FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi pisu o konama a niko o Brestu i oni gube kuci 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Vidis slucajnosti, znam ih i ja. Ali objektivno mislim da ona prica njihova za vrijeme odlaska u Portugal nije bas osnovana i da se bezveze tu neki konflikt stvorio.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:50
Ma znam ih ja privatno, nista od toga.
Na Hadzice mislim ne na Doboj Kakanj. Pozdrav drug
Ako bi se pokazala volja, jasan plan i novcana sredstva, mislkm da ne bi trebao biti problem ni sa kim.
Ne mislim na malog trenutno, nego opcenito, svakako mislim da nije vrijedan neke borbe da se vrati. Nije to igrac u kojeg se mozes pouzdati da sa klupe ulazi i zabija golove
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nevjerovatan je. Sa desetke na beka. I takve partije...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:28Jel realno da me je Salcin na beku vise odusevio nego bilo koji drugi bek u ligi
Puno znači za igru u tranziciji. Nešto slično kao Hebib, stim da ovaj zna lopte.
Za sta? Pare dat za ovog malog????JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:45Kad bi se izvadile pare pa platile, da vidis kako bi htjeliOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:42Neće Nedim nazad više. Na ratnoj nozi su sa nama.
Al ovdje se naviklo dzabaluka, u neke zamjene, otpisani igraci, posudbe, bez ugovora, bez klubova i sl
Kad hoces pojacanje, treba se izvaliti
Nama treba spic jaci od Ahmeta za par klasa za evropu
Ne idemo u federalnu...
Ovog Alica malog bi valjalo uzet i ostavit u Mladosti da igra....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:01Vidis slucajnosti, znam ih i ja. Ali objektivno mislim da ona prica njihova za vrijeme odlaska u Portugal nije bas osnovana i da se bezveze tu neki konflikt stvorio.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:50
Ma znam ih ja privatno, nista od toga.
Na Hadzice mislim ne na Doboj Kakanj. Pozdrav drug
Ako bi se pokazala volja, jasan plan i novcana sredstva, mislkm da ne bi trebao biti problem ni sa kim.
Ne mislim na malog trenutno, nego opcenito, svakako mislim da nije vrijedan neke borbe da se vrati. Nije to igrac u kojeg se mozes pouzdati da sa klupe ulazi i zabija golove

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I u defanzivi nije razocarao..sigurno da mu je Vinko objasnio neke stvari jer je bio defanzivac u karijeriOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:01Nevjerovatan je. Sa desetke na beka. I takve partije...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:28Jel realno da me je Salcin na beku vise odusevio nego bilo koji drugi bek u ligi
Puno znači za igru u tranziciji. Nešto slično kao Hebib, stim da ovaj zna lopte.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Definitivno pun pogodak. Vjerovatno najbolji bek ligeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:04I u defanzivi nije razocarao..sigurno da mu je Vinko objasnio neke stvari jer je bio defanzivac u karijeriOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:01Nevjerovatan je. Sa desetke na beka. I takve partije...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:28Jel realno da me je Salcin na beku vise odusevio nego bilo koji drugi bek u ligi
Nemojte Bgt da ikog vise uzimamo iz Mladosti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja sam se osvrnuo na to, da neko "neće" i tjt
Hoce svi kada se dobri uslovi i pare ponude, nema nece
Ne pratis sve moje postove, malo iznad sam rekao da se za ovog ne isplati borit, trebw nam pojacanje, ne rezerva za ahmeta
A i to je problem. Ne mozes tek tako dovest napadaca, moras mu predstavit plan, viziju, nece niko doci kad zna da je najbolji strijelac i igrac ekipe tu glavni napadac. Ali predstavis plan kazes star je, treba ga neko zamjenit, dobijat priliku postepeno, a uz to takvognigraca moras pofino platiti i odstetu ako treba i platu
Imam dojam da nasi cekaju nekog napadaca dzabe da dodje, uz neku osrednju platu i tjt. To su igeaci sto postizu golove i donose pobjede, s razlogok najskuplji i najtezi za dovest
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dynamo izjednačio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prca njih Hadzic opasno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Oca mi ako imalo postoji šanse Hadžića vratiti, neki dan sam pisao ja nista ne bi imao protiv, vidi se da je školovan igrač
-
- Kontakt:
Treba Hadžića odmah potpisati i ostaviti u Mladosti, bar do kraja polusezone.
Može Hadžić, ali kao treća opcija iza Merse i novog napadaca.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Javier, stari manjejak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- belosevic23
- Kontakt:
Al igra suarez 

Bgm opasan Suarez
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.