FK Mladost DK
-
budimo_realni
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Ovo su oni igrali za kladionicare
Musija igrao kladionicu da zaradi para da moze krov napraviti
I ja sam nekad kritikovao Isakovica, ali izgleda da je on nama bio odlican. Jos i onaj magarac ode u Zrinjski... Ma bataliti ovo dok se ne vidi da nesto mijenjaju, ne vrijedi se zivcirati bezze...
Šta se čeka sa promjenom trenera? Za 12 dana je Olimpik kući, očekujem barem 2 nova igrača i novog trenera do tada ako klub ima ikakve ozbiljne ambicije da ostane u ligi.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ma ja iskreno ocekujem od Olimpika buđenje ekipe, prva tri boda i da onda sve krene na bolje. Nije ovo prvi put da bude loš start...
- ASD
- Kontakt:
Ako se ekipa ne pojača, teško da će proigrati.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:51Trenutno stanje izgleda kao što si opisao, ali sve se u trenu može promijeniti. Ova djeca će garantujem ti, vrlo brzo proigrati, a onda će Mladost ponovo vrlo nezgodna biti, gdje niko neće unaprijed bodove upisivati. Ta prića o ispadanju je samo gubljenje vremena, ovdje o tome niko i ne razmišlja.biceDUPLA je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:00Ovo ti je minimum primili ste prosle godine 6 u kupu. A ne da ce te ispasti vec necete imati vise od 15b do kraja sezone. Zivi bili pa vidjeli. Musija da je sta konto ne bi prodo 90% sto valja i ubacio djecu. U ovoj seljackoj ligi od djece nema nista. Tako je jbg...pomirise na vrijeme bice ti lakse.
Odbrana je realno level federalne lige.
Musemic je slobodan,mozda bi ga trebalo dovest.
Ne vidim neko vece ime u ovom trenutku.
Ne vidim neko vece ime u ovom trenutku.
- ASD
- Kontakt:
Kaže Beganović da treba igrača nazad da bi se igralo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
scudetto89
- Kontakt:
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Tu sam : )biceDUPLA je napisao/la: ↑16 avg 2020, 12:09Postujem sve i kazem opet ZAO MI JE FAKAT. Draze vas gledati Travnika, Celika nego ovu Krupu, Radnika ... Cujemo se poslije tekme na Grbavici da prvo ovo gore potvrdim. SretnoFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:51Trenutno stanje izgleda kao što si opisao, ali sve se u trenu može promijeniti. Ova djeca će garantujem ti, vrlo brzo proigrati, a onda će Mladost ponovo vrlo nezgodna biti, gdje niko neće unaprijed bodove upisivati. Ta prića o ispadanju je samo gubljenje vremena, ovdje o tome niko i ne razmišlja.biceDUPLA je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:00Ovo ti je minimum primili ste prosle godine 6 u kupu. A ne da ce te ispasti vec necete imati vise od 15b do kraja sezone. Zivi bili pa vidjeli. Musija da je sta konto ne bi prodo 90% sto valja i ubacio djecu. U ovoj seljackoj ligi od djece nema nista. Tako je jbg...pomirise na vrijeme bice ti lakse.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Super sve pobjedili i to. Al ne mogu da se nacudim supku hirosu koji se setka i hoće on da izvodi slobodnjak koji je idealan za alica. Vrijedi isto i za dedica koji je još gori,a najgori j3 beganović koji to ne mjenja.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ne znam sta je ovo. Ima li neko objasnjenje
Cini se da svi mi koji smo "pljuvali" Mensu i ekipu dugujemo kolektivno izvinjenje. Cini se da je ovu ekipu stvarno samo handrila ona korona i nepripremljenost. Doduse i neki momci nisu igrali odmah na pocetku prvenstva. Ova odbrana ovakva kakva je sad mi djeluje dosta dobro, ali ovaj Alić ne može odigrat utakmicu bez kartona. Samo da ovako nastave. Mladi su i bit ce sigurno uspona i padova, ali se nadam da ce od sada biti puno vise uspona 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Svaka čast, Nedim je odličan napadač, sretno u nastavku 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Bravo, upravo je ta j.bna korona unazadila ekipu. Neuigranost, kondicija, nedostatak pripremnih utakmica. Iz utakmice u utakmicu se vidi kakav takav napredak, iako još igraju toplo hladno. Fali tu još malo iskustva u vidu dva tri pojačanja da bi se komotno nosili s najboljima. Čestitke ekipi i Beganoviću za ovu pobjedu.budimo_realni je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:07Ne znam sta je ovo. Ima li neko objasnjenjeCini se da svi mi koji smo "pljuvali" Mensu i ekipu dugujemo kolektivno izvinjenje. Cini se da je ovu ekipu stvarno samo handrila ona korona i nepripremljenost. Doduse i neki momci nisu igrali odmah na pocetku prvenstva. Ova odbrana ovakva kakva je sad mi djeluje dosta dobro, ali ovaj Alić ne može odigrat utakmicu bez kartona. Samo da ovako nastave. Mladi su i bit ce sigurno uspona i padova, ali se nadam da ce od sada biti puno vise uspona
![]()
Zadnja izmjena: FKMLADOSTDK, dana/u 21 avg 2020, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Samo da ostane zabiljezeno,prije 5 dana covjek napisao.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Realno mladost ima puno bolju ekipu od zeljescara i ako sudije dozvole, ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma prijatelju, nemaš se radi čega izvinjavati. Odigrali ste loše, najlošije do sada, ali ovakvu igru više nećete ponoviti, ubijeđen sam u to. Pa nije vas ništa htjelo, sredina, pasovi, šutevi, a naša odbrana se za divno čudo pokazala kao neprohodna. Sretno vama protiv Macabija, a i u nastavku PL.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Čestitke iz Zenice, sretno dalje i da opstanete u ligi.
Najveće pohvale definitivno zaslužuje stoperski tandem Nikolić - Mahmić. Sigurno 90% dobijenih zračnih djela, naročito Nikolić, podsjetio me na Vukotića dok je bio u Krupi, kakva dominacija u skoku
Mahmić nova zlatna koka Mladosti, kakva utakmica sa 17 godina!
Idemo sad ovjeriti ovu pobjedu protiv Olimpika, leže nam ove ekipe iz "metropole"
Mahmić nova zlatna koka Mladosti, kakva utakmica sa 17 godina!
Idemo sad ovjeriti ovu pobjedu protiv Olimpika, leže nam ove ekipe iz "metropole"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.