FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nedim je uvijek bio dobar, samo pogrešne savjetnike imao i zelio je odmah sve. Sad je sazrio i jako bi nam dobro došao.
Jesi gledo onog iz Borca Lukica?
Duplo strasniji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:03Amar im je prodao ublehu, i svaku utakmicu to radi.. ovo da je tenkista uradio (odovic) koji je 10x veca fudbalska legenda od amara vec bi ga nozem nabili dok amaw je juce reko favoriti smo al se boim sto smo favoriti..
Sace on zavijat glavom ko pelcovana koza i reci reko sam da cemo izgunbit jer smo apsulutno favoriti

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
On je svjetski napadac kralju, mali smo mi klub za njegabordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:04Nedim je uvijek bio dobar, samo pogrešne savjetnike imao i zelio je odmah sve. Sad je sazrio i jako bi nam dobro došao.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nemojte ba podyebavati, koji vam je qrac. Čeka nas u nedelju utakmica. Mogli bi se i nama smijati. Sabura yebo ga belaj. Vidiš kako njima karma vrati.
Nema vraćanja, mi bi svako kolo nekoga dovodili.Denchi je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:07On je svjetski napadac kralju, mali smo mi klub za njegabordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:04Nedim je uvijek bio dobar, samo pogrešne savjetnike imao i zelio je odmah sve. Sad je sazrio i jako bi nam dobro došao.

Hahahahahahaa
E sad im halal onaj bod sto su nama uzeli
E sad im halal onaj bod sto su nama uzeli

Da i u njemu vidim veliki kvalitet slazem se.Pravi igrac isto,on je malo vise "sidras" .Ali generalno isto pravi igrac,na prvu se vidi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Oni koji su drkali na komšinice ova prva 3 kola, jel vam sad jasno kakvog konkurenta imamo za titulu yebo li vas hljeb onaj ??????
Sve je tudje bolje nego naše, danima se pisalo ovdje na forumu kako je morž najbolji trener lige a Stila teški kapitalac, jel vam sad malo jasnije ????
Sve je tudje bolje nego naše, danima se pisalo ovdje na forumu kako je morž najbolji trener lige a Stila teški kapitalac, jel vam sad malo jasnije ????
Boli me ku.rac za njih samo sebe gledati. I imat povjerenja u ovu ekipu. I podrsku im dati. A ne pisati kakve nebuloze. Idemo velez dobiti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Šta kaže nije Dinamo deveti s dvije pobjede u zaostalim su četvrti
Slabi su skroz u ligi, ni blizu ovima iz vrha. Imamo historijsku priliku u srijedu.

Slabi su skroz u ligi, ni blizu ovima iz vrha. Imamo historijsku priliku u srijedu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
morz jeste najbolji trener lige, on bi sa ovim nasim igracima silovao ovu ligu, no njegova trenutna ekipa je limitirana koliko god se oni busali u prsa da imaju najbolji tim, to je daleko od istine i naravno da ce kiksevi dolaziti i kad se najmanje tome budu nadali, i svakako je jasno da se mi ustvari ovdje najvise pitamo i da mi sami sebi najprije mozemo titulu izbiti iz ruku a ne neka prejaka konkurencijaajdohordas je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Oni koji su drkali na komšinice ova prva 3 kola, jel vam sad jasno kakvog konkurenta imamo za titulu yebo li vas hljeb onaj ??????
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Realno igrali su najbolje isto tako veceras su pokazali da imaju puno nedostataka. Sta psujes??ajdohordas je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Oni koji su drkali na komšinice ova prva 3 kola, jel vam sad jasno kakvog konkurenta imamo za titulu yebo li vas hljeb onaj ??????
nova sezona, stara navika, najveći uspjesi su im naši kiksevi.
SMIJALI SE NAŠOJ MUCI, SADA STE PRAVI KURCI
SMIJALI SE NAŠOJ MUCI, SADA STE PRAVI KURCI
NEMA NAZAD
Dao 2 gola u ligi u kojoj Hare samo za nas ima 100+ nastupa i sad je ovaj mali koji se naguravao sa zeljinom nikakvom odbranom zvijezda neka?
Nasi stoperi zabiju 3-4 gola po sezoni, da li ste dobro momci?
Znate li sta je Lendric radio ovoj ligi sa 19? Ili Armin Hodzic? Kad bude prvi strijelac lige cucemo se....
Nisu problem oni, boli me qrac za njima. Problem je naša loša igra, mi se mučimo.bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:15Realno igrali su najbolje isto tako veceras su pokazali da imaju puno nedostataka. Sta psujes??ajdohordas je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Oni koji su drkali na komšinice ova prva 3 kola, jel vam sad jasno kakvog konkurenta imamo za titulu yebo li vas hljeb onaj ??????
tu smo negdjeajdohordas je napisao/la: ↑21 avg 2020, 21:11Oni koji su drkali na komšinice ova prva 3 kola, jel vam sad jasno kakvog konkurenta imamo za titulu yebo li vas hljeb onaj ??????

You are someone else I am still right here
De, ljudi, da skupimo glave i nedjelju da pobijedimo Velež i u srijedu da prođemo Dinamo. Samo smo na dva koraka od konačnog iskoraka, odbosno uspješne igre na dva fronta.
Mislim da se Marinović, nakon utakmice u Kardaifu, konačno oslovodio grča koji je bio primjetan. Ako dobijemo Velež i Dinamo, mi smo, definitivno novi/stari prvaci. Što bi reko Ivo Andrić; Citirajte me! A Dino Merlin odgovorio; Kradem!
Mislim da se Marinović, nakon utakmice u Kardaifu, konačno oslovodio grča koji je bio primjetan. Ako dobijemo Velež i Dinamo, mi smo, definitivno novi/stari prvaci. Što bi reko Ivo Andrić; Citirajte me! A Dino Merlin odgovorio; Kradem!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Burberry46, Dave, dlakavijazavac, Hajdeee, johntravolta123, kontra, ledesma, N3R3D, napoleon72, roccosiffredi, Serha, Tarapi, ŠTA_JE i 94 gosta.