno jesu potcjenili Mladost sto se vidi najbolje kod postignutog gola. Dva stopera stoje oko pola metra od napadaca i prakticno ga pustaju da sutira, bez ozbiljnog bloka, faula...
Nadam se da se nama sutra nece desit nesto slicno, ali ako svi igraci ne udju 100% u utakmicu - plasim se da je sve moguce.
Ovi na zvanicnoj stranici kluba najavili TV prenos, ali nazalost ocito nista od toga...
Bilo bi lijepo da neko pojasni sta se desava po pitanju tih prenosa, jer kako je krenulo mi Tuzla City necemo gledat skoro nikako ove godine...
Nebi bio problem da se bar moze otici na domace utakmice, ali ovako...
U sutrašnjoj utakmici očekujem pobjedu.Očekujem da odmah od početka utakmice nametnemo tempo igre i da već u prvom poluvremenu ostvarimo prednost u rezultatu.Ne sumnjam u ozbiljan pristup utakmici.
Kod mene u programu arenasport BiH za nedjelju u 17 sati piše dokumentarni film "Kenny".
Nažalost na TV-u ćemo izgleda gledati samo par utakmica Cityja i to protiv Borca,Sarajeva,Željezničara i možda Zrinjskog i Slobode.Ostalo vjerovatno nećemo gledati.
Ranije smo imali mogućnost odlaska na stadion pa nas nije bilo briga da li se nešto prenosi na TV ili ne.Prenosi na Moja TV su bili problematični i loši iz raznih gledišta ali nas to nije pogađalo jer smo gledali uživo.
Sad imamo potpunu kontrolu prenosa od strane arenasporta i telemacha tj srpskog operatera kojem su prioritet prenosi klubova iz RS-a te nakon toga sarajevskih klubova i Zrinjskog.Ostali su tu marginalizovani i imaju tretman drugorazrednih nebitnih klubova koji se prenose samo ako igraju sa prioritetima srpskog operatera.
Kod mene u programu arenasport BiH za nedjelju u 17 sati piše dokumentarni film "Kenny".
Nažalost na TV-u ćemo izgleda gledati samo par utakmica Cityja i to protiv Borca,Sarajeva,Željezničara i možda Zrinjskog i Slobode.Ostalo vjerovatno nećemo gledati.
Ranije smo imali mogućnost odlaska na stadion pa nas nije bilo briga da li se nešto prenosi na TV ili ne.Prenosi na Moja TV su bili problematični i loši iz raznih gledišta ali nas to nije pogađalo jer smo gledali uživo.
Sad imamo potpunu kontrolu prenosa od strane arenasporta i telemacha tj srpskog operatera kojem su prioritet prenosi klubova iz RS-a te nakon toga sarajevskih klubova i Zrinjskog.Ostali su tu marginalizovani i imaju tretman drugorazrednih nebitnih klubova koji se prenose samo ako igraju sa prioritetima srpskog operatera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.