Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Obicno sam protiv nekog tjeranja inata ako nisi pozvan ili slicno, ali bi potpuno razumio Demirovica da se ne odazove U21 repci. Cisto iz principa. Odigrao si sezonu zivota, i na pressici onda onakav argument donesu da nisi pozvan.
Ali isto tako to bi moglo stvoriti veliki problem, kao sa Besicem i Prcicem prije par godina, kad ih Susic nije htio zvati jer se nisu odazvali U21.
Ali isto tako to bi moglo stvoriti veliki problem, kao sa Besicem i Prcicem prije par godina, kad ih Susic nije htio zvati jer se nisu odazvali U21.
Mene zivo interesuje sta ima izgubiti ako se odazove U21. Zabijes 2-3 gola Velsu i Frajburg presretan jer su dobili pojacanje.
Nije valjda da su ocekivali standardnog A reprezentativca za par miliona..
Nije valjda da su ocekivali standardnog A reprezentativca za par miliona..

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ermedin je u pravu...zasto bi se odazivao ...on u bundesligi igra sa 22 23 godine a ovi na spisku ni u snu nece dotle dogurati na vrhuncu karijere....svaka ko ista zna o fudbalu vidi da je demirovic prirodna zamhena za dzeku...zar nije u interesu repke da ga se odmah pocne integrisati u ekipu kako bi bio sto vise i bolje uigran za buducnost da stekne rutinu da se uklapa u ekipu ciji ce biti lider....
bjedna objasnjenja i opravdanja koja dolaze od strucnog staba ne samo za demirovica nego i za drugih par igraca poput vrancica recimo...custovic mrtav hladan rece kao eto lakse je sabanadzovica poslati na tribine nego vrancica sto znaci automatski da nisi nikakav autoritet da nemas muda pogledati igraca u oci i reci mu da nije dovoljno dobar i da nece igrsti danas...nemaju muda kao sto ih nije imao ni pape ni mesa i vidjeli smo kako je to zavrsilo... Znaci sutra kad dzeko i pjanic budu ispod nivoa neces ih imati muda izvadit iz igre...ili onog gorostasa gojaka koji ce te samo mrko pogledat a ti zacepit gubicu....ljudi ovo nije dobro salje se jako losa poruka... Vec sada se trebs ekipa uigravati za velika takmicenja i kvalufikacije za iste a da bi se uigravali kako treba mora biti 15 igraca koji kvalitetom jednostavno moraju biti tu..ermedin je jedan od tih 15 ...
bjedna objasnjenja i opravdanja koja dolaze od strucnog staba ne samo za demirovica nego i za drugih par igraca poput vrancica recimo...custovic mrtav hladan rece kao eto lakse je sabanadzovica poslati na tribine nego vrancica sto znaci automatski da nisi nikakav autoritet da nemas muda pogledati igraca u oci i reci mu da nije dovoljno dobar i da nece igrsti danas...nemaju muda kao sto ih nije imao ni pape ni mesa i vidjeli smo kako je to zavrsilo... Znaci sutra kad dzeko i pjanic budu ispod nivoa neces ih imati muda izvadit iz igre...ili onog gorostasa gojaka koji ce te samo mrko pogledat a ti zacepit gubicu....ljudi ovo nije dobro salje se jako losa poruka... Vec sada se trebs ekipa uigravati za velika takmicenja i kvalufikacije za iste a da bi se uigravali kako treba mora biti 15 igraca koji kvalitetom jednostavno moraju biti tu..ermedin je jedan od tih 15 ...
Skidam sesir ako se odazove jer ova g.ovna ne zasluzuju takav gospodski potez. Ukoliko se ne odazove, ne zamjeram mu ni sekunde!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ko je on to da odlucuje gdje je i je li trebao biti pozvan?
Mislim da trabunjate bezveze, ako imalo ima mentaliteta svaba kao sto se prica, bit ce profesionalac i doci, odraditi svoj posao.
Bajevic je sam rekao, mogao sam ga zvati, ali mu ne bih mogao dati ono sto on zeli i zasluzuje, pola sata-sat.
Kakva god da bude Liga nacija, kapiten Dzeko je neprikosloven u napadu i moguce da odigra svih 180 minuta
Mislim da trabunjate bezveze, ako imalo ima mentaliteta svaba kao sto se prica, bit ce profesionalac i doci, odraditi svoj posao.
Bajevic je sam rekao, mogao sam ga zvati, ali mu ne bih mogao dati ono sto on zeli i zasluzuje, pola sata-sat.
Kakva god da bude Liga nacija, kapiten Dzeko je neprikosloven u napadu i moguce da odigra svih 180 minuta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Stručni štab ima pravo da poziva kako želi ali i da je u stanju dati normalan odgovor na pitanje zašto je neki igrač pozvan ili zašto nije. Stručni štab je na pitanje zašto Demirović nije pozvan slagao da je pao izbor na Šabanadžovića koji je jedan od najboljih igrača U21 tima, u kojem je zapravo bio potpuno nebitan,prvo po minutaži pa po svemu ostalom.JavierBosnia je napisao/la: ↑21 avg 2020, 19:26Ko je on to da odlucuje gdje je i je li trebao biti pozvan?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bajevic je kasnije ispravio i u intervjuu rekao ovo gore sto sam ispricao. Cista prica ko suza, cak i Bajevic kaze da bi ga vec u oktobru mogao na spisak uvrstiti. Polako
Ima li nas savez mentalitet svaba? Ima li strucni stab? Mani mi patetike... Najveci smo amateri na ovoj zemaljskoj kugli.
Edit: namjera mi je bila da citiram Javiera
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 21 avg 2020, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvo, čisto sumnjam da je Demirović igdje izjavio da će odbiti poziv, ako neko ima neku izjavu neka postavi link. Bilo bi dobro prekinut ložionu.
Drugo, ne bi mao nikakvo valjano opravdanje da se ne odazove.
Ako bi mu razlog bilo to lupetanje Cvike, onda zaslužuje da bude sankcionisan.
On je U21 reprezentativac, još uvijek nije ispred konkurencije u napadu i treba da se ponaša korektno.
To što je Šabanadžović pozvan nije u redu, ali neće Demirović dijelit pravdu u reprezentaciji. Još je zelen za te stvari.
Drugo, ne bi mao nikakvo valjano opravdanje da se ne odazove.
Ako bi mu razlog bilo to lupetanje Cvike, onda zaslužuje da bude sankcionisan.
On je U21 reprezentativac, još uvijek nije ispred konkurencije u napadu i treba da se ponaša korektno.
To što je Šabanadžović pozvan nije u redu, ali neće Demirović dijelit pravdu u reprezentaciji. Još je zelen za te stvari.
Nemam ništa protiv ostanka i treniranja u klubu, ionako je kasnio na pripreme i dobro bi mu doslo...ali sve u dogovoru sa Starcevicem...ako selektor bude insistirao onda se Demirovic treba odazvati inace bi sutra moglo biti problema. Realno sanse za playoff i dalje postoje uz ove 2 pobjede i pobjedom nad Belgijom...
Nek se strpi jos mjesec, eventualno dva...najbitnije da bude neka karika u Freiburgu pa ce i poziv doci.
Nek se strpi jos mjesec, eventualno dva...najbitnije da bude neka karika u Freiburgu pa ce i poziv doci.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Niko od naa nije selektor da odlucuje ko mora biti tu, ko ce se odazvati ili nece. Baja da kaze Dzeko nece biti na spisku, ok, tvoj posao i tvoja odgovornost. Na fb stranicu sam stavio spisak od 54 imena gdje su zivi i nezivi igraci i znate sta, dodje lik napise a gdje je Sadikovic?
Da, slazem se i ja bih Demira uvrstio na ovaj spisak, al ako nije tu boze moj, bit ce. Siguran sam da ce se momak odazvati tako da bezveze trabunjate
Da, slazem se i ja bih Demira uvrstio na ovaj spisak, al ako nije tu boze moj, bit ce. Siguran sam da ce se momak odazvati tako da bezveze trabunjate
javier postao pravo agresivan u zadnje vrijeme:-)
gdje ti je pajdo miske?
gdje je taj intervju bajevica, kojeg spominjes?
gdje ti je pajdo miske?
gdje je taj intervju bajevica, kojeg spominjes?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Najveca greska Demirovicu bi bila dolazak na okupljanje u21 selekcije. Treba cijeniti sebe i pokazati gov.nima koji guraju sarajevske propalitete sta misli o sebi i njihovom potezu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
To ti je ono kad neko sa foruma nema nikakve argumente, objektivno ne razmislja, ali je tu da upise neki komentar cisto da se broji da je tu. Sve mu vec jednom objasnjeno da nema logike iz vise razloga da je Demirovic u u21 ali dzaba, nadje se neki balavac da upise komentar. On i lista 45 igraca, drzi se jarane prosjecnog grafizkog dizajna jer ti je to domet.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vidi vidi malca poceo qurcic da mu se dize pa on nasao da serucka. Dobar si druze, vidim znas i o meni pofino, lijepo.Tristan10 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 11:19To ti je ono kad neko sa foruma nema nikakve argumente, objektivno ne razmislja, ali je tu da upise neki komentar cisto da se broji da je tu. Sve mu vec jednom objasnjeno da nema logike iz vise razloga da je Demirovic u u21 ali dzaba, nadje se neki balavac da upise komentar. On i lista 45 igraca, drzi se jarane prosjecnog grafizkog dizajna jer ti je to domet.
Za razliku od tebe, ti meni u zivotu ne znacis nista, ne znam ni ko si, slinjo neki moze biti
Tesko ces ti ikad fudbal da razumijes, a tek sta drugo i vise od te sportske igre. Domet ti je forum i isfucane fraze koje vuces iz svoje seljacke mahale.
Kada se naucis voditi konstruktivnu raspravu javi se djecace, do tada prati tog Zelju jer je to nivo tvog poznavanja fudbala, a i od sinosnjeg poraza vidim tesko se smirujes. Apaurin nije los izbor za tebe.
Do tad ako mislis da jedan klinjo moze biti u pravu u odnosu na 50 god starijeg covjeka i da ima pravo inatit se i postavljati uvjete, pa varas se. Mozda su ti roditelji gresku napravili pa te nekulturnog stvorili da njima tako glumis mudonju, al bgm to ti slabo gdje prolazi.
Ps. Mogu u PSu dosta dobro ispraviti neke crte lica, ako ti treba slika za instagrama posalji sredit cemo nesto, bit ce malo teze kod tebe, al potrudit cemo se, nisi ti meni svako
- JavierBosnia
- Kontakt:
4:15 gospodine neupuceni, morate malo vise pratiti razgovore, intervjue kako biste dobili sliku kako covjek razmislja, sta prica. Nije dovoljno biti forumski mahalas, pljuvac, pametnjakovic. To su cak i epiteti kako bih vas nazvao ali forumska pravila mi ne dozvoljavaju.
Pajdo Miske kuca, tipka, radi i pise o svemu ovome, samo na jedan pametniji i korisniji nacin od vaseg klasicnog protracenog vremena ovdje.
Nisi ti zasluzio ni da te pljujem puno tako da necu trositi svoje vrijeme na tebe
a ja lika sto mi se nagovori, nicim izazvan:-)
hajd hvala:-)
hajd hvala:-)
- JavierBosnia
- Kontakt:
moram te malo naruziti kad malo pratis, a puno pricas 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Micron i 30 gostiju.