"Slab fizicki" ti moze donijet dosta penala, mali je pametan, zna se uvalit, brz, a ako si pratio trci isto u sedmoj i sedamdesetsedmoj min. Mali je spreman pravo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemo uzeti Velež sada !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Sad mi je lakse sto su nam uzeli bod 

Da je bezveze ne bi ga Benfika gledala, al nas mentalitet, ima talenta momak, i protiv nas je dobar bio, a veceras je fakat donio pobjeduAhmoveliki je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:53"Slab fizicki" ti moze donijet dosta penala, mali je pametan, zna se uvalit, brz, a ako si pratio trci isto u sedmoj i sedamdesetsedmoj min. Mali je spreman pravo
Sve na svoje mjesto lagano
Mislim da ce ovo našima psihološki dosta poslužiti i da cemo aBd u Nedjelju biti ono što jesmo a to je ŠAMPIONI...
Bit ćeš opet prvak čest 1946!
Bit ćeš opet prvak čest 1946!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Znate li slucajno kako su igrale kurave sa Zeljeznice??!

Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 21 avg 2020, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.

- SedrenikHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahahahha tooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko je u toku dana napisao da će izaći sa kombinovanim sastavom danas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje Nedim nego Irfan i sigurno jeftiniji.
Pobjediti Veleza a ni remi nam ne odnosi puno, bitno je da smo tu u vrhu bod-dva gore dole to se nadoknadi samo, da u Evropi doguramo daleko
Pobjediti Veleza a ni remi nam ne odnosi puno, bitno je da smo tu u vrhu bod-dva gore dole to se nadoknadi samo, da u Evropi doguramo daleko

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Odlicnu brzinu ima i dribling,jos.malo da jakne i top napadac .
Dugo nisam gledao mladog igraca koji u nasoj ligi djeluje ovako zrelo ,pa on ove stopere od 30+ nosi ko djecu,ima onu dozu drskosti i bezobraznosti,fakin pravi od igraca,paklen do bola.Strasan Suarez 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bice poslije kao i za Fanima daj pare i igraca za Suareza
Ma sigurno je i jeftiniji od Irfana koji "vec" ima 27 godina. Moramo dovesti Nedima, sad je jedan od najboljih u ligi sto se tice napadaca.
Ova utakmica je dokaz da nije ni Zeljeznicar toliko jak ove sezone koliko hypeaju. Samo ovako nastaviti, imamo jak roster i ne smijemo to sebi dopustiti da neko drugi uzme titulu.
Ova utakmica je dokaz da nije ni Zeljeznicar toliko jak ove sezone koliko hypeaju. Samo ovako nastaviti, imamo jak roster i ne smijemo to sebi dopustiti da neko drugi uzme titulu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kralju moj ne moze mu pertle vezat, sta je Hare radio u njegovim godinama, i gdje je sve igrao....ajdohordas je napisao/la: ↑21 avg 2020, 20:37De ba Denchi ako Nedim dalje u sezonu nastavi u ovom ritmu a vjerujem da hoce jer je iz kola u kolo sve bolji, za Hareta je Aguero.
2 tekme je odigrao momak i taman mu je Mladost klub za njegov nivo, na vecem bi se izgubio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pogodi ih kap i ispuha čuna ko dusica 

Amar im je prodao ublehu, i svaku utakmicu to radi.. ovo da je tenkista uradio (odovic) koji je 10x veca fudbalska legenda od amara vec bi ga nozem nabili dok amaw je juce reko favoriti smo al se boim sto smo favoriti..
Sace on zavijat glavom ko pelcovana koza i reci reko sam da cemo izgunbit jer smo apsulutno favoriti
Sace on zavijat glavom ko pelcovana koza i reci reko sam da cemo izgunbit jer smo apsulutno favoriti
- robertkosar
- Kontakt:
Ma ne netreba ga vracati poslije onake radosti u kaknju protiv nasOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:42Neće Nedim nazad više. Na ratnoj nozi su sa nama.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, ledesma, Pantelija, pierce i 85 gostiju.