FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 12:55

Omark je napisao/la:
22 avg 2020, 12:48
Eh tako i treba, ne znam gdje je obraz frajeru uopće da postavlja sliku.
Na sramotu i njemu za to, a i generalno svim ostalim igracima sa Amarom i Upravom za ono sinoc.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 avg 2020, 12:59

Da ne zaboravim, 'ebem i tebe Amra i tvoju ljubav prema Rimu.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 22 avg 2020, 13:00

dubioza144 je napisao/la:
22 avg 2020, 12:42
Da li mi vjezbamo konere na treningu
Odlicno pitanje. Ne vjezbamo :kralj:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 avg 2020, 13:03

Dado je najbolji igrac i najvazniji igrac u ovoj ekipi, bez njega je raspad sistema, bez svakog drugoga se moze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 13:04

Yebo korner, nek vjezbaju kako iz peterca ubaciti u mrezu ili Lendric kako da digne glavu kad je u sansi da vidi da ima i bolja rjesenja.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 22 avg 2020, 13:04

delinjo je napisao/la:
22 avg 2020, 12:34
Da imaju stida par dana bi se u kuci zatvorili od bruke i sramote...Ono sto je definitivno da mi nemamo ni golmana,dvije rupe na golu realno ,jedan ne zna ispucati loptu,drugi ce primiti sve sto ide u okvir gola.
Davno sam ja o nasim golmanima i nedostatku krila pisao. Uvijek se onda nadju oni koji napisu sta to fali Ericu, sta to fali Fejzicu, ko je to bolji od njih, sta pricas za krila, sta ce ti u rombu krila, vidis da je sve super, pobjedjujemo.

Ne zna se koji je gori ili Eric ili Fejzic. Najozbiljnije kazem da oni imaju milion nedostataka. Jedan ima visinu za golmana, drugi nema. Prije Zelje jedan je bio u Zvijezdi 09 a drugi skoro vjecita rezerva. Jedan je strasno nervozan i tu nervozu prenosi na saigrace a drugi je kao smireniji. Obojca ne znaju loptu ispucati itd.

Kao sto je bio slucaj i za krila, pa su sad svi progledali i shvatili da nam ipak trebaju kvalitetna krila takav ce slucaj biti i sa golmanima kad nam pocnu pokazivati svoj pravi "kvalitet", ali dobro umjesto kvalitetnog prvog golmana koji bi zamijenio Erica, doveli smo jeftiniju soluciju u vidu Fejzica, kazu ljudina. Nadam se da nas ovo kockanje nece bas toliko kostati kao sto nas je kostalo prosle sezone kockanje sa stoperima..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 13:06

irfo je napisao/la:
22 avg 2020, 13:03
Dado je najbolji igrac i najvazniji igrac u ovoj ekipi, bez njega je raspad sistema, bez svakog drugoga se moze
I bez Ikica duze od jedne utakmice :kafa:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 22 avg 2020, 13:06

Amarov poraz 1/1.
Nisam uspio ranije komentarisati, odnosno doći sebi nakon one bruke od partije. Gledao sam utakmicu u busu i došlo mi je da povratim u jablanici na pauzi od nemoći jednog Želje protiv ekipe u kojoj nam jedan igrač izgleda ko Ronaldo.
Strašno ofanzivna postavka, a nigdje kreacije. Kad je skont'o ubaci Jamaka, a realno sa onakom građom i brzinom pitanje je da li može i termin odigrati.
Falio je i Hajdar, nisam vjerovao da ću ovo ikad napisati, ali bar bi malo više pratio i udarao Hadžića. A koliko je tek Dado falio, sad se vidi koliko nam je on udarni igrač. Mule od početka zavaljen da glumi Dadu, a time ubijamo formu igrača koji je zabio 4.gola u 4.utakmice na skroz drugoj poziciji.
Previše izmišljanja sinoć, reklo bi se "potcjenjivački" i dobijemo šamarčinu svjetskih razmjera.
Možda ovo malo i spusti na zemlju naše zvjezdice poput Štile, Meše, Juričića, Lendrića, Stevanovića, možda ovo malo dođe do glave Šehi, Kosoriću i Miletiću da ne šalju onakve pasove oko 20 metara od gola, jer svaki od njih trojice je napravio jednu veliku šansu, a jedna je završila u mreži, jedna skinuta sa gol linije, a treću su krajnjim naporom iznijeli iz našeg šesnaesterca.
O kvalitetama našim golmana neću ni da pišem. Dva amatera realno, kojima je plafon drugo mjesto u ekipi. Kud ćeš dalje kad se kud i kamo osjećam sigurnije dok Fejza brani od ovog čupavog, a znamo koliko je Fejza kritičan u postavljanju, hvatanju lopte i ispucavanju. Ako nam igdje treba pojačanje, to je golman. Al pod hitno.
Uostalom, neću više ni vas ni sebe da zamaram, hoću da zaboravim na ovo od sinoć, i da se okrenemo najtežoj utakmici sezone. Da je taj protivnik bio sinoć vjerovatno bi doživjeli sudbinu prijašnjih duela ekipa iz te zemlje, a ako ovo ne bude neko otriježnjenje, moguće je da ćemo to doživjeti za par dana.
Pamet u glavu svima. Od babuke Amara, do zvjezdica i nadolazećih zvjezdica. Ovo je baš bio šamar navijačima koji su doživjeli vjeru u ovu ekipu, fenomenalno krenuli, svi zajedno disali i napravili jednu sjajnu akciju tokom sedmice.
Pokvareno raspoloženje možete popraviti sjajnom, hrabrom predstavom u Izraelu.
Izvolite se iskupiti i donijeti nam radost.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 22 avg 2020, 13:10

Imam osjećaj da ćemo se iskaliti na jadnim Izraelcima...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 13:10

ExBlueone je napisao/la:
22 avg 2020, 13:10
Samo obrnuto moze biti.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 22 avg 2020, 13:23

I kao što rekoh nakon što su pite odigrale meč sa TC, mi bismo onakav meč hladno izgubili 3- 0, dok oni redovno to rješavaju u svoju korist. Iako se ta dva meča ne mogu porediti jer smo mi imali par stopostotnih šansi, ali šta bi sad, bitna je poenta, a to je da oni te manje utakmice i utakmice u kojima ne dominiraju rješavaju u svoju korist.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 22 avg 2020, 13:23

ExBlueone je napisao/la:
22 avg 2020, 13:10
O izraelćani jadna li vam majka :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 13:29

wolfie je napisao/la:
22 avg 2020, 13:23
O izraelćani jadna li vam majka :kafa:
Drhte :rol:

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 22 avg 2020, 13:29

Mi smo nesto kao Hajduk u Hrvatskoj, mozda za nijansu nesto bolji, jer ljudi godinama nisu nista osvojili za razliku od nas. Iz godine u godinu ocekujemo neki iskorak u obliku titule, ili eventualno neki boom u Europi(ako nista da doguramo do famoznog play-offa) i na kraju svega toga dobijemo jedan veliki qurac od ovce.

Protiv **** izaci sa kakvim takvim mudima, ako ih nasi puleni uopste i imaju, pa sta bude. Mozda se ponovi Ferencvaros, ko zna :kafa:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 22 avg 2020, 13:31

Uprava neka dovede kršteno krilo i bićemo dobro, jebu nas i povrede, može ovo biti odlična sezona.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 avg 2020, 13:32

Koga bolan da oni dovedu haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 avg 2020, 13:33

BocaJuniors1905 je napisao/la:
22 avg 2020, 13:31
Uprava neka dovede kršteno krilo i bićemo dobro, jebu nas i povrede, može ovo biti odlična sezona.
Prvo neka izvinjenje upute navijacima i onda neka dovedu krila. Ako ne mogu obezbijediti novac za krila onda neka upute izvinjenje i ostavku usput. A i Amar se prvo na press-u trebao izviniti svima nama sinoc u ime igraca i svih.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 22 avg 2020, 13:36

Jedva cekam da izbacimo makabi pa da opet svrsavate na amara i ekipu

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 avg 2020, 13:37

Rijetko sta vise moze vratiti povjerenje navijaca u ovu ekipu,da se ne lazemo mozda bi mogao to biti prolaz protiv Makabija ali sanse su tanke gotovo nikakve...jbg ljudi nisu ljuti na poraz ali na izdaju jesu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 22 avg 2020, 13:43

@PlavaPorodica, Sta znaci izvolite se iskupiti?
Za mene licno jedino iskupljenje je titula ili grupna faza evropske lige. To jedino moze biti iskupljenje za sve ove bruke i sramote koje nam redovno priredjuju.

Ne kontam ta iskupljenja gdje ce oni 4 utakmice odigrati dobro i onda cekati da ti neko spuca samarcinu i onda tako opet kao ici po neka iskupljenja i tako u krug.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa, mnon46, SamoDaKazeem i 63 gosta.