FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Cudi me, mislim da je iole normalan trener skontao bi da Gaggliardini skripi uzasno i da lik ne pokrece se s loptom kad je primi, nista ne radi.
Covjek pravi faul jer ga Navas pretrca kao da ga nema uopce. Naprijed je bio jedan odbijanac, on nju po zemlji puca a dvojica usla u blok, brate da je Eriksen bio, to bi se rijesilo lahko.
Motivacija igraca je veoma upitna, nikome do Lautara nije ni zao sto su izgubili, a realno mi gubimo zadnjih par minuta, dodajemo se klasicni po odbrani. Ovoj ekipi kroje odbrambeni igraci igru.
To nema smisla, ljudi koji najmanje znaju sa loptom da ti pokrecu igru, katastrofa.
**** se treneu 12 milki a plana B nema ni na vidiku.
Covjek pravi faul jer ga Navas pretrca kao da ga nema uopce. Naprijed je bio jedan odbijanac, on nju po zemlji puca a dvojica usla u blok, brate da je Eriksen bio, to bi se rijesilo lahko.
Motivacija igraca je veoma upitna, nikome do Lautara nije ni zao sto su izgubili, a realno mi gubimo zadnjih par minuta, dodajemo se klasicni po odbrani. Ovoj ekipi kroje odbrambeni igraci igru.
To nema smisla, ljudi koji najmanje znaju sa loptom da ti pokrecu igru, katastrofa.
**** se treneu 12 milki a plana B nema ni na vidiku.
Allegri je gospodin i bolji trener od Contea.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Poraz ovdje ako se shvati na ispravan način može biti vrijedniji od ove titule i prvog pota CL. Na površinu je izašlo sve što ne šteka.
Nisam baš siguran da s Conteom možemo ostvarit domete koje želimo. O (ne)kvaliteti pojedinaca ne bih komentarisao. I treba poraditi na mentalnim stvarima. Seljački mentalitet Brozovića i Barelle ti ne može činiti osnovni bedem veznog reda. A o luzerskom mentalitetu ne bih pričao.
Nisam baš siguran da s Conteom možemo ostvarit domete koje želimo. O (ne)kvaliteti pojedinaca ne bih komentarisao. I treba poraditi na mentalnim stvarima. Seljački mentalitet Brozovića i Barelle ti ne može činiti osnovni bedem veznog reda. A o luzerskom mentalitetu ne bih pričao.
"We need to suffer. And we need to fight."
Složio bih se, ali svejedno ga ne želim vidjeti u Interu. I ovog sam jedva "progutao".
#SuningOUT
Trener stvara sampione. Poslusaj samo Slavena Bilica sta je rekao o Kloppu.Captain4 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:22Poraz ovdje ako se shvati na ispravan način može biti vrijedniji od ove titule i prvog pota CL. Na površinu je izašlo sve što ne šteka.
Gini W. dosao iz Newcastela koji je ispao iz lige.
Robertson koji je igrao u Hull Cityu.
Mane dosao iz West Hama.
Matip iz Schalkea.
O Hendersonu da rijeci ne trosim.
Salah je igrao u Romi jer ga Juve nije htio- a nije se proslavio mnogo sa fulanim prilikama.
Niko od tih nije bio wc igrac, ali je napravljen istim, mentalno i fizicki.
Poćetino bi bio čisti seks
"We need to suffer. And we need to fight."
Napravio je i Conte od Lukakua igraca. Treba biti posten. Al ovo veceras je bilo uzasno vodjenje utakmice. Bas uzasno...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma Conte ide jedino ako sam ode, a on sam neće otići jer ostavlja na stolu €25mil. Tako da mijenjaj temu, dogodine je i dalje tu. Na Marotti je da proda Gagliardinija, Vecina, Candrevu, Biraghija, Borju pa da ih ovaj dogodine ne može forsirati. 

#SuningOUT
Mozemo mi palamuditi do jutra, ali sanse nema da ga maknu, jedino ako on sam ode, a sumnjam da hoce. Najveci je minus sta se ovo ponavlja cijelu sezonu, hajde ako je jedna utakmica pa mislis slucajno je, ali ako se ponovo u vise utakmica, pogotovo odlucujucih onda znas da nesto prokleto smrdi u ekipi. Ovo cekanje na izmjene je izgleda boljka kod svih tal. trenera, isto su radili i Spaletti i Mancini, ja se eto ne sjecam jednog da je sa pravovremenim izmjenama promjenio tok ili ritam utakmice, vec cekaju sami kraj pa onako ishitreno promjene 3 ili u ovom slucaju 5 igraca.
Vise od titule znacilo bi sta igramo iduce sezone taj prvi pot, izbjegli bi grupu smrti a imali priliku nabildati jos vise uefa koeficijent i naravno zaraditi vise, ovako ce opet biti borba. Bit ce **** tesko iduce sezone, pogotovo sta vjerujem da je ovo veliko razocaranje za igrace, pitanje je kako ce se oporaviti pogotovo oni koji su bili nositelji ove sezone a sudjelovali su u svim kljucnim porazima.
Vise od titule znacilo bi sta igramo iduce sezone taj prvi pot, izbjegli bi grupu smrti a imali priliku nabildati jos vise uefa koeficijent i naravno zaraditi vise, ovako ce opet biti borba. Bit ce **** tesko iduce sezone, pogotovo sta vjerujem da je ovo veliko razocaranje za igrace, pitanje je kako ce se oporaviti pogotovo oni koji su bili nositelji ove sezone a sudjelovali su u svim kljucnim porazima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nego raja, valja nam se počet pripremat da ćemo gledat Hakimija kako grije klupu Candrevi i D'Ambrosiu. Znamo svi duboko u sebi da nam to dolazi iduće sezone.

#SuningOUT
Al fakat me to ne bi iznenadilo. Zalosno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
SkySport - Conte: "We're going to meet on next week with the club and we'll decide about my future. I'm not sure that I'll be the Inter manager on next season, we'll decide together. Inter will plan the future with or without me..."
Mandzukic - Lukaku - Candreva napadFabrizio Romano - Antonio Conte and Inter board are going to meet on next week. If he’ll decide to leave the club, Massimiliano Allegri is the favourite to join as new manager.

#SuningOUT
Moj prijedlog za novog trenera... Xavi 

#SuningOUT
-
- Kontakt:
Ako ode, ne uzeti Poketina je za ugasit klub.
1921
Evo Conte nešto priča o mogucnosti da se umirovi.

Narod je rekao svoje.

Narod je rekao svoje.
Pa nemamo mi bas adekvatne igrace za njega. Krila ni na vidiku.
4-3-1-2 ti je sistem koji nam je skrojen za igrace imi 3-5-2. mi tu drugog izbora nazalost nemamo.
Ako Conte ode, najrealnija opcija je Max. Da li je to i najbolja opcija, pa i nije ali sta je tu je.
Conte nije sav svoj. Sto se ticenovog trenera, bice problematicno preuzeti Conteove pulene tipa Lukaku i sl.

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
4312 je idealno za ovo igrača sto imamo...tiffoso je napisao/la: ↑22 avg 2020, 01:15Pa nemamo mi bas adekvatne igrace za njega. Krila ni na vidiku.
4-3-1-2 ti je sistem koji nam je skrojen za igrace imi 3-5-2. mi tu drugog izbora nazalost nemamo.
Ako Conte ode, najrealnija opcija je Max. Da li je to i najbolja opcija, pa i nije ali sta je tu je.
Conte nije sav svoj. Sto se ticenovog trenera, bice problematicno preuzeti Conteove pulene tipa Lukaku i sl.
................... Handa
Hakimi.... DeVrij... Skriniar.... Novi bek
................... Brozovic
.. Barella....................... Sensi
.................... Eriksen
............Lukaku......... Lautaro
Ispravio sam ti tog playmakeraHuska je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:254312 je idealno za ovo igrača sto imamo...tiffoso je napisao/la: ↑22 avg 2020, 01:15Pa nemamo mi bas adekvatne igrace za njega. Krila ni na vidiku.
................... Handa
Hakimi.... DeVrij... Skriniar.... Novi bek
................... Brozovic
.. Barella....................... Sensi
.................... Gaggliardini
............Lukaku......... Lautaro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.