FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
On u suštini od januara može pregovarati sa klubovima ako ne produži ugovor do tada. Evo navodno i dio članova uprave ne bi imalo ništa protiv prodaje sada ako stvarno ovaj bude htio ići. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma kakav ba odlazak Messija, stize novi ugovor podebljani. Zasto je Ronaldo otisao u Juventus? Pa samo zbog toga sto mu Pero nije htio dati bar pribliznu platu Messija.
Nego nesto kontam.

Pravo nam se uklapa u stil nogometa. Sta velite?

Nego nesto kontam.

Pravo nam se uklapa u stil nogometa. Sta velite?

27.10.2020
Ako ga ne uspiju "nagovoriti" da ostane pustit ce oni njega bez odstete cisto sumnjam da ce mu blokirati zelju tako sto ce postaviti neku visoku transfer cijenu i tako ga "zadrzati"
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Najgora upravaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:32On u suštini od januara može pregovarati sa klubovima ako ne produži ugovor do tada. Evo navodno i dio članova uprave ne bi imalo ništa protiv prodaje sada ako stvarno ovaj bude htio ići.![]()

Nesposobna banda tih štetočina se mora zaustaviti i što prije smijeniti.
Lautaro je WC potencijal.
Psihički je pao nakon prvobitnog povezivanja s Barcelonom.
On i Gabriel Jesus su dvojica koji bi stilski odgovarali Barceloni.
Psihički je pao nakon prvobitnog povezivanja s Barcelonom.
On i Gabriel Jesus su dvojica koji bi stilski odgovarali Barceloni.
Možda je on sve to što kažeš u nekom normalnom klubu, ali ako dođe u trenutnu Barcu bice novi Munir kojeg cemo ismijavati.
Od Coutinha i Griezmanna su napravili ublehaše i smiješne igrace, napravili bi i od Lautara bez ikakve sumnje.
Pao je on kad god ga ja pogledam. Paco za bogate.
I kako mislis stilski, kakav to mi stil igramo?
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lautaro bi bio Griezmann 2.0.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne vjerujem da će Messi produžiti ako Barto ostane. Meni svejedno iskreno. Volio bih ga još jednom vidjeti sa Pepunom. Barcelona svakako ne može do LP, a pitanje je da li bi mogao sam u ligi povući sa 34 godine. Možda je i vrijeme za rastanak te 2021, da ne bi još ružnije završilo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Eto kao sto sam i najavljivao, Pikec jos jednu sezonu u startnoj postavi.Piqué is not for sale. The centre-back will continue at Barca next season. [tv3]
U medjuvremenu, pazi ti ovog zohara.

Pablo Suarez (brother of Luis Suarez): "They are being very unfair and forgetting everything, but that's football. Anyway, they will be left without anything."
@igrajlopte 🐦
Nece valjda i Vidal ostati. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ostaje sve isto kako je krenulo. Samo je za Rakitića evidentno da je bivši, eno proslavio pobjedu Seville u finalu. 
Messi rekao Koemanu da mu se ne sviđa projekat u kojem Suarez i Alba moraju napustiti klub.
Lakše haman biti navijač Milana nego ovo.

Messi rekao Koemanu da mu se ne sviđa projekat u kojem Suarez i Alba moraju napustiti klub.

Lakše haman biti navijač Milana nego ovo.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
90% ubleha za koje se misli da ce otici nece nijedan klub.
Koji trener bi i zasto uzeo igrace poput Busquetsa i Roberta?
Koji trener bi i zasto uzeo igrace poput Busquetsa i Roberta?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa ne vidim problem, dao je fkt mnogo klubu, vise nego ijedan CF ikada. Brojke su mu brutalne. Meni je okej da ostane jos sezonu ako ce da bude na klupi, on bira.ReX je napisao/la: ↑22 avg 2020, 00:17Eto kao sto sam i najavljivao, Pikec jos jednu sezonu u startnoj postavi.Piqué is not for sale. The centre-back will continue at Barca next season. [tv3]
U medjuvremenu, pazi ti ovog zohara.![]()
Pablo Suarez (brother of Luis Suarez): "They are being very unfair and forgetting everything, but that's football. Anyway, they will be left without anything."
Problem je sto imas bar 4-5 igraca koji bi prije trebali da napuste klub.
@Boixos, ne bi, bio bi gori jer je Griezmann klasa za njega, sto je pokazao i za repku i Atletico, dok je ovom karijera do sada NULA. Kazem nula kad uzmes u obzir koliko kosta.
27.10.2020
Ne pricam ja Leo o Suarezu, vec o njegovom bratu koju glumi nekog baju po twitter. Fucking muppet, samo sto mu je brat. A u ostalom i ne zivi se vise od stare slave. Svako od nas postuje njegove brojke i sta je sve uradio u Barci, ali takodjer misli da on nema sta da radi u danasnjoj Barci.
Vidjetcete vi da na kraju ni Rakitic nece otic vec ce prodat se Alena i Todibo samo hahahaha.
Vidjetcete vi da na kraju ni Rakitic nece otic vec ce prodat se Alena i Todibo samo hahahaha.
@igrajlopte 🐦
Pa nece Barto ostat, maksimalno je tu svakako do 2021. A realno je uspio syebat klub u zadnjih 5 godina, bas na niske grane. Mada kolika god ubleha bio, nije bas tolika budala da mu nakon Neymara ode i najbolji igrac kluba ikada. Ispunit ce oni njemu svaku zelju, taman ona bila da Suarez ostane, vjeruj mi.messilla je napisao/la: ↑22 avg 2020, 00:00Ne vjerujem da će Messi produžiti ako Barto ostane. Meni svejedno iskreno. Volio bih ga još jednom vidjeti sa Pepunom. Barcelona svakako ne može do LP, a pitanje je da li bi mogao sam u ligi povući sa 34 godine. Možda je i vrijeme za rastanak te 2021, da ne bi još ružnije završilo.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravo je to problem kod svakog igrača i svake situacije nebitno o kojem klubu se radi. Ljudi gledaju prošlost, gledaju nekakve uspjehe od prije nekoliko godina, dostigunuća itd. Hvala Suarezu na svemu, jedna klasa i centarfor kakvog Barca zadugo neće pronaći, u to sam siguran. Milion dobrih i značajnih golova, oborenih rekorda, upisan u historiju kluba na mnogim poljima, pa asistencije, borbenost, te ostali doprinosi. Ja mu skidam kapu i to mu niko ne može oduzeti i osporiti.ReX je napisao/la: ↑22 avg 2020, 01:04Ne pricam ja Leo o Suarezu, vec o njegovom bratu koju glumi nekog baju po twitter. Fucking muppet, samo sto mu je brat. A u ostalom i ne zivi se vise od stare slave. Svako od nas postuje njegove brojke i sta je sve uradio u Barci, ali takodjer misli da on nema sta da radi u danasnjoj Barci.
Ali, što je dosta, dosta je. Ne vidim kako nemaju trunke srama i stida, pa da nakon ovolikih godina brukanja ne skontaju da ne mogu više, da su ostarili, da treba ustupiti mjesto novim igračima, to mi nije jasno. Ne moraju ovo ljeto otići, neka ostanu, ali zato neka daju do znanja Koemanu da će ustupiti mjesto nekim novim/mlađim igračima i da će tu biti na klupi kad god treba pomoći. To je fer prema svima. Uostalom, to su uradili Xavi, Iniesta i Mascherano, gospodski se ponijeli, principijalno. Ovako ovi idioti iz godine u godinu kaljaju ono što su postigli čutave karijere i samo ih sve više navijača uzima na zub.
Koliko god volio Messija, tu sam negdje na 50-50 po pitanju odlaska ili ostanka. Volio bih da ostane, jer je najbolji ikad naravno i sve to. Volio bih da ostane jedino pod uslovom da se malo 'stiša' po pitanju svega i ne miješa se u posao trenera i Uprave, u smislu da igra na poziciji gdje ga Koeman postavi, da nema uticaj po pitanju dovođenja trenera i ostalo. Ako to nije spreman, hvala na svemu i produži dalje.
Što se tiče ostalih, metuzalema tipa Piquea, Busquetsa, Albe i Suareza, mogu tu biti ponavljam da ulete s klupe. To ako su spremni, neka ih još godinu, svakako ih otpisati naredno ljeto kad krene ozbiljnija priča da se pravi.
Ozbiljnu šansu moraju dobiti i Trincao, i Pedri, i Puig, i Araujo, i Fati, i Wague ako ostane. Svježa i mlada krv je preduslov da se ova lešina od ekipe pokrene i to mora biti primaran cilj Koemana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A ko to kaze da on ima uticaj po pitanju dovodjenja trenera i igraca?
Pa nije valjda tolika ameba da mu prajm karijere treniraju
Tata, Lucho, Valverde i Setien. Mislim kad vec bira hahahaa.
Pa nije valjda tolika ameba da mu prajm karijere treniraju
Tata, Lucho, Valverde i Setien. Mislim kad vec bira hahahaa.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne baš tako ebemu..

Ne dođe kod Bartomeua i da mu svoju listu i kaže 'bolje ti je dovedi ovog ili ja odoh'.
Ali, da ima nekog uticaja, siguran sam da ima. Previše mu se daje za pravo u nekim situacijama, a to nikad nije dobro. Igrač kluba si kao i onaj Neto, za to si uredno plaćen i poklopi se.
Dođu ljudi i uskurce se jer se Sarabia, koji je pomoćni trener drekne koji put na njih, jer su obične anemične lešine, sve u cilju kako bi ih trznuo. Pa kad dođe slučaj Liverpool, Roma, Bayern, onda kuknjava, oni u depresiji, izvinjavaju se svima, neće se ponoviti itd.
Bez hijerarhije nema ničega, a u Barci je to već odavno izmiješano i pobrkano. Svakom objasniti šta se od njega traži, podsjetiti ih da su samo igrači, kome se ne sviđa, lagano noga pa da si najveći hloptaš ikad viđen s 100 trofeja u CV-iju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Samo da mi je docekati da prodaju jednog La Masijca od ove skupine stakora , napit cu se.
Sve bi rastjerao , od onog klokana Roberta do stakora Albe.Buskeca bi sa noge na nogu iz kluba nabijao koliko je ogavan i jadan.
Xavi i Inesta su igrali 3x bolji fudbal i spremiji su bili od ovih kvazi igraca koji se pravdaju da mogu jos dati.
Sta ti je gospoda a ovaj sljam i ako ostane , ni na klupi ne treba da sjedi vec da igraju za B tim.
Sve bi rastjerao , od onog klokana Roberta do stakora Albe.Buskeca bi sa noge na nogu iz kluba nabijao koliko je ogavan i jadan.
Xavi i Inesta su igrali 3x bolji fudbal i spremiji su bili od ovih kvazi igraca koji se pravdaju da mogu jos dati.
Sta ti je gospoda a ovaj sljam i ako ostane , ni na klupi ne treba da sjedi vec da igraju za B tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.