FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Od kog smo mi izgubili, kuci..
Svakako cestitke igracima Mladosti koji su glavom isli na kopacku.
Svakako cestitke igracima Mladosti koji su glavom isli na kopacku.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Yebo nas priča o tituli u 4.kolu. Ko kakvi bekani se zaletili. 10 godina imamo primjer u vidu "šampiona svemira u oktobru" i mi opet iste greške pravimo. I opet iste greške pravimo sa ovim ekipama iz donjeg dijela.
Ja ne znam šta ovi igrači više hoće, i šta ovi igrači misle. Šta trebamo uraditi da bi se oni postavili kući da igraju kako Bog zapovijeda? Je li vam još pismene molbe moramo pisati ili moža karine pomaziti u svlačionici? Nije ni do para više, premije su uredno isplaćene za svaku pobjedu u prva 4 kola. Sram i stid da vas bude, beskičmenjaci. Sve do jednog.
Ja ne znam šta ovi igrači više hoće, i šta ovi igrači misle. Šta trebamo uraditi da bi se oni postavili kući da igraju kako Bog zapovijeda? Je li vam još pismene molbe moramo pisati ili moža karine pomaziti u svlačionici? Nije ni do para više, premije su uredno isplaćene za svaku pobjedu u prva 4 kola. Sram i stid da vas bude, beskičmenjaci. Sve do jednog.
Željezničar za život cijeli!
- dubioza144
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ovaj sinoc poraz mi je teze pao nego onih 6 uzastopnih..
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Izgleda nismo navikli igrati pred punim tribinama. Ovakva utakmica se morala desiti kad tad. Eh sad da li je dobro ili lose sto se upravo sada desila, vrijeme ce pokazati. Sinoc sam imao osjecaj, kao da smo na mrvama spavali. Jednostavno nista nije islo. Sto se tice malog Hadzica, ne cekati ni zimu ni ljeto, nego ga dovesti odmah ( prelazni rok kod nas jos traje ), a u zamjenu im poslati Veselog.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ovo sinoc je velika velika velika SRAMOTA.
Nikome nema opravdanja od Amara pa do sve i jednog igraca.
Nismo svjesni kakav smo vjetar u ledja dali ostailm ekipama, koje su nakon niza godina pocele prema nama pokazivati veliko strahopostovanje.
Posrali ste se na veliku i jedinstvenu akciju gdje je prodato skoro 8000 karti, raja je od usta odvajala da bi vam pomogla a vi ste izvadili k.urac i sve nas kolektivno popisali.
Ako u svojim glavama ne promjene pristup i ako im svaka utakmica ne bude kao da se igra protiv najtezeg protivnika mi cemo opet gledati drugima u ledja dok podizu pehare. Pod hitno kazniti sve vinovnike sinosnjeg ponizavanja i iskupljenje jedino moze biti prolazak u Evropi.
Nikome nema opravdanja od Amara pa do sve i jednog igraca.
Nismo svjesni kakav smo vjetar u ledja dali ostailm ekipama, koje su nakon niza godina pocele prema nama pokazivati veliko strahopostovanje.
Posrali ste se na veliku i jedinstvenu akciju gdje je prodato skoro 8000 karti, raja je od usta odvajala da bi vam pomogla a vi ste izvadili k.urac i sve nas kolektivno popisali.
Ako u svojim glavama ne promjene pristup i ako im svaka utakmica ne bude kao da se igra protiv najtezeg protivnika mi cemo opet gledati drugima u ledja dok podizu pehare. Pod hitno kazniti sve vinovnike sinosnjeg ponizavanja i iskupljenje jedino moze biti prolazak u Evropi.
-
- Kontakt:
10 godina Manijaci vam trube da Grbavica treba da bude "Baza bez poraza." Parole postavljaju da gosti moraju ostaviti svaku nadu kada dođu na naš stadion. Pa naš hram nosi nadimak "Dolina Ćupova" po krvničkoj dolini u Indokini gdje je protivnik glavu gubio onog momenta kada je nogom kročio na tu površinu. Imate li ba imalo stida u usta vam se naseremo?!?
Poslije ovakvih hvalospjeva od strane pitara i Amara, pa Mušija ga neće dati ispod 300.000km nema Boga. Nije niko lud da uzme Veselog za ovog talenta. Pa kad bi mu ponudio Subašića, Veselog, Hajdara i još para, ne bi pristao.
Poslije ovakvih hvalospjeva od strane pitara i Amara, pa Mušija ga neće dati ispod 300.000km nema Boga. Nije niko lud da uzme Veselog za ovog talenta. Pa kad bi mu ponudio Subašića, Veselog, Hajdara i još para, ne bi pristao.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Da je Ermin Zec sinoc bio u rosteru mi bi dobili ovu utakmicu dva razlike
I Sadikovic i Ikic uzeli bi sigurnozeljovac21 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:27Da je Ermin Zec sinoc bio u rosteru mi bi dobili ovu utakmicu dva razlike

Samo yebeno sto nisu bili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Mi smo ovu ekipu mladosti morali dobit sa drugim sastavom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Sve sto je Lendric fulio onaj bi s lahkocom pospremio. Ne mogu da vjerujem da u onoj situaciji nije digao glavu i gadjao u dalji ugao. To je kvalitet i inteligencija...LjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:28I Sadikovic i Ikic uzeli bi sigurnozeljovac21 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:27Da je Ermin Zec sinoc bio u rosteru mi bi dobili ovu utakmicu dva razlike![]()
Samo yebeno sto nisu bili.
Lopta koja odskače od pod i snalaženje sa istom je pravi pokazatelj fudbalske inteligencije. Ono što je Aco uradio, uradila bi i velika većina forumaša.
Pulenima baš odgovara Swissotel. Nisu oni ni za motela Heco Banana City. Volio bih da griješim ali se bojim da će nas ovo koštati titule. Zgadili su mi život svojom kurcoboljom i neznanjem. Ako ti se ne igra zbog bilo čega (nema plate, čekaš transfer, šta god) NEMOJ IGRATI! Al naravno pulenima (uključujući Amara) to ne pada na pamet. Ono je sinoć bilo sramotno da sramotnije biti ne može. I u svakom drugom poslu bi se onakvu blamažu snosile posljedice. Naravno, puleni su, barem većina, sinoć mirno zaspali.
Samo Željo!
- dubioza144
- Kontakt:
Nama sad ide tezi raspored i moze se desit opet neka serija losih rezultata..
Ma znam ja da bi Zec iskopeljao nesto i napravio sebi priliku ako mu nece drugi pomoci, ali Sudnji dan se ceka da on udje bar 10 minuta. Sinoc Hajric u 80-oj ulazi, a mi gubimo 1:0.zeljovac21 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:30Sve sto je Lendric fulio onaj bi s lahkocom pospremio. Ne mogu da vjerujem da u onoj situaciji nije digao glavu i gadjao u dalji ugao. To je kvalitet i inteligencija...
Koji si ti **** da mislis da smijes komentarisat na ovoj temi?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma sebi problem napravili. Maccabi prekrizi, ali hajd izaci na Pecari na megdan Sirokom poslije toga...dubioza144 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:36Nama sad ide tezi raspored i moze se desit opet neka serija losih rezultata..
- dubioza144
- Kontakt:
A bas nam ovi protivnic leze Siroki Zrinjski i KrupaLjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:45Ma sebi problem napravili. Maccabi prekrizi, ali hajd izaci na Pecari na megdan Sirokom poslije toga...dubioza144 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:36Nama sad ide tezi raspored i moze se desit opet neka serija losih rezultata..

Kad god je neka akcija na forumu bila, mi smo dobro najebali, i kad su avatari i kad smo sad kupovali karte
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
To za Zrinjski se jos ne zna jer ako oni prodju dalje nece se vjerovatno igrati 16.9. kako je planirano. Svejedno, yebeno i nije dobro.dubioza144 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:53A bas nam ovi protivnic leze Siroki Zrinjski i Krupaprotiv svih gubili titule