FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pokvare ti sedmicu citavu. Fuj **** vas Tito i fudbal i sve,sta radite niste normalni. Ovo samo mi mozemo i niko vise.
Zamisli nadati se necemu protiv Maccabi-a...
Zadnja izmjena: Hare1902, dana/u 21 avg 2020, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I sad ce meni neko reci da Zec nije spreman da odigra 10 min. Pa sa 100kg bi zabio 2 gola danas. Lendric k’o mrtav konj
-
- Kontakt:
Kladionica Kladionica Kladionica Kladionica Kladionica
Vadiš Luku da ubaciš Jamaka, prodat ćete sad 7000 al m..a labudovih.
Ubili su mi volju za život. Sram vas bilo stoko kladioničarska, fuj gamad jedna. Svi mrš u pm. I Amar i Štila i svi ostali debili. **** me otac mahniti što vam pare dajem i gledam ova sranja.
Samo Željo!
Hahahahaha ovo je najjadniji poraz koji pamtim fuj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
e sto nas ispostovase 

Pizde jedne makar cestitajte protivniku, a ne ko zadnje pizde bjezati sa terena. Sramote
Bukvalno najjadniji, i Amarov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva kladionica sta vam jeManijakdolopate je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:51Kladionica Kladionica Kladionica Kladionica Kladionica
-
- Kontakt:
E moj Amare. I ti htio da vodis reprezentaciju.
uzmi svoje taldzije Jamaka, Bekrica, Lendrica i Kosorica i vodi ih kuci. **** te oni. Vamo glumis nekog Murinja, a papcina Beganovic te nadmudri na Grbavici sa djecurlijom.
Stidi se
Stidi se
Mars odavde **** ti Vijetnamac mater
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Fuj!! Ovako brukati klub!
**** nas akcije da nas ****
Ne zasluzuju marku
Ne zasluzuju marku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nabijem vas sve kolektivno na kur.ac. Toliko
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim